Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Честито Белисима! Бъдете винаги щастливи и влюбени както сега!
Мама на Вики, имаш чудесен кавалер и прекрасно тумбаче!
Ротока, при мен също има такива болки без стягане на корема. Обикновено е когато съм се залежала повече време и при ставането точно усещам болка все едно камъни се стоварват. В слабините отстрани много ме боли. Вече ми е доста сложно ходенето и обуване на чорапи и обувки от тези болки. Лекарката каза, че бебето доста се е смъкнало и оттам натиска е голям и от там са болките. Затова и аз съм на леглови режим за да устискам до влизане в деветия.

# 631
Ех че хубави новини-честито Белисима-много семейно щастие ви пожелавам Hug  bouquet
Mary_Angel ще стигнеш до 5 юни Hug-почивка и спокойствие.
Мама на Вики супер сте-щерката като погледна  снимката и на теб ти сложи моята присъда,че тази мама става вече за рязане Joy
 mam4e82 и аз така на леглови режим но доколкото ми позволява положението.Ето днес сме сами с каката,то два пъти излизахме да поиграе,готвене,миене,пазар и резултата на лице-малко контракцийки,приболявания.С първата бременност бях стриктна с лежането-даже при мисълта че трябва да ходя до ЖК и ще вървя изпадах в паника.Но сега поне това го няма-притеснението,че ще родя "бебето на пътя"-така се беше изказала следящата бременността ми. Close

# 632
Белисима, честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!   bouquet

# 633
Колко е хубаво да влезеш и да прочетеш толкова положителни новини.
Белисима пожелавам само хубави моменти от тук нататък и много семейно щастие.   bouquet Hug
Мама на вики страхотни сте и ти и коремчо и кавалера ти.   bouquet
Ама аз като гледам снимките, които качвате мойто коремче си е направо малко. Беборана милата кой знае колко и е тясно в тая"боксониерка" дето съм и предложила... Embarassed  Mr. Green

# 634
Хаха, Ротока то и моя режим е такъв заради баткото Simple Smile Гледам поне през деня като е на градина да спазвам почивката. Понеже имаме доста ходене по терапии и всичко е свързано с градски транспорт съм направила организация на всички налични роднини да го водят. Иначе децата си искат вниманието и грижите, да са ни живи и здрави.

# 635
Честито Белисима,пожелавам ви много щастие и любов в семейният живот!  bouquet
"Още мъничко остана Юнче да се гушка сладко в мама" -на мен идеята за тази тема ми допада.

# 636
Белисима , честито ! Пожелавам ви много семейно щастие и скорошно гушкане у дома с малкия Петър   bouquet

# 637
  • Шумен
Белисима ех че страхотна новина дълъг и щастлив семеен живот  Hug сега остава само да си приберете малкото съкровище  Heart Eyes  Hug

# 638
Belisima, честито!  Дълъг и щастлив семеен живот !    bouquet

# 639
Белисима честито    bouquet  дълъг влюбен живот ви желая    bouquet
Ех аз заспах в 3 и се ококорих в 7. Изядох една баничка.... да не си изневерявам и ей ме на. Опитвам се да си събера главата да измисля какво да правя днеска, но нещо не се справям. На вън е прекрасно ама с стоя крак   ooooh!  просто не мога да се разхождам с кеф. Дано като родя да се оправи този свод. И да вметна, че преборих запека криво - ляво, но явно изведнъж от смъкването на корема са ми станали мнооого лениви червата. Такова чудо никога не е било. Хайде коремчета, хубав ден на всички и приятни разходки на слънчице да си направите 

# 640
Belisima, честито! Дълъг и щастлив семеен живот!

mama*na*viki, защо така чаровно скриваш голямото момче с малката девойка. smile3532

Има вероятност утре-вдругиден да ме изпишат. Минавам на таблетки и ще наблюдават така и ще решат. Но аз въобще не бързам да си тръгвам от тук - много ми е спокойно.

И да се включа за пушенето: от болницата ни пускат за 1 час да се видим с роднини и вчера в парка на болницата гледам "колежки" по отделение пуфкат цигари навън. No comment!

# 641
Белисима честито !!!Пожелавам ви щастлив семеен живот   bouquet

Аз се наспах добре,но станах с главоболие и леко ми се гади  Sick Заподозрях кръвното и факт 130/87.Пих си нефидипина пък да видим... Tired Ама много ми беше спокойно последните 2 седмици без притеснения и т.н и ей го на ново двайсет  Crossing Arms

# 642
белисима честито и от мен дълаг и щастлив семеен живот   bouquet
Аз пък от половин месец имам някаква хрема без секрет която неминава от нищо но без капки се задушавам немога да дишам какво ли не слагах незнам вече какво да правя  newsm78

# 643
Добро утро и от мен мами,
На вън е прекрасно време днес и аз само чакам нашия тати да се прибере, че излезе да поработи малко и да бягаме на пазар за тапети и други неща за ремонта на спалнята, че още не сме го довършили...  Mr. Green Вече нямам търпение да звънне да каже, че е приключил и се прибира   Laughing

Това е хубавото в деня, а иначе преди малко изпаднах в паника още съм изтръпнала цялата. От 7-мия месец някъде се сдобих с хемороиди  Embarassed , които обаче изобщо не ми дават ядове...нито ги усещам, нито болят нито нищо само си знам, че са там. Обаче сутринта какво бяха решили да прокървят и аз като видях кръв и направо ми причерня. Докато се уверя, че наистина е от тях, а не е нещо свързано с бебошона имах чувството, че не съм стъпила на земята направо. Супер много се изплаших.  ooooh! ooooh! Радвам се, че бързо разбрах за какво става въпрос предид а съм вдигнала всички в къщи на крак  Joy

П.С. Извинявам се за дългия пост, но просто трябваше да си го излея.
Хубав ден момичета и много слънчеви разходки ви желая на всички на които им е позволено...  Simple Smile

# 644
Здравейте момичета!И мен ме тормози проблема с тоалетната,но още малко,знам че после ще се оправи като се понаместят и хормоните.Аз днес се зачетох в темите за кърменето,запушени канали,мастит и останах изненадана как някои неща или не ги помня или просто не ги знам като информация.С първата бременност още в болницата имах проблем със запушени канали,затова сега всяка допълнителна информация ми е нужна-дано не стигаме до такива проблеми.
barbi824 и при мен има проблем с носа,четох че било нормално при бременни.

Общи условия

Активация на акаунт