Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява аналния секрет и защо се препоръчва?
Какво е магнезиев сулфат и защо се прилага преди цезарово сечение?
Какво представлява запекът и какви са препоръчителните лечения за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява аналния секрет и защо се препоръчва?
-
Какво е магнезиев сулфат и защо се прилага преди цезарово сечение?
-
Какво представлява запекът и какви са препоръчителните лечения за него?
-
Какво представлява записът на тонове и защо се извършва?
-
Какво представлява запазването на стволови клетки и защо се прави?
Така си обясних защо с Гинипрала често изписват и лекарство за сърце. Доста бременни са го пили за задържане и го в големи количества. Предполагам, че ползата от него надхвърля евентуалната вреда щом е толкова масов препарат.
А после-не месеци,ами може да се каже 2 години нямаше спане.Дъщеря ми се наспиваше бързо,неспокоен сън,колики,зъби.Та искам да кажа че съжалявах че не съм поспивала докато бях с тумбака.Пък може сега малкото маймунче да е от поспаливите 
сигурно два часа не можех да си намеря място в леглото. Накрая си взех възглавничките и айде в хола
Смятах да поцъкам в нета, но реших да пробвам да легна на дивана, който по принцип има доста неудобен лек наклон, отделно, че е тесничък и ми е въз къс, ама как се намести това човече учудващо, но полека атаките стихнаха и съм заспала. Все едно днес съм като цапардосана с нещо тежко по главата 

лек ден и много усмивки ви желая
Аз искам за си ушия за количката, че старата не става вече.