Оnline-магазин за дрехи-2

• 266 106
  • 701
  •   1
Отговори
# 255
И аз се записвам към доволните. От години си пазарувам от тях и летни, и зимни обувки. Че дори и чанти.
Защо така си останала недоволна?!

Нацепена кожа , разлепени и изцапани с лепило . Ако искате ще покажа снимки . От всякакви сайтове съм поръчвала , но такова нещо не бях виждала . Не съм много претенциозна по принцип .

# 256
  • Пловдив
Нали имаш право да ги върнеш съгл. закона за онлайн търговията. Аз моите като ги получих вътре имаше формуляр за връщане. Лошото е, че се набутваш с куриера, но това е риска на Интернет пазаруването.

# 257
Като чуха за връщане спряха да отговарят , телефони не се вдигат . КЗП ще се оправи с тях , няма да им плащам доставки на боклуците

# 258
Темата не е за оплакване- ама аз да си кажа  Mr. Green
Купихме раница на дъщеря ми от Паоло Ботичели, брокатена, 39 лв беше, не евтина по моите критерии. Носи я само веднъж и като се прибра вечерта видяхме, че цялата е нацепена по ръбовете, а самата кожа се лющеше като хартия. За да съм коректна трябва да подчертая, че нямах никакъв проблем с връщането, веднага ми върнаха парите, добре че пазех касовата бележка.
Но ми създаде известен дискомфорт, защото нямаме такъв магазин в града ни и се наложи да отидем отново  Confused
Някак не е нормално, когато купуваш китайски боклук за 10 лв знаеш какво да очакваш, но да дадеш 40 лв и резултата да е същия  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 259
  • Пловдив
За съжаление си абсолютно права. Поради тази причина избягвам да поръчвам и от нет-а. Не съм сигурна на какво ще попадна. За това е и тази тема. Най-нещастната ми поръчка - блуза от Кокетна, която изглеждаше чудно на модела, поръчах си я специално за коледния банкет. Еми дойде нещо с кройка на хирургическа престилка, квадратно и ужасно. Не го върнах, нямах възможност тогава, пазя си го за сумата от 40 лв.

# 260
Ваня, ние на живо я купихме  Embarassed Въобще не подозирах, че ще се случи това  Confused Най- лошото е, че тя много си я харесваше и купихме такива сандали, да си ходят  Mr. Green

# 261
Паоло Ботичели сред моят кръг се води като магазин ниско качество, неудобни обувки.

# 262
Много неща харесах на Бианки, но предимно за дъщеря ми, прочетох 2-3 лоши мнения и се отказах, а ето сега има доста положителни. Ще го имам предвид  Heart Eyes

Мегс- също четох лоши отзиви, случайно във Варна попаднах на техен магазин /ужасно тъмен, забутан, неуютен/, но дрехите....ужасно качество и материи. Добре че ги видях с очите си, не очаквах да са толкова зле  Confused

За Мегз се избиват да ги търсят и купуват, аз съм продавала техни дрехи. Наистина ползват евтини платове но пък дрехите излизат много изгодно. Друга фирма не може да даде такива цени

# 263
Момичета, пазарували ли сте от FashionLand,някакви отзиви за този сайт? newsm78

# 264
Бианки - живея до магазина... ами един модел не мога да си харесам, груби са ми или с мн. висок ток.
Мегз - красиви са само на картинка, не стоят добре  и това е заради евтините платове, може и заради кройките.

# 265
  • около Варна
Препоръчвам fstore, не мога да дам линк. Поръчах си рокля, българско производство,точни размери, много си я харесвам.

# 266
http://evizabg.com/
 След консултация онлайн за размера,пристига продукт три пъти по малък от обикновено и съвсем не този който съм си поръчала. Например: твърдо съм размер М. Консултанта потвърждава срещу моите кг. и височина, че наистина размера ми е М. Пристига доставката-да на изделието пише М, но в него би се пъхнало момиченце в 1-ви клас. На посочените телефони никой не отговаря. Задължават те с куриерска фирма, която има офиси само в най-големите градове.

# 267
И аз се записвам за темата - след преустановяването на дейността на miniprix в България, търся подобен онлайн-магазин за дрехи, обувки и пр., като стоката все пак да е сравнително качествена и на поносима цена. Последно споменатите Тенденз, Паоло Ботичели и Кокетна не ги намирам за такива.

# 268
И аз се записвам за темата - след преустановяването на дейността на miniprix в България, търся подобен онлайн-магазин за дрехи, обувки и пр., като стоката все пак да е сравнително качествена и на поносима цена. Последно споменатите Тенденз, Паоло Ботичели и Кокетна не ги намирам за такива.
http://www.niceprice.bg дано да съм полезна ☺.

# 269
http://www.niceprice.bg дано да съм полезна ☺.

Ама това е аутлет, нямат размери....Единични бройки на тази цена?

Общи условия

Активация на акаунт