Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 289
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за отговорите, момичета! Hug

# 31
Запис и благодарности за новата тема!

# 32
Записче!!!Благодаря за темата The same myself    bouquet
Да се отчета за днес.Предпоследната ми ЖК,определена дата за секцио 28.05,всички документи ми дадоха вече.И при мен започва обратното броене-18дни.
Мики,КалиоБалио,Орхидея май по едно и също време ще се появят бебчетата ни.
Малко започнах да се притеснявам за това секцио и се чудя и каква упойка да избера-но като отида на консултация с Анестизиолога ще преценя.
Днес накупих основните неща,в неделя ще пера всичко и гладя,и ще си стегна окончателно чантата за родилното.
Обадиха ми се от магазина където поръчах количката,до края на месеца и по-точно като се роди бебка ще я вземем.Дано и кошарата пристигне до 25-за да може да си я сглобим и подредим,преди да влезна в родилния.
Взех само два комплекта боди+камизолка + ританки и още две гащеризончета с дълъг ръкав.2ч.чорапки,шапчица,лигавничета 2 бр.Но ще взема още няколко такива за новородено-те предполагам бързо ще станат малки и след това се насочвам към 0-3м.
Купих и течния гел за пране на Сано Максима(сенситив).Мирише страхотно.
Остава да взема и препарат за почистване на пода и мебелите -за бебета.
Много дълъг стана поста,но ще ви държа в течение.Дано и аз устискам още 2 седмици.  bouquet

# 33
Запис и от мен  Peace
Тази вечер за първи път усетих не само стягане на корема, но и сериозна болезненост, при което с ММ много се стреснахме. Изпих 2 но-шпа, и след около час основното поотмина, сега само на приливи и отливи ме заболява... Досега не ми се е случвало и да боли, и това много ме притесни, досега имах стягания все едно корема ти е хванат в менгеме, но поне не бяха болезнени... Дано да не е предвестик на нещо това явление, че имам още време  Praynig
Лека от мен и повечко часове сън на страдащите от безсъние като мен  Crazy

# 34
katrin77, май-май така ще е. Mr. Green
Аз също се притеснявам за секциото, а сега като знам датата някакси още повече...
И аз взех Сано Максима гела, много съм доволна. Като изпрах дрешките, миришат страхотно. Peace

# 35
  • Германия
  bouquet

# 36
Gabrielitka 06 права си  Peace дано всички лоши мисли отминат и с наслада да се насладим  Heart Eyes на малкото време.
Katrin77 радвам се че при теб всичко е наред.. Аз много се притеснявам от тази неизвестност  Crazy просто този месец май така ще я изкарам  #Crazy щот незнам кога ще иска принцеска да излезе  Heart Eyes и всеки ден съм в трепет

# 37
The same myself  благодаря за темата    bouquet
Еееееей,  червенокоса вещица щастлива Simple Smile  ето къде си зачезнала....недей така. Я да си измислиш хубави занимания и никакви депресии повече. То нормално, ама не им се връзвай много.
Днеска си взех за първи път в живота ми обувки с леко токче. Е ОК, леко е ама имам чувството, че от 2 метра ставам 5   ooooh!  Но това е положението.... ще си ходя по улиците и ще всявам страх   Mr. Green  Благодаря ви момичета за съветите за злощастния ми свод    bouquet
Bellisima82  страхотнооо   Hug 
Аз не съм от вярващите и за това момента с погачите ще го оставя на майка ми... нека се порадват. Но до там. Понеже имаше изказване...и ще го кръстим като стане на 40 дена..... МОЛЯ.... Аз нямам нищо против, но нека си порасне човека и да прецени сам какво ще прави..
Цитат
Pati, само ме притеснява, че ако си вдига една родилка нервите с тия субекти, най-много да намалее/спре кърмата.
  точно това се е случило с майка ми като родила брат ми. Ако не си перде, а изживяваш нещата по - емоционално, явно може да се стигне и до спиране на кърма.
Магдалена Величкова  моля те кажи, че се шегуваш   #Shocked
ju_to  добре дошла.... не знам какво да те посъветвам обаче. Аз лично ще раждам в Тина Киркова... освен по форумите да проучиш за мнения....
Запис на тонове и на мене не са ми правени още... то авно ако сама не се натисна няма да стане...

миличка, ако се шегувах, нямаше да живя в страх през тези месеци, и нямаше да избера град на 70км от нас Joy и това не е само в родилно отделение, в бързата помощ два пъти ми се наложи да отида с малкия и двата пъти отношението беше ужасно, ако не бях толкова пъзлива и емоционална за детето щя да ги смеля  #2gunfire първия път беше М обадиха ми се от градината че едно момиченце с двойно тегло над моето момченце е седнало на ръчичкана на моето дребосъче и имат съмнение, че е счупена ръчичката, отидох взех го и в спешното, от там се изнервиха,че им нарушаваме спокойствието  Shocked в съседната стая която е разделена с огромен прозорец и врата, лежеше млад МЪЖ, който крещеше от болки свивайки се!!!  Cry докато ние чакахме, докторката да се обади на трима " специалисти " да си говорят какво може да му е на мъжа, бил там вече 12ч резултатите му били съмнителни дали е апандисит или бъбреци!!!  #Crazy Втория път детето ми повръщаше имаше силни болки в стомахчето, обадихме се на личната е тя каза да отидем в бърза помощ и да пуснат на детето изследвания със съмнение за апандисит  ( Благодаря на Господ че нямаше нищо, да ми го пази детенцето живо и здраво) беше събота, Не можете да си представите как ни изгледаха и се ядосаха че ги притесняваме, не ни пуснаха никакви изследвания, дори попитаха от какъв зор личната е решила да ни праща при тях, прибрах се дадох си му капки еспумизан и за щастие всичко мина!!!  Ох ще ви досадя с тези дълги постове Simple Smile)))))))))))))

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 07:38 от Магдалена Величкова

# 38
Даааа първите плановите секции тръпнем в предстартова треска  Hug bowuu
Нормалните раждания пък тръпнат в догадки....почва веселата част  Mr. Green

# 39
Какво сте затръпнали всички ..... Laughing на мен пък ми е доста спокойно. От днес започвам да пия чай от малинови листа за тонизиране на матката.

# 40
  • София
Мерси за темичката!  bouquet
Леле, колко май-чета се заформят! Heart Eyes Направо ми се струва нереално, колко бързо дойде момента да гушкаме бебоци! Heart Eyes

Относно размерите на дрешките, баткото се роди 3500 и 51 см и дрешките 0-3 месеца му бяха доста големички, 50 см е ок, но се обличат съвсем кратко време, като се има предвид че 1-вия месец бебетата качват около килограм.

Тонове и на мен не са ми мерени, само ги чуват за няколко секунди. През първата бременност лекарката от ЖК нито веднъж не ми ги мери, дори и дума не обели по въпроса. Там където родих ми ги мериха не повече от два пъти.

И аз продължавам с магнезия, ще го пия максимално дълго, та да устискам до датата на секциото. Между другото морския магнезий ми влияе чудесно върху перисталтиката, когато го спра нещата стават доста тегави.

А това за аналния секрет го чувам за сефте, то само това не са ми правили, ама и няма нужда, де! Mr. Green

Белисима, заразяваш с оптимизма си, много ме радат постовете ти! Браво на сладура, да продължава така и занапред! Hug

# 41
Като ви чета и се чувствам, като ученичка пред изпит- като мине и ти олеква  Laughing

# 42
Хахах, добре казано  Laughing
Аз не смея да стегна чантето за родилна зала   animal085
Хем знам, че трябва и ми е притеснено, че не е готово, хем пък ми е притеснено пак, че като го стегна и ще затръгвам за натам  #Shocked зззззз #Shocked

# 43
The same myself  благодаря за темата    bouquet
Еееееей,  червенокоса вещица щастлива Simple Smile  ето къде си зачезнала....недей така. Я да си измислиш хубави занимания и никакви депресии повече. То нормално, ама не им се връзвай много.
Днеска си взех за първи път в живота ми обувки с леко токче. Е ОК, леко е ама имам чувството, че от 2 метра ставам 5   ooooh!  Но това е положението.... ще си ходя по улиците и ще всявам страх   Mr. Green  Благодаря ви момичета за съветите за злощастния ми свод    bouquet
Bellisima82  страхотнооо   Hug 
Аз не съм от вярващите и за това момента с погачите ще го оставя на майка ми... нека се порадват. Но до там. Понеже имаше изказване...и ще го кръстим като стане на 40 дена..... МОЛЯ.... Аз нямам нищо против, но нека си порасне човека и да прецени сам какво ще прави..
Цитат
Pati, само ме притеснява, че ако си вдига една родилка нервите с тия субекти, най-много да намалее/спре кърмата.
  точно това се е случило с майка ми като родила брат ми. Ако не си перде, а изживяваш нещата по - емоционално, явно може да се стигне и до спиране на кърма.
Магдалена Величкова  моля те кажи, че се шегуваш   #Shocked
ju_to  добре дошла.... не знам какво да те посъветвам обаче. Аз лично ще раждам в Тина Киркова... освен по форумите да проучиш за мнения....
Запис на тонове и на мене не са ми правени още... то авно ако сама не се натисна няма да стане...

миличка, ако се шегувах, нямаше да живя в страх през тези месеци, и нямаше да избера град на 70км от нас Joy и това не е само в родилно отделение, в бързата помощ два пъти ми се наложи да отида с малкия и двата пъти отношението беше ужасно, ако не бях толкова пъзлива и емоционална за детето щя да ги смеля  #2gunfire първия път беше М обадиха ми се от градината че едно момиченце с двойно тегло над моето момченце е седнало на ръчичкана на моето дребосъче и имат съмнение, че е счупена ръчичката, отидох взех го и в спешното, от там се изнервиха,че им нарушаваме спокойствието  Shocked в съседната стая която е разделена с огромен прозорец и врата, лежеше млад МЪЖ, който крещеше от болки свивайки се!!!  Cry докато ние чакахме, докторката да се обади на трима " специалисти " да си говорят какво може да му е на мъжа, бил там вече 12ч резултатите му били съмнителни дали е апандисит или бъбреци!!!  #Crazy Втория път детето ми повръщаше имаше силни болки в стомахчето, обадихме се на личната е тя каза да отидем в бърза помощ и да пуснат на детето изследвания със съмнение за апандисит  ( Благодаря на Господ че нямаше нищо, да ми го пази детенцето живо и здраво) беше събота, Не можете да си представите как ни изгледаха и се ядосаха че ги притесняваме, не ни пуснаха никакви изследвания, дори попитаха от какъв зор личната е решила да ни праща при тях, прибрах се дадох си му капки еспумизан и за щастие всичко мина!!!  Ох ще ви досадя с тези дълги постове Simple Smile)))))))))))))

# 44
  • София
Благодаря за чудната тема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт