Слагате ли шапчица в къщи? - 6

• 44 622
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
разведена съм от 9г имам втори мъж и детенце на 1г от него а първото е на 10г

Има и анкета:

имам въпрос и ще се радвам ако някой може да ми помогне

• за развода
  • и децата

А всъщност в поста се пита съвсем друго...  Simple Smile

# 46
 Joy не могааа.
Отивам да чета за 4- и път поста, дано успея да отговоря. Joy

# 47
 Joy
Прилича на темата "Кои са любимите ви книги" или нещо подобно. Обърнахме я на голяма веселба преди няколко години.

# 48
Виолета

Протеклият разговор и тропане на краче от страна на авторката са забележителни!

# 49
Това да не е изтрито?

# 50

Да, така изглежда - не съм и очаквала да се задържи задълго.

С две думи едно девойче се тръшкаше, че му нарушават правата на фен на сериала Виолета да има своя тема в който раздел от форума си иска. По-точно първо твърдеше, че темата не нарушава правилата на форума, после, че същите правила са тъпи, а най-накрая се разсърди.

# 51
  • София
Изобщо не съм изненадана, защото по стила на писане и поведение приличаше на 9-10 годишно дете. Типична хлапешка реакция.

# 52
  • Ямбол
И последното ѝ изречение беше нещо в стил - напускам тази бг-мамма завинаги.

# 53
Трябва подфорум за бисери. Да събират такива теми, не да ги трият.  Crossing Arms

# 54
За съжаление не се отказва от бг-мамма-та цък

# 55
  • София
Цитат
Извинете и ако тази тема я има аз тъкмо щях да я трия че се сетих за по-хубава тема

Ето я и нея. Но вече е доста по-обществено полезна  Mr. Green цък

Цитат
Кажете дали детето е момиче или момче и за името ако се колебаете аз ще помогна да изберете честито на всички бъдещи майки

# 56
Тази потребителка е такова забавно и продуктивно попълнение към форума  Laughing Завидни енергия и ентусиазъм, макар и малко... хм... misguided  Crazy

# 57
Изглежда е младо момиче, а приятно впечатление от няколкото поста, които прочетох, ми направи, че е грамотна и добре си подрежда мисълта. Съгласна с Макарон, че е малко неориентирана.

Това може би не е съвсем за тук, но точно 5 пъти го четох пустото заглавие докато го схвана. Липсата на запетайки и малко нетипичната конструкция ме умориха. Споделете 10-те неща,които искате дами от своя съпруг/приятел?

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт