Оnline-магазин за дрехи-2

• 266 290
  • 701
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз си поръчах за първи път едно яке от -dostatuchno-. Ще видим какво ще дойде.
Явно крият името на магазина, за да не е реклама.

# 181
Здравейте. Случайно някой да е пазарувал тук https://ninoconti.com/bg/ Харесала съм си едни боти обаче не съм сигурна в качеството. Някакви отзиви???  Thinking

# 182
Аз съм поръчвала, но рокля. Гледам, че са обновили сайта и даже нямат вече рокли като артикул. Иначе дойде светкавично и всичко беше точно.
Да споделя за обувките ма детето от Калапод, много му бяха удобни, но се разлепиха на 6-тото обуване.

# 183
...
Да споделя за обувките ма детето от Калапод, много му бяха удобни, но се разлепиха на 6-тото обуване.

Много ме разочароваха и мен, макар че то какво ли и трябваше да очаквам за тези пари. Whistling Два чифта маратонки за началото на есента поръчах за сина ми, едните не си отговаряха на номера, замениха ми ги много любезно, като платих още една доставка, и след първото обуване кожата и на двата чифта отпред се обели. Стават за носене, но за игра пред нас. Как да го пратя така на училище?! Whistling Боклуци са си.

# 184
Аз съм поръчвала, но рокля. Гледам, че са обновили сайта и даже нямат вече рокли като артикул. Иначе дойде светкавично и всичко беше точно.

Благодаря. Ще поръчам и като ги получа ще пиша какво е станало. Надявам се да не се разочаровам.  Rolling Eyes

# 185

Благодаря. Ще поръчам и като ги получа ще пиша какво е станало. Надявам се да не се разочаровам.  Rolling Eyes

Защо толкова се притеснява от това дали ще ви хареса нещо или не? Нали може да върнете продукта, някъде са по лоялни и дори поемат връщането на тяхна разноска, но дори да не е такъв случаят .. какво .. Simple Smile

# 186
Някой с мнение за модна къща Ревю, ето сайта им http://shop.reviewbg.com/ ,харесала съм едно палтенце...но без мерене...за тези пари....

# 187
От къде пазарувате за юноши. Нито сме за мъжко, нито сме за детско newsm78

# 188
  • Тра-ла-ла
Някой с мнение за модна къща Ревю, ето сайта им http://shop.reviewbg.com/ ,харесала съм едно палтенце...но без мерене...за тези пари....
Имат фирмени магазини в някои градове:
Скрит текст:

# 189
Имат фирмени магазини в някои градове:
Скрит текст:

Видях,но съм далеч от всички.Имаш ли личнш впечатление от палтата им-качесво на плата,изработка..

# 190
  • Тра-ла-ла
Видях,но съм далеч от всички.Имаш ли личнш впечатление от палтата им-качесво на плата,изработка..
Съжалявам, но нямам впечатления.

# 191
  • На изток от Рая
И аз да похваля вмзона, поръчвала съм си няколко пъти от там и всичко беше, както на снимката Simple Smile (а и за тези цени)
Ще поръчвам и в бъдеще. Има изгодни парцалки за ежедневието.  Simple Smile
Само за връщане на стока се дърпаха малко. (преди де, скоро не съм имала такъв проблем )  Simple Smile

Ивет.бг, също го харесвам.
Имам уникални дрешки от там.
Дрешките, на които има "24 часа" - са налични.
Сега видях шапките им, а цените са "уау"  Crazy не го разбирам това, рокля - 29лв. примерно, шапка - 99лв  Simple Smile От сезона, ще да е  Crazy

Сега прочетох и мненията Ви за мегз... бях хвърлила око на две роклички, но ме разубедихте, няма да ги поръчвам. 

# 192
Аз също съм доволна от вм.зона а също и от my.mall.чака се 2 седмици но дрехите са страхотни Laughing

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 12:32 от KITENKA

# 193
Аз съм поръчвала 2 пъти от vmzona. Еми, всички дрехи бяха с кофти качество (и това при положение, че хич не съм придирчива) все едно съм ги купила от липненски. За сметка на това пък бикините бяха качествени. Пазарувала съм от кокетна също така - чудесни дрехи. И все пак оставам фен на H&M.

# 194
Здравейте,
и аз съм много доволна от вмзона. Доста често пазарувам от там и винаги са били доста коректни. Дрехи не ми се е случвало да връщам, така че не мога да изкажа мнение.

Общи условия

Активация на акаунт