Оnline-магазин за дрехи-2

• 260 692
  • 699
  •   2
Отговори
# 420
Благодаря,но днес ще идва поръчката с опция преглед.Ще пиша по късно как е .Дано имам късмет,ако не направо им я оставям

# 421
Писала съм пост относно проблемите със сайта creative.....

# 422
Роклята пристигна.Пълен боклук.Добре че имаше опция преглед

# 423
  • на земята
Здравейте от
Answear BG Съм поръчала едно яке ,дали си отговарят размерите?Да споделите.
Това в якето.Благодаря

# 424
Answear отговарят на номерата и са много качествени и дрехите и обувките.

# 425
  • на земята
Answear отговарят на номерата и са много качествени и дрехите и обувките.
Благодаря ви

# 426
Пълен БОКЛУК  са стоките от този сайт, поръчах си долнище с горнище нищо общо със снимките, което поръчах цената е не повече от 10-15 лв. На пазара, а тук при тях 48 лв. И 10 лв. За доставка, ДЕРАТ КОЖИТЕ НА ХОРАТА С ФАЛШИВИ СТОКИ

# 427
  • Пеликания
За кой сайт става въпрос?

# 428
Пълен БОКЛУК  са стоките от този сайт, поръчах си долнище с горнище нищо общо със снимките, което поръчах цената е не повече от 10-15 лв. На пазара, а тук при тях 48 лв. И 10 лв. За доставка, ДЕРАТ КОЖИТЕ НА ХОРАТА С ФАЛШИВИ СТОКИ
Пазарувала съм многократно от сайта, както обувки, спорти и кецове, дрехи също и качеството е отлично.
Вие явно се регистрирахте, за да изкажете компетентно мнение.

# 429
Answear е един от малкото сайтове, които предлагат наистина качествени стоки на доста добри цени! Пазарувала съм доста от там и до сега нямам нито едно нещо, което да не отговаря или да е боклук. Моля господинът да не подвежда останалите потребители, защото подобни сайтове и без това са изключителна рядкост на нашият пазар!

# 430
  • Пеликания
Абсолютно. Редовно пазарувам от Аnswear и никога не съм имала проблеми и качеството е повече от хубаво. Наскоро ми се наложи да върна едни ботуши, че ми бяха малки и за няколко дена парите ми бяха в сметката. Винаги за всичко са били коректни.

# 431
Дори са много коректни при връщането. Върнах кецове, които ми бяха голями и едни които реших, че вече не искам /не бяха носени/. Върнаха ми парите преди 14 дневния срок.
Антон Анджито, защо пишете от фалшив профил?

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 22:09 от Анонимен

# 432
Здравейте.
Трябва ми рокля за след месец, но нямам време да обикалям молове и магазини, харесах си от Creative,  Moden Outlet и Mango  .
Първият отпада след прочетените тук отзиви, с Mango няма да сгреша, но най-много ми допада роклята от въпросния сайт Moden Outlet ,интересуваме най-вече качеството на дрехите и коректни ли са като продавач.

# 433
  • Sofia
Погледни и в asos.com , има хубави рокли.

# 434
Само като видя тия мацки с резнатите лица и ми е ясно да не поръчвам... За рокли харесвам Лалето. Хубави модели и хубава материя, но размерите са калъп по тялото.

Общи условия

Активация на акаунт