Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Не знам кога трябва да падне надолу корема,но моят хич и не мисли за такива работи.Имам чувството ,че ще ми потроши ребрата и трудно дишам.Ако го чакам да се смъкне може и август да родя чак  smile3506  Нашата котка обаче без дори да знаем,че е бременна тръгна да ражда май.

# 616
мами предложете ми някакво обезболяване при нормално раждане имало венозно обезболяване с лекарства и в гръбнака директна упойка  Rolling Eyes мисля в понеделник да обсъдя с доки това но незнам каква да предпочета  нито съм запозната с ефектите им и действията .. newsm78 някоя мама с опит ако може да ме съветва с инфо Confused Embarassed

# 617
Относно съня: странно, но от както съм в болницата спя много добре, отдавам го на много малкото контракции и спокойствието, което ме е обзело.
Все още съм на системи, но май скоро ще ме изключат. Може и да Ви звучи странно, но въобще не бързам да си тръгвам от болницата. Наистина съм се амбицирала да стискам до 5 юни  Praynig

# 618
Love your Smile с венозно обезболяване в Шейново черпят всички наред и не е нищо друго освен система с Бусколизин.На мен лично грам не ми помогна,а има странично действие замайване и ожадняване.Да ти кажа сега ако искат да ми сложат не бих разрешила  Mr. Green
В гръбнака се слага епидуралната упойка.Самото поставяне не е болезнено и страшно,само шубето е повече.Желаният ефект при нея е да усещаш всичко без болка.Тя се поставя обикновено около 4 см. разкритие.По-рано или по -късно може да забави раждането или да направи напъните неефективни.Аз лично бях с епидурална първия път и съжалявам,защото при мен специално се стигна до усложнения от нея.Предполагам не ми я сложиха хубаво и за това  Tired
Писал съм и друг път,че ми забави раждането с часове,не си усетих напъните и се наложи да напъвам на сляпо,което доведе до много разкъсвания и кръвопреливане.За малко да се наложи да вадят Явката с форцепс.След това близо 15 дни имах жестоко главоболи,световъртеж и гадне.Нищо не помагаше!Сега съм подбрала анестезиложката след внимателно проучване,дано няма проблем.

Но държа да отбележа,че с мен имаше още 4 мами с епидурална и те си бях ок,родиха бързо и лесно,нямаха проблем. Та в заключение,ако ти поставят упойката добре и правилно,можеш да имаш прекрасно леко раждане.
Мери радвам се че си по-добре.  Hug

# 619
мики благодаря за изчерпателния отговор, радвам че въпреки усложненията си се справила и че всичко лошо е зад гърба ти и че най вече детенцето ти е живо и здраво Heart Eyes ... Flutter Hug наистина друго е когато чуеш и второ мнение по въпроса  Peace тъй като с наближаването ме хваща якото шубе ..ако има и други мами с опит нека споделят  Rolling Eyes при всеки естествено е различно, но някак си от неизвестното   animal037 ме обвзема паника  Embarassed

# 620
Привет и от мен  Hug Като мои форумни приятелки искам да споделя с вас щастливия момент. Днес се омъжих  married Понеже сте още 2 в 1 няма да дразня малките сладури с торти и сладкиши, но пийте по едно сокче за наше здраве  cheers

# 621
ЧЕСТИТО BELLISSIMA   bouquet Дълъг и щастлив семеен живот ви желая и съвсем скоро да гушкате и малкия Петър!

# 622
Belisima, честито   bouquet  Много семейно щастие  Hug

# 623
  • в Кошера
Белисима, честито!
Много семейно щастие и по-бързо да си гушкате Пепи вкъщи!  Hug

# 624
Белисима ЧЕСТИТО МНОГО СЕМЕЕН ЖИВОТ   bouquet
Ето аз да ви се покажа малко на разходка днес със сина ми
http://prikachi.com/images/308/7332308K.jpg

# 625
  • Пловдив
Белисима, Честито, дълги години да имате щастливо съжителство, обградени от много потомство   bouquet Grinning

# 626
Еха, Белисима, колко емоционални и важни моменти се събраха за семейството ви - честито, винаги да сте заедно и да се обичате, и подкрепяте - и в добро, и в не толкова   bouquet
 Love your Smile - проучи в твоята болница какви упойки се използват и тогава взимай решение, защото в нашите държавни, например, епидурална предлагат само на теория, на практика почти няма кой да ти я сложи.

# 627
Белисима честито желая ви безкраен, щастлив и пълен с дечица семеен живот  Heart Eyes Tada ...
Мама на вики прекрасни сте  Flutter как ми се иска и на мен разходки навън но  Rolling Eyes с тоя дъжд няма как като затворник съм вкъщи  cry
Mometo* ами трябва да питам АГто в понеделник като ида на преглед тъй като тя изражда там и може да ме съветва или да ми каже някаква информация.. просто исках да чуя странично мнение.. друго е да ти споделят опит някой друг който е минал по този път вече  Crazy

# 628
Напиши в гугъл "епидурална упойка", "обезболяване при естествено раждане" и "ТЕНС апарат" и ще ти излезе повече инфо, отколкото тук ще можеш да събереш  Peace

# 629
Патенце, успех с кърменето и бързо възстановяване и прибиране вкъщи!
Белисима, да сте много щастливи и вече официално семейство!
Мама на Вики, аз си мислех, че имам голям корем, но ти ме биеш! Simple Smile И ти е още високо браво!

Днес свърших много важна работа ама до половина  Mr. Green Пробрах всички момчешки дрехи и остава да ги изпера и подредя!

Общи условия

Активация на акаунт