Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Човек може да избере само какъв да бъде, а това по една или друга причина ще предопредели и живота му.И аз не търся лошото в хората,но за съжаление повече от него виждам.  Rolling Eyes

Мале нещо много духовно го почнахме  Mr. Green

# 121
Моето момче е с много големи, изразителни очи и много дълги мигли. До ден днешен който го погледне все за очите му се възхищава. Всеки ден му мия лицето със светена вода, но е факт, че има две сериозни падания и двете със сериозни рани на очите. Вярвам, че ако има нещо да се случва, ще се случи независимо какво правим и в какво вярваме. С него преминах през много проблеми и все още се борим, но черквата е мястото където намирам утеха и сили да продължа да се боря. Много ми помага да се освободя психически от цялото напрежение.
The same myself, много точни думи.
Love your Smile, направи това което ти подсказва душата и сърцето, това е най-правилното. Всеки си има свои виждания.

# 122
...И аз не търся лошото в хората,но за съжаление повече от него виждам.  Rolling Eyes
точно това имах предвид  Peace

# 123
...И аз не търся лошото в хората,но за съжаление повече от него виждам.  Rolling Eyes
точно това имах предвид  Peace

Love your Smile абсолютно подкрепям мнението ти във всеки един аспект!!!

# 124

За пола и аз съм си го мислила.След като на "Отворените врати" на болницата имаше едно младо момиче,което е изписваха.Случайно чух разговора на майка и(бабата)как обясняваше на някаква друга жена,как им казали момиче,а се ражда момче.И тя накупила всичко в розово.Направо онемях-незнам момичето къде си е водило ЖК,и дали само не е раждала в тази болница.Тъй като не се съмнявам в професионализма на докторите там и в апаратурата им.
Че и при мен повечето неща накупени са в розово.    Laughing Mr. Green Голямо шоу ще е ако ни изненада.  Shocked
[/quote]
хахахаах,все едно описа моята приятелка.Тя си води ЖК-то в Девата и трима доктори я бяха гледали и тримата казаха момиче.На последната консултация й казаха момче.Тя всичко беше купила в розово и добре,че не ги беше изпрала,та ги върна и взе в синьо:).Така,че стават грешки,сериозно или не!Офффф мила на теб ти е много сложно полужението с тази обща къща.В началото много ще ти пречат,защото ще искаш сама да се оправяш,но повярвай ми ще дойде ден в които ще ти помагат,дори и за 20 мин да оставиш детето при тях и да отидеш до млечната кухня когато е студено,примерно PeaceА ти от къде си,ако не е тайна?

П.С само да кажа,че в Айко има стерилизатори по 29лв за микровълнова на Авент

# 125
Добро утро!
Ех че сте се развихрили с интересна тема вчера.На мнение съм че човек трябва да вярва в нещо,пък ако ще да е и едно копче,талисман или т.н.Религията,църквата са си сбор от много неща-възпитание,личен избор, съдбовни житейски промени....
Мики след месец ми е другия преглед Rolling Eyes
Да си призная и аз се замислих тези дни дали има вероятност да са объркали пола,макар че са ме гледали трима различни лекари ,на различни апарати.Но изненади винаги може да има Laughing

# 126
Съгласна съм с мненията на Love your Smile и The same myself, тъй като моите виждания за живота са някъде по средата. Хем, държа децата ми да са кръстени, защото вярвам в Бога, но не онзи от иконите и църквата, а в енергията, която ни обгръща и закрила, хем пък съм убедена, че човек е сам  е творец на съдбата си - каквото си пожелае това му се случва (или поне при мен е така).

И пак за почерпката: мъжът ми ще събира приятели и роднини на ресторант, докато аз съм в болницата. За изписването ще бъде само той - ние сме от Русе, но е планирано да раждаме в София, така че няма кой да дойде, но и аз не искам. Предният път бяхме се издокарали и двамата - той в костюм, аз в рокля, фотографът пред Шейново ни щракна (все пак това е първата ни снимка с детето ни, трябва да сме хубави Sunglasses ) и хайде в колата за Русе. У дома ни чакаха нашите и свекитата, дадоха си подаръците, оставиха една тенджера с храна и питка и се ометоха.

И хайде сега мрън: след пътуването до София много ми зачестиха контракциите. Имах една скътана опаковка Генипрал (вече го няма по аптеките) и от вчера го почнах - контракциите намаляха значително, но страничните му действия в момента са му във вихъра си - сърцебиене и треперена на крайниците (красота!).

# 127
  • в Кошера
Добро утро!

Кафе си пия от самото начало. Е, с повечко мляко, но не мога и него да откажа пък!
Та в този ред на мисли, по едно в неделя сутрин?  Mr. Green  Hug

Бях върл пушач с 10 години стаж преди да забременея с първото си дете. Отказах ги от раз в момента, в който видях  EFP. Не ми се и пуши. И съм хепи от това.  Peace

# 128
Смятам, че човек сам трябва да прецени дали бъде кръстен, дори с риск 17г. да припада Grinning
Аз също съм на това мнение и мойте роднини са приели разбиранията ми по тази тема ,ама със свеки нещата са по - сложни .... #Crazy

# 129
Калио, при мен не се отчитат контракции, но аз ходя сутрин на тонове. А контракциите обикновено ми се появяват вечер.

Ivankaka  - аз сега бях на обяд на тонове, но преди това минах на консултация и цялото обличане/събличане ме изморява много. Може би затова излезнаха контракции на записа (това е третата графика нали?) С теб може и да се засечем в Майчин дом Grinning зависи мен кога ме привикат Simple Smile

При мен има две графики - едната си е точно пулсът, а другата не знам Simple Smile И затова се чудех кое е и как може да се види, ако има контракция. Тъй като след записа, сестрата взе листа и го даде на лекарката, за да го види, аз не можах да я поразпитам  Mr. Green

Намерих квартален магазин бебешки и детски неща и ще ми е по-лесно с пазара. Поне така си мисля хаха.

А за объркването на пола - казах на мъжа ми, че се замислих над тази възможност (явно се случва) и той каза, че няма как да грешат - все пак 4-рима лекари са ни казали момче. Но ето, че историята на ribkata e факт Simple Smile

# 130
Mary_Angel съчувствам ти за гинепрала.Помня че и в съвсем минимална доза изпитвах всичките му странични действия.А по същото време една приятелка също го приемаше в много по-висока доза и нямаше отрицателни проявления.Още малко остана,стискай зъбки,кълки....... Hug

# 131
ротока множко е като период,един преглед в 9-ия месец и то без тонове ...Що не си удариш един частен преглед посредата + запис на тонове ей така за твое успокоение. Thinking
Mary_Angel към Гинепрала не се ли изписваше и Верапамил да обира негативните ефекти ?  Thinking
За пола и аз съм чувала истории,незнам при такава техника как може да се случи  Crazy.Ако има изненади ММ ще тича за сини дрешки,само да сме здрави  Mr. Green

Аз добре се наспах тази нощ,отдавна не ми се беше случвало  bowuu

# 132
  • София
Според мен пък човек сам си предопределя съдбата. Вярвай в доброто и ще ти се случва добро. Не търси лошото в хората.
аз не търся лошото в хората- напротив гледам да съм любезна с всички от квартала но  Peace живях 3 години в чужбина и повярвай ми там нито един път хората не са гледали към торбата ми с покупки да видят какво съм купила, нито гледат как съм облечена, нито обсъждат пред блока какво си си купил за вкъщи и как живееш нито се интересуват от живота ми  като цяло.. Rolling Eyes дойдохме си в БГ и сякаш се върнах в 5ти клас  Grinning ..това е мое мнение това виждам ежедневно Blush
А ти защо се интересуваш от мнението на клюкари и съседи?
Ако ти не контактуваш с тях, няма как да се завират при бебето ти Peace

# 133
Добро утро момичета  Heart Eyes искам да ви попитам нещо но е малко неудобно  Laughing имате ли по-някой път болки от долу...сещате се къде,защото аз вчера получих такива...не са много болезнени но ги има

# 134
  • София
Да, доста често.

Общи условия

Активация на акаунт