Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява аналния секрет и защо се препоръчва?
Какво е магнезиев сулфат и защо се прилага преди цезарово сечение?
Какво представлява запекът и какви са препоръчителните лечения за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява аналния секрет и защо се препоръчва?
-
Какво е магнезиев сулфат и защо се прилага преди цезарово сечение?
-
Какво представлява запекът и какви са препоръчителните лечения за него?
-
Какво представлява записът на тонове и защо се извършва?
-
Какво представлява запазването на стволови клетки и защо се прави?

чета че всички пиете магнезий аз такова нещо не пия...незнам защо
Как сте вие ?
Иначе сестра ми като роди всички се изсипаха пред родилното и после у тях 
А лекаря ми както всеки месец ме гледа на ехограф бебка вече се е обърнала и отговаря на 34/4 г.с. а аз днеска влизам в 35-та така че всичко е нормално при нея (което е чудесно разбира се).
И обсъдихме въпроса със запазването на стволови клетки, препита ме на 2 на 3 за алергии и т.н., за да си попълни въпросника и тръгвам аз да излизам от кабинета, за да си запиша час за след 2 сед., за да ми пуснат документите за родилното вече и тоя Убавец ме пита " А ти на тонове няма ли да минаваш?" и аз му обяснявам, че дос ега не съм ходила, защото той не ме е пращал и той супер учуден едва ли не ми се скара... "Ама как така на тонове се ходи всяка седмица след 32 г.с. седмица" И аз само му изръмжах, че мисля че е крайно време да отида на запис вече и че не съм ходила не защото се правя на много оборотна едва ли не, а защото той не ме е пратил...