Оnline-магазин за дрехи-2

• 260 700
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
Купих една блуза от https://creative-bg.net и никога няма да повторя.
Не отговаряше на снимката, ниско качество....като се обадих, че я връщам се направиха на интересни , но им казах да си прочетат закона и тогава казаха, че ще ми върнат парите.

# 406
Като гледам снимките изглеждат точно като от Aliexpress.

Точно Aliexpress-ки и няма да имат общо със снимките , както е и там .

# 407
Здравейте! Искам да ви попитам дали сте поръчвали от Twiggy Shop и ако да, доволни ли останахте.
Аз си харесах една рокля за 80лв, но не ми се рискува без да съм прочела отзиви.
Търсих за мнения, но имаше само няколко на доволни клиенти и предположения, че ще са китайски (няма да имат нищо общо със снимките).

# 408
Някой да е поръчвал от  alis.bg? Питам за якетата. Харесват ми на снимка моделите Братан, но дали са качествени и струват ли си парите?

# 409
  • В градината...
Здравейте, тези дни ми излизат едни реклами от сайт mosfancy. Много съмнително евтино ми се стори. https://mosfancy.com/collections/mantel?page=10
Някой пазарувал ли е от там?

# 410
Момичета някой знае ли дали в creative роклите горе долу отговарят на размерите.В смисъл примерно  M по към S или към L клони. 😀

# 411
  • Sofia
Имам две блузи, които отговарят, за рокли не знам, дай да видим модела.

# 412
Свободен модел е

# 413
  • Пловдив
Поредните китайчета боклуци! Поръчах веднъж и едвам върнах! Материята е отврат, блуза беше..

# 414
  • На изток от Рая
И аз прочетох негативни мнения за сайта, освен че са китайски дрехите им...
Иначе изглеждат добре на снимки, но не бих си поръчала. Simple Smile

# 415
Приятелка си поръча преди две седмици рокля. Пълен потрес.

# 416
  • София /Абсурдистан
Добре де, защо са тези измами? На картинка супер, пише памук уж, а няма нищо общо. Защо го правят, не искат ли да си задържат клиентите?

# 417
Поръчах един единствен път от CREATIVE- върнах всичките 5 артикула без проблем!  Всички бяха от Alliexpress.

# 418
Поръчах един единствен път от CREATIVE- върнах всичките 5 артикула без проблем!  Всички бяха от Alliexpress.
А по умалени или уголемени бяха спрямо размера .Спомняш ли си

# 419
А по умалени или уголемени бяха спрямо размера .Спомняш ли си

Блузите бяха без размер- тип универсални (аз съм размер М- широки и разпуснати бяха).
Една рокля бях поръчала- както се дръпнеше материята, така си оставаше.
Един панталон- на него имаше размер, ставаше ми, но как изглеждаше...
Не поръчвайте!

Общи условия

Активация на акаунт