MANGO online магазин - 3

• 69 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, на 31ви пуснах поръчка от основния сайт и още е на статус being prepared, според вас нормално ли е? друг дали е пуснал по това време поръчка и още да му е с този статус? По принцип трябваше вече да е shipped: Почвам да се притеснявам  Confused

# 106
Събота и неделя са почивни дни все пак. Щом днес не са ти я обработили, утре очаквай.

# 107
Здравейте, имам проблем с плащането с кредитна карта. От банката ми отговориха, че има забрана от няколко месеца за плащане към испански сайтове, поради проблем със сигурността. Прочетох, че някои от вас плащат с наложен платеж, което аз по принцип предпочитам, но в сайта не намерих такава опция.
Вие как плащате, не чета някой да е имал подобни трудности newsm78 ?
Благодаря предварително

# 108
  • София-Младост
Вие как плащате, не чета някой да е имал подобни трудности newsm78 ?
Благодаря предварително
Плащам с дебитна карта.

# 109
  • Варна
С наложен платеж може само от основния сайт.

# 110
# 111
Днес пристигнаха няколко неща. Ставам все по-добра в гадаенето дали даден модел е уголемен или точен   Laughing По принцип нося М:
Топ - поръчах S, който ми стои свободно. Добре, че заложих на по-малък номер. Фин памук, приятен на допир. Стои под д-то на нисък човек като мен.
Официален черен топ М - стои свободно, хубава изработка, не е лъскав, за някакво събитие е перфектен.
Другите неща са коментирани.

# 112
  • София
Днес пристигнаха няколко неща. Ставам все по-добра в гадаенето дали даден модел е уголемен или точен   Laughing По принцип нося М:
Топ - поръчах S, който ми стои свободно. Добре, че заложих на по-малък номер. Фин памук, приятен на допир. Стои под д-то на нисък човек като мен.
Официален черен топ М - стои свободно, хубава изработка, не е лъскав, за някакво събитие е перфектен.

Черния топ е уникален!! Heart Eyes Честито, Стелче, и с кеф да го носиш   bouquet

# 113
Малко да оспамя темичката .... ровейки се из jobs-a видях обява на манго за сътрудник склад в София.
Ще си имаме пак магазииииин  newsm44

# 114

Черния топ е уникален!! Heart Eyes Честито, Стелче, и с кеф да го носиш   bouquet

Мерси, Танче, наистина е добро попадение Simple Smile

# 115
имате ли представа кога почват намаленията в официялния сайт

# 116
Малко да оспамя темичката .... ровейки се из jobs-a видях обява на манго за сътрудник склад в София.
Ще си имаме пак магазииииин  newsm44

Дано е истина Grinning

# 117
# 118
Не съм разбрала, често отсъствам от България Peace Стискам палци да отворят магазини и в други големи градове Grinning

# 119
Здравейте! Hug
Изпуснала съм новата тема, незнайно защо. newsm78
Някой поръчвал ли е това  http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jeans/stretch-sk … ts=1402290147147?

Има 34 размер. Дали има еластичност? За дъщеря ми искам да го поръчам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт