Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Малко не по темите ни (но все пак свързано де  Laughing)

Чудех се дали въпреки че всеки път ни потвърждават пола на бебето, накрая може да има изненади  Thinking
Чувала съм истории (три) на бъдещи родители, на които до последно им казват момче, а се ражда момиче.

edit: KalioBalio, ти ли ги видя контракциите, или лекаря ти ги показа на листа със записа? Т.е. човек сам може ли да види, че има контракции на база отпечатаното на листа?

# 76
  • София
Калио, при мен не се отчитат контракции, но аз ходя сутрин на тонове. А контракциите обикновено ми се появяват вечер.

# 77
  • София

Чудех се дали въпреки че всеки път ни потвърждават пола на бебето, накрая може да има изненади  Thinking
Чувала съм истории (три) на бъдещи родители, на които до последно им казват момче, а се ражда момиче.

edit: KalioBalio, ти ли ги видя контракциите, или лекаря ти ги показа на листа със записа? Т.е. човек сам може ли да види, че има контракции на база отпечатаното на листа?
Да, може да се види и на листа и на апарата.
Това за сгрешаването на пола ми звучи несериозно..

# 78
# 79
Здравейте,майчета.Аз ходя на запис на тонове всяка седмица от 33г.с.Остават още два пъти да отида и една ЖК и секциото после.
Относно изписването на бебето,онзи ден си говорихме с майка ми,и тя ми казва ако не искате да идваме за изписването ще ми кажеш.Няма да се сърдим с баща ти.Вие си решавате.
Проблема е обаче свекито,която ще искат да дойдат-не ми го е заявила лично,но ги усещам.
А аз хич не обичам калабълъци и навалици -само трябва да подготвя моя мъж предварително.
Ама и да се сърдят свекитата-да дойдат на свиждане докато съм в болницата и да го видят бебчо през стъклото.
За почерпката-моя мъж ще си почерпи приятелите.И това е.После когато се осаферам и започнем да излизаме по разходки ще черпя моите приятелки.
Проблема при нас е следния-живеем в къща с общо стълбище-бабите на моя мъж-1ет.Свекито на 2ет.Ние сме на 3-и етаж.И тук са си свикнали особено баба му-да си идва горе когато и скимне,да ме видела.Притеснява ме това, че като ни изпишат и като си дойда от болницата ще ми виснат всички баби-стари,млади на стълбите,предполагам да посрещат.И много се дразня от това.
Засега си мълча-за да не се сърди никой и да не ставам лоша,но тогава няма да ми е до никой.Предполагам трябва да забраня поне 2 седмици да не ми се качват горе на етажа.Или да започна да заключвам вратата.Само майка ми и свекървата,ако има нещо да помагат.
Оффф оплаках ви се.Ще видя как ще подредя нещата.
Отивам на гости при мама.  bouquet

# 80

Да, може да се види и на листа и на апарата.
Това за сгрешаването на пола ми звучи несериозно..

За пола и аз съм си го мислила.След като на "Отворените врати" на болницата имаше едно младо момиче,което е изписваха.Случайно чух разговора на майка и(бабата)как обясняваше на някаква друга жена,как им казали момиче,а се ражда момче.И тя накупила всичко в розово.Направо онемях-незнам момичето къде си е водило ЖК,и дали само не е раждала в тази болница.Тъй като не се съмнявам в професионализма на докторите там и в апаратурата им.
Че и при мен повечето неща накупени са в розово.    Laughing Mr. Green Голямо шоу ще е ако ни изненада.  Shocked

# 81
Катрин, тя ситуацията си е доста сложна при теб, заради това, че си мълчиш. Simple Smile Отклонявам се от основната тема, но съм забелязала, че ако още в началото човек покаже, че това или онова не му е приятно, си спестява един ден неизбежното избухване (дано не се стига до там де), защото търпение все някога се изчерпва. Голям дипломат ще трябва да бъдеш, дано да успееш да ги убедиш да спрат да се изтипосват ей така по всяко време. Simple Smile

# 82
Калио, при мен не се отчитат контракции, но аз ходя сутрин на тонове. А контракциите обикновено ми се появяват вечер.

Ivankaka  - аз сега бях на обяд на тонове, но преди това минах на консултация и цялото обличане/събличане ме изморява много. Може би затова излезнаха контракции на записа (това е третата графика нали?) С теб може и да се засечем в Майчин дом Grinning зависи мен кога ме привикат Simple Smile

# 83
Да се включа и аз в новата тема Simple Smile.Момичета  всяка седмица ли ходите на запис ?

# 84
  • София
Да се включа и аз в новата тема Simple Smile.Момичета  всяка седмица ли ходите на запис ?
На всеки 3 дни ходя аз.
Катрин, според мен не пречи майка ти и свекърва ти да идват, но не и повече хора. Тъкмо да помогнат с нещо. Пък бабите само да видят бебето от далече и толкова.
Като живеете на едно място не виждам как ще ги спреш..

# 85
Момичета, не мога да ви изчета Simple Smile
Здравейте, аз съм от София, с термин 05 Юни, чакам момче, втора бременност.

Има ли някой, който ще ражда в Окръжна болница- УМБАЛ Св Анна? При кого?

червенокоса вещица щастлива и аз минах през лошите настроения и капките на Бах много ми помогнаха

Някой ще си купува ли колан за стягане след раждането?

# 86
Катрин и аз не виждам с добър тон как ще ги озъптиш  Rolling Eyes Аз при този случай бих казала на ММ как ги искам нещата и бих предупредила,че ще си отстоявам позицията шумно  Mr. Green
Мен свеки така ми се изтресе веднъж,малкия като беше на 10 дни,а аз и детето спяхме.Явно съм била достатъчно ясна и груба от тогава в нас не е стъпила,освен ако изрично не съм и се обадила.  Blush

Тонове ми мерят всяка седмица от 33 г.с. но само заради водите,иначе се бяхме разбрали с док ,че след 36 г.с ще почнем.
KalioBalio миналия път имах мн. контракции,някой по сериозни,за това продължавам с лекарствата,ако ги спра няма да устискам до секциото  Crazy

ротока теб те викат седмица по рано в болницата ,а това следящия  АГ ли е ?ЖК продължава до раждането мисля  Thinking
Аз лично ще имам още две посещения при док за тонове и ехо.Общо ми стават 3 за 9-и месец.Добре,че ми таксува само тонове 20 лв,че ще фалирам иначе  Mr. Green

# 87
запис   Hug

# 88
Аз днес бях за втори път на тонове (първият път - края на 35 седмица, сега края на 36 седмица). Другата седмица съм пак (ако няма междувременно някакво развитие) Забелязвам, че контракциите ми зачестяват въпреки магнерода. Само не ми се лежи в Майчин дом преди секциото.

# 89
  • София
Катрин, много е кофти ситуацията с фамилните къщи, знам го от личен опит. Прави са момичетата, че не трябва да се мълчи, но положението е наистина деликатно. Ако просто така снахата покаже какво й е приятно или неприятно, задължително става злата пришълка. Може на нея да не й пука, но се създава вражда в родата и тогава го отнася горкия й мъж.... Проблемът е, че обикновено има чувство за едно семейство и за обща собственост на цялата къща и подскоците от етаж на етаж са си съвсем естествени.
Според мен, сега е моментът, покрай бебето, дипломатично да обясните, че досегашните визити не са удачни и трябва да приключат.
И ние имаме част от къща - на 1 ет. живее братът на мъжа ми с гаджето си, а вторият е наш и ходим само през уикендите. Като хан е. Ползват се нашите вещи, свалят се разни неща долу. В момента съм пас, защото сме "приходящи", но скоро ще се местим и ще правим ремонт. С ММ решихме да го използваме и при смяната на вратите просто да се сложи брава с топка отвън.

Общи условия

Активация на акаунт