Оnline-магазин за дрехи-2

• 266 273
  • 701
  •   1
Отговори
# 195
Защо толкова се притеснява от това дали ще ви хареса нещо или не? Нали може да върнете продукта, някъде са по лоялни и дори поемат връщането на тяхна разноска, но дори да не е такъв случаят .. какво .. Simple Smile
[/quote]
Притеснявах се, защото до сега не бях пазарувала от там и не бях убедена дали са коректни. В крайна сметка ги поръчах и съм доволна, обувките изглеждат точно като на снимката и са много удобни. Плюс това дойдоха само за 1 ден Simple Smile

# 196
Ако нещо ми струва 25 и трябва да го върна за 5, ми няма да съм щастлива на 3-тия опит, защото от 3 поръчки ще съм загубила 15 лв. за нещо, което не си заслужава. Отделно, че на повечето места си плащаш и доставката, така че станаха 10 лв. За по-стойностни неща рискът си заслужава, иначе не.

# 197
Някой пазарувал ли е от http://www.vanesabg.com . Харесах си едни ботуши, но не знам дали да поръчвам... Надежден ли е според вас/? newsm78

# 198
Не пазарувайте от фейсбук страница Moden stil
Явно купуват намалени стоки от сайтове и пуска в страницата си на двойна цена .
Писна ми от селски тарикати

# 199
От този сайт Трендо, не съм пазарувала, какво мислите за него?

# 200

От него съм купувала два пъти парфюми - не бяха менте и пристигнаха бързо  Wink

# 201
Здравейте,
пазарували ли сте от http://vexido.com/ ?
Имат хубави якета, но се чудя дали са като на снимката и как са като качество.

# 202
Привет. Пазарувала съм от там веднъж  и съм доволна и роклята излезе много качествена, освен това консултантите бяха много мили Simple Smile

# 203
Здравейте,
пазарували ли сте от http://vexido.com/ ?
Имат хубави якета, но се чудя дали са като на снимката и как са като качество.

Да, пазарувала съм от vexido.com! И съм доволна от коректното обслужване. Якето, което получих бе същото като на снимката.

# 204
Купували ли сте боти и ботуши от Кокетна? Все някакви намаления има и някакви марки... Simple Smile

# 205
  • в града на вечния купон
Купували ли сте боти и ботуши от Кокетна? Все някакви намаления има и някакви марки... Simple Smile
да.стават ,но не очаквай качество
Като тези са,които  ги продавати за по 20лв има такива  магазини  с реклама  10лв  и 20лв

# 206
Като тези са,които  ги продавати за по 20лв има такива  магазини  с реклама  10лв  и 20лв
Аха, ясно Laughing Защото пише Белучи Милано, Александър Крист....
Помня, че бях поръчвала една рокля от там преди 2-3 години, оказа се учудващо сполучлива.

# 207
  • в града на вечния купон
Помня, че бях поръчвала една рокля от там преди 2-3 години, оказа се учудващо сполучлива.
СЛОЖИЛИ ли са си няккави гръмки марки, измислени от тях
ако не ги носиш постоянно стават

# 208
# 209
СЛОЖИЛИ ли са си няккави гръмки марки, измислени от тях
ако не ги носиш постоянно стават

+1   ако не ги носиш постоянно стават

Общи условия

Активация на акаунт