Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Катрин и ние сме в подобна ситуация, само че не със свекитата, а със наще. На единия етаж сме ние, на другия е сестра ми, и на третия са майка ми. Но на мен не ми пречи майка ми да ми помога, даже ще съм и благодарна. Свекитата не живеят в БГ, но за изписването ще дойдат. След това сигурно ще останат 2-3 дни в нас и тях ще изтърпя. Поне не са ми постоянно на главата, идват рядко. Нямам избор. Не смятам да лишавам нито родителите си, нито свекитата от тази радост да са на изписването. А после ако се събират да си се черпят, ще са в майка ми, така че няма да ме притесняват. Все пак и те се радват на бебето, за тях също е голямо вълнение.

# 91
 Мики имам и аз спомен от честите посещения на свеки в първите дни,ама като теб явно съм показала че ни ми е особено приятно.Всъщност отчитам и доста мои грешки спрямо проявленията на бабите,но пък хич не обичам да ми се бъркат.А иначе не съм се изразила правилно-викат ме на ЖК седмицата преди секциото,следящият бременността ще е този който ще ми е и на раждането.Исках да кажа че до тогава нямам никакви посещения по-начесто.

# 92
Въпрос към майчетата секцио, които ходят вече на тонове - На записа излизат ли ви контракции? Ако да, по колко и какво казват лекарите за контракциите? При мен тоновете са добре, но излизат доста контракции.
На мен мисля, че ми излязоха няколко. Но доктора явно не видя нищо притеснително и каза, че всичко е наред. Rolling Eyes

# 93
  • Pb
Аз нямам против присъствието на родителите, братята и сестрите на изписването. С всички се разбираме чудесно, живеем на далеч едни от други и нека дойдат и се порадват. Ще бъде малък цирк в нас, но пък това са хубави неща - не ми пречат. Достатъчно много стоя сама и нямам против къщата да се напълни за няколко часа. С домакинстването ще се оправят бабите, аз ще съм като гост Simple Smile

# 94
Аз много мразя родителски вмешателства, но знам каква радост ще е за всички първото внуче, а за бабите правнуче. Наистина ще е много гадно за тях да ударя ключа и да ги викам в нас от дъжд на вятър. За родителите ни, та даже и тези на мъжете ни радостта не е по- малко от нашата и не искам да ги лишавам от това да бъдат около бебето точно в началото, когато еуфорията е най- голяма Peace
Може би говоря от позицията на човек, чиито роднини не са досадни, но и да бяха не бих го лишила от контакт с нас.

# 95
да ви попитам пиете ли кока кола и кафе

# 96
аз кафе да по едно на ден но кока кола не

# 97
а пушите ли?

# 98
  • София

Аз пия по 2-3 глътки сутрин и то не всеки ден. Мисля, че не е проблем да се пие по едно кафе на ден, но вдига пулса, който при много от бременните и без това е по-висок от нормалния.

# 99
Пия си всеки ден кафе с мляко, понякога следобед пия и кола допълнително. Цигари - не, не мога и да разбера бременни или кърмачки, които пушат, а самата аз бях пушачка в продължение на 10 години.

# 100
аз кафе не пия,но колата ми е слабост и си пийвам  Grinning

# 101
Аз веднага щом разбрах,че сам бременна спрях цигарите от раз.Кафе пия по 1 на ден, а кола много рядко-когато ми  пада кръвното.

# 102
  • София
Кафе си пия всяка сутрин. Безалкохолни не обичам, както и не съм пушачка.

# 103
 За цигарите съм твърдо против и не пуша !Грозна гледка бременна с цигара отврат

# 104
  • София
Аз по принцип много обичам кафе с мляко и преди редовно пиех, дори по две на ден. В момента, в който разбрах че съм бременна казах: дотук бях с кафето и  шоколада.  Към седмия месец започнах да слагам по малко какао в млякото, така отбивах номера за кафето, към осмия месец вече реших че не е толкова страшно и започнах с по едно кафе с мляко на седмица, сега ми се събират по 4-5 кафета на седмица. Шоколад също започнах да хапвам по малко пак към 7-8 ми месец, същото е положението и с колата-   общо 3-4  пъти съм пила от седмия месец насам.  Цигари- не пуша!

Общи условия

Активация на акаунт