Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 295
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
barbi824 и аз съм със запушен нос от доста време и дишам с едната ноздра Tired имах кръв в носа,но  засега не.Знам,че е номално през бременността.
Мики дано се оправиш днес.

# 646
Ток и жица съм вече,вчера ядох джънк и явно от соленичкото съм го повдигнала малко.След 30 мин. беше 120/80  Mr. Green
Аз чакам ММ да докара леглото на беба  newsm44 направо не мога да повярва понеже повече от месец го чакам да се накани  ooooh! Следващата седмица ще ми е много натоварена,последни приготовления,чистене,подреждана и на малчо трябва да приготвя яден поне за първите дни......Ще се изтърколи за миг  Whistling
Мамите раждали секцио да кажат колко бутилки минерална си носихте в реанимация.Доки ми вика 3 малки да взема,ама аз толкова изпих на екс след нормалното раждане и ми се вижда странно как ще ми стигнат за 24 часа  Thinking

# 647
мерси за отговорите момичета. Незнам чудя се дали да неотскоча утре до унг защото дишам само през устата като сложа муконазал ми е добре но знам че небива повече от нищо7дни а при мен станаха 16

# 648
Мики радвам се за теб че всичко е ок вече и честити ви покупки да ги ползвате с здраве с бебчето Hug дай боже да устискаме мъничко остана.. Аз днес добавих в багажа за болницата 1 кроасан, 2п солетки и малка бутилка минерална  Rolling Eyes поне за първо време ама като гледам че 3 от малките бутилки са ви били малко се чуда вече дали да не си купа голямо шише..  newsm78
Относно запека и аз имам такъв  ooooh! понякога по 2-3 дни не ходя но пия фрути лакс кога иска помага кога не  Grinning вчера изядох шепа череши и явно има ефект  Laughing  Mr. Green
Днес времето е супер бяхме навън с ММ малко да видя свят и аз  Peace утре съм на преглед стискайте палци днес вече влизам официално в 38 сед. бебка докато спя не е толкова активна вече  newsm78 утре дано ако въобще ми мери тоновете всичко да е наред.. Praynig

# 649
Мики браво че си по-добре,ама да те питам какво е това "джънк" Embarassed
Умирам за череши,от кога ги чакам Simple Smile

# 650
ротока junk food всички видове нездравословни храни са в този кюп,аз лично прегреших с Макдоналдс вчера  Blush Mr. Green
Леглото не е ново, но е много запазено.Решихме да не купуваме ново,защото на племенницата старта бебешка кошара е съвсем запазена и седи на вилата.Така или иначе имаме план след 2-3 години да правим детска стая. Peace

# 651
Момичета да попитам някой ползвал ли е инхалатор?Имам проблеми с дишането от 3 дена и гинеколожката ми каза да си купя бронхоразширяващ инхалатор.Момичето от аптеката каза също,че няма проблеми,но на описанието пише да не се използва по време на бременност.Става въпрос за Вентолин инхалер.Някакви впечатления?

# 652
Мамите раждали секцио да кажат колко бутилки минерална си носихте в реанимация.Доки ми вика 3 малки да взема,ама аз толкова изпих на екс след нормалното раждане и ми се вижда странно как ще ми стигнат за 24 часа  Thinking

3 литра за денонощие. По толкова трябва да пиеш. За реанимация малки бутилки са по-удобни. За после е ок и от 1,5 литра.

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания   bouquet

# 653
Това с пиенето на толкова вода незнам как ще стане при мен-сок мога да пия и 5 литра,ама с водата сме скарани ConfusedА то и соковете мисля бяха с ограничение в избора,заради предизвикването на алергии.

# 654
Това с пиенето на толкова вода незнам как ще стане при мен-сок мога да пия и 5 литра,ама с водата сме скарани ConfusedА то и соковете мисля бяха с ограничение в избора,заради предизвикването на алергии.

Повярвай ми ще пиеш и ще питаш за още. Аз вода ненавиждам. В болницата съм изпила около 40 литра. Щом се прибрах спрях отново с водата, но там можех да изпия р. Амазонка  Crazy

# 655
Помня че докато кърмех и на всяко кърмене си слагах шише с вода до мен,че ми пресъхваше устата.Знам че трябва тогава да се пият много течности,ама при мен това означава да не стигам до твърда храна.Ще нагодя нещата някак си,искам този път по-дълго да кърмя.

# 656
  • София
Аз също ще съм секцио по мед.причини в Тина Киркова.Но по съвети на познати ми казаха за приемането да не нося вода.А след самото секцио ММ да чака и да ми донесе бутилчиците,т.е. предполагам да ги даде на сестрите,за да не ги влача в и без това претъпкания ми сак.

# 657
Белисима, честито ви бракуване! married  Пожелавам ви от сърце най-хубавото в съвместния ви път тепърва да предстои да извървите!  bouquet

Хм, и аз съм скарана с пиенето на вода при все, че съм с ниско кръвно откак се помня и знам колко е важно, но рядко ми се случва да почувствам жажда, а без да съм я почувствала не се сещам да пия Rolling Eyes Ще трябва да си го наложа обаче след операцията - знам, че е абсолютно наложително, ако искам колкото е възможно по-бързо да се изчистя от упойката.

mama*na*viki, коремчето ти си го бива и като цяло изглеждаш свежарски въпреки, че, предполагам, доста ти тежи Hug

Ето ме и мен, ако любопитствате...снимката не е хипер актуална, но все пак сравнително скорошна - от разходка преди точно две седмици

Мики, бравос за хубавите новини! И на мен ми се случва да се отдам на изкушението да омоцам нещо нездравословно като дюнер или бирени фъстъчки Blush  но какво да правя като на бебето му се прияжда пък... Whistling  ,а и с моето ниско кръвно, чиято горна граница в най-добрия случай е 100 /по-често съм с 90 на 60/ и да го кача с десета-две тъкмо ще го вкарам в приемливи стойности  Mr. Green

И като стана дума за ядене, напоследък апетитът ми се попромени по посока на това, че особено вечер рядко имам желание за ям готвена храна /готвя разбира се заради мъжО и дъщето/, ами ме кара на обилни порции салата и плодове. Доверявам се на организма си - смятам, че той дава най-точните сигнали от каква храна има нужда Peace  Иначе за последните 4 седмици май нищо не съм качила newsm78  Като се сложа на кантара си стоя на 63кг, което е все +10 Rolling Eyes  Но вярвам, че бебо си расте и поема всичко каквото му е необходимо, а вероятно заради затоплянето и повечето движение/разходки аз се освобождавам от някои качени по-рано излишества- надявам се да е така Flutter  Сещам се, че и неотдавна тук в темата няколко мами също бяха споделили, че през 8-я месец са задържали тегло, та това ме кара да не се тревожа - явно е нещо не толкова необичайно.

И друго, което също беше коментирано тия дни - от оняден забелязах със ставането си сутринта от сън, че коремът ми е слязал малко надолце, не съвсем ниско, но забележимо. За да се уверя, че не си самовнушавам питах ММ и той също потвърди. Раничко е, мисля, да приемам това за знак, че раждането наближава, все пак имам още месец и половина до термин newsm78  Вие какво ще кажете?

# 658
Вие с тая вода ме убихте  Grinning а аз милата само половинка съм си взела тва сигурно и за 1 час няма да ми стигне  Laughing трябва да си купя повече значи  Thinking
А бе мами няма ли да има анкетка за заглавието  Rolling Eyes да не стане като миналата темичка  Blush че как се изписват страничките току виж 6те оставащи ще ги лапнем за ден два  Laughing

# 659
Момичето от аптеката каза също,че няма проблеми,но на описанието пише да не се използва по време на бременност.Става въпрос за Вентолин инхалер.Някакви впечатления?
Вентолина е лекарство, което разширява бронхите и спомага за облекчавене на дишането, изписва се за астма, очудвам се че са се навили да ти го продадат без рецепта. Не знам защо е противопоказно при бременост, но имай предвед че е доста силен медикамент!

Общи условия

Активация на акаунт