Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен Благодаря за хубавата темичка
Искам да ви попитам малко извън нашата темичка
поканиха ме да съм кръсница на една малка сладка бебка края на лятото някой знае ли дали се чете в църквата на старобългарски  Thinking

# 61
  • София
Запис и от мен, The same myself   bouquet

Аз съм предупредила, че искам посрещачите за изписването да са съвсем в тесен кръг и мисля после да се приберем само с ММ и бебето. На сватбата ни бях казала от вкъщи да дойдат да ме вземат само няколко човека, без музика и т.н, даже затова ме взеха от моя апартамент, не от родителите ми. Е, изписа се една сурия народ - настоятелни роднини на мъжа ми, които той не успал да отклони, изведнъж влязоха като хуни и аз се чудех себе си ли да оправям, да сервирам ли, внимание ли да им обръщам  Rolling Eyes Половин час беше само целуването на вратата Crazy Този път никакви такива  Stop Crossing Arms
Бабите и без това ще идват преди погачата, а лели и вуйни да заповядат на нея. Може ММ по същото време да заведе мъжете им в накое заведение да пийнат и хапнат.

Алексче, за ядосване си е, но важното е, че все пак бебето е добре Simple Smile Явно трябва да си питаме за всичко, за да не ни забравят.

Магдалена, потресох се, нечовешко е! В по-малките градове май трябва да се молиш и зъб да не те заболи  #2gunfire

# 62
Запис   bouquet

# 63
Ето ме и мен Simple Smile Аз каквато съм шматка първо влезнах в старата тема и си викам - днес пък никой нищо не е писал Joy И чак после се сетих за новата - и то 5 страници изписани....

Вярно че се оформяме няколко майчета със секцио по едно и също време Simple Smile

За изписването  на каката - имаше и приятели, но никой не ми се е изсипвал вкъщи. На погачата бяха бабата, свекито и мои близки приятелки Simple Smile Беше спокойно Simple Smile

Хайде тумбачета хуав ден от мен Simple Smile))

# 64
Добро утро и от мен Благодаря за хубавата темичка
Искам да ви попитам малко извън нашата темичка
поканиха ме да съм кръсница на една малка сладка бебка края на лятото някой знае ли дали се чете в църквата на старобългарски  Thinking

Моите наблюдения са, че навсякъде ритуалът е различен Simple Smile Просто попитай в църквата, която сте избрали за кръщенето.

# 65
Явно постоянно трябва да се пита права си Пати, за следващото бебче ще си знам, че то сега с бебка вече не остана... Simple Smile Добре че всичко е наред и не опирам много много до тея лекари, че иначе не знам.... Sick

А относно роднините на изписването, обсъдих го с ММ и двамата сме на мнение, че е най-добре да сме си само моите и неговите родители и това е. Даже и с тях не ми се занимава след като се прибереме в къщи честно казано. А за по-големи събирания с приятели и повече роднини и т.н. на погачата и след това... и то няма да е постоянно, както си го представя мъжа ми....  Stop Mr. Green
Иначе точно в големия ден докато аз съм в болницата той да си почерпи приятели и т.н. казала съм му само да не заваря някоя страшна кочина в къщи като се прибереме, щото ще има да лъска и да чисти докато не оправи всичко.... Mr. Green

# 66
Запис и от мен, The same myself   bouquet

Аз съм предупредила, че искам посрещачите за изписването да са съвсем в тесен кръг и мисля после да се приберем само с ММ и бебето. На сватбата ни бях казала от вкъщи да дойдат да ме вземат само няколко човека, без музика и т.н, даже затова ме взеха от моя апартамент, не от родителите ми. Е, изписа се една сурия народ - настоятелни роднини на мъжа ми, които той не успал да отклони, изведнъж влязоха като хуни и аз се чудех себе си ли да оправям, да сервирам ли, внимание ли да им обръщам  Rolling Eyes Половин час беше само целуването на вратата Crazy Този път никакви такива  Stop Crossing Arms
Бабите и без това ще идват преди погачата, а лели и вуйни да заповядат на нея. Може ММ по същото време да заведе мъжете им в накое заведение да пийнат и хапнат.

Алексче, за ядосване си е, но важното е, че все пак бебето е добре Simple Smile Явно трябва да си питаме за всичко, за да не ни забравят.

Магдалена, потресох се, нечовешко е! В по-малките градове май трябва да се молиш и зъб да не те заболи  #2gunfire

казано честно си е така  Crazy имаме някой друг свестен доктор но всичко става с връзки и пари !!! Слава Богу при зъболекарите си имам силни връзки Simple Smile)))) най добрия ми е съсед и набор хихиххи там се уреждам

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 11:47 от Магдалена Величкова

# 67
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
 Hug  bouquet

# 68
За почерпката при мене беше така, и мисля, че е добър вариант, в деня на раждането таткото черпи приятели, в деня на изписването ме чакаха лелите на таткото( аз нямам близки, освен сестра ми , която  си дойде на 40ия ден) свекърва ми сложи масата аз постоях при тях малко при тях и си легнах, дадоха си даровете пийнаха и така  Hug , а после аз си направих 40 дена, вече отглеждах бебчето сама, свекито замина за чужбина!!! сестра ми дойде направихме питка, сладкиши  и така, поканих и  приятелки  Hug

# 69
запис - да не изпусна нещо  Heart Eyes

# 70
Благодаря за новата тема   bouquet

# 71
Привет и от мен  Whistling таня димитрова не си само ти и аз не пия и доколкто разбирам май и е по добре  Peace ..
Да ви се похваля мами връщам се от изследвания и пазар всичко накупихме за бебка  Crazy остана само дребни неща като шампоанче, вана и такива неща..чакаме си и от англия шишетата и другите поръчки  Grinning ех вече ми е по спокойно..
При нас тук жената като роди незнам ама е като закон божи  Grinning мъжа се събира с приятелите и поливат празника с алкохол и купон хахаха а на изписването се донася погача, алкохол и почерпка за персонала на болницата  Wink

# 72
Благодаря за темата!

Честито за приетото детенце на градина! Направо събитие за София!

за почерпката- таткото беше събрал неговите родители, лелята и чичото и най-близки приятели около 10 човека на ресторант да ги почерпи на 2-я ден от раждането.

Този път ще минат с 1 бонбон  Mr. Green пари за повече няма! В деня на изписването на каката дойдоха само родителите ни и братя и сестри! Качиха се за 30 минути у нас и си тръгнаха. Сега ще бъдем и по-малко, някои вече не са между живите!

Погача ще правим на 40 ден пак с най-близките + 2 приятелки.

В повечето църкви се служи на църковно славянски, много малко свещенници служат на съвременен български, за жалост! Ние сме решили да не кръщаваме децата, докато са малки! Като пораснат ще си кажат искат ли! Затова пък се опитвам да я възпитавам като християнин, четем детската Библия, на празници обяснявам какво се празнува и избягвам битувизните като на ... се яде ... нещо.

Който има желание да види бебето е добре дошъл, но поне след месец!

Днес купих едно гащеризонче за изписването  Grinning Вчера изпрах част от дрехите на малчо, но има още други, които чакат да ес сортират по чувалите.

Магнезий пия вече по 3 на ден. Док каза, като вляза в 37 да го спирам, аз мисля още от 36 да го намаля на 2 после на 1.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 12:34 от до-ре-Ми

# 73
Днес ми се появиха от нищото екстрасистули-прескачане на сърцето,ама много начесто CloseМного неприятно усещане.
За изписването-както при каката,дойдоха само бабите и леля.Вкъщи само свекърва ми дойде и то за малко,иначе живеем с нашите.Почерпки и маси докато сме още в болницата,вкъщи такива неща не ми трябват в близките 3-4 седмици поне след изписването.А за 40-те дена направихме с майка ми питка,аз ходих с дъщеричката в църквата за "пречистване"–мисля така се казваше.А вкъщи никой не е идвал,раздавахме от питката за здраве.След това идваха поетапно близки мои приятелки и роднини.
Аз сега незнам за тези тонове и за честите посещения дали да звъня на моя лекар,струва ми се че нещо се объркаха. Rolling EyesВижда ми се нередно да ме викат на консултация седмицата преди секциото,а преди това нищо-ни тонове,ни наблюдение.

# 74
Въпрос към майчетата секцио, които ходят вече на тонове - На записа излизат ли ви контракции? Ако да, по колко и какво казват лекарите за контракциите? При мен тоновете са добре, но излизат доста контракции.

Общи условия

Активация на акаунт