MANGO online магазин - 3

• 69 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Имам 3 якета с пух от Манго.
Не ми се е вадил пуха.  Thinking
От доволните съм, много си ги харесвам! Сега се оглеждам за ново.  Laughing

# 661
Аз имам едно с пух, купувано от магазин в София. Пуска пух и много ме е яд  Crossing Arms

# 662
Здравейте, случайно някой да си е купувал тези ботуши?
Интересувам се дали са ок като качество и дали си отговарят на номер-а, преди 2 години имах боти от Манго и бяха супер удобни! Simple Smile

# 663
  • Варна
Aз поръчах това това . Днес в Зара гледах подобни бяха по 240лв.

# 664
  • FR
По повод пухените якета аз миналата зима взех това http://www.mangooutlet.com/FR/p0/femme/vetements/manteaux/anorak … ;ts=1411880506054 и ми излизат перца. Не е много,  но все пак има. Иначе много топли и даже го прах в пералнята и оцеля  Joy

# 665
имам питане за тези якетя - на всички манекени ръкавите им са къси! така ли е в действителност, аз винаги имам проблем с къси ръкави и ми е трудно да се навия да си купя яке от сайта.

# 666

Да се присъединя към питането за ръкавите. Нарочно си поръчах две блузки за есента в размер Л (по принцип съм М, но съм с растящо коремче) и ръкавите са ми точно, да не кажа, че са на ръба. Ако размерът беше М, със сигурност щяха да са ми къси. То и аз съм с дълги ръце, де  Whistling
За яке определено не бих рискувала без да съм пробвала.

# 667
Аз имам няколко якета от Манго (и пухено, и кожено), имам и няколко, които върнах, на нито 1 не са ми били къси ръкавите, дори напротив, на ръба на нормалното към дълги са ми.
Може би зависи от това колко сте високи, аз съм XS, 45-46кг, 161см  Mr. Green и всички са ми леко свободни  Peace

# 668
Това якенце в черно получих през лятото и вече си го нося, защото е много тъничко.Мога да споделя, че се чувствам много комфортно и приятно топличко дори с късо ръкавче отдолу.Висока съм 162 см. около 57 кг. взех си М-ка и ми е добре и на дължина, и ширина, ръкавите дори са ми дълги.
А що се отнася до пухчета, да излизат едни съвсем миниатюрни.
За качеството мога да кажа, че  е със забележки - има хлабави затежки  и някои шевове тръгнаха да се порят.Произведено е в Китай.
Но като цяло много си го харесвам и ще си взема и зимно пухено със сигурност, но не искам да е от много дългите, не обичам затова още разглеждам.

# 669
  • FR
Аз съм 167, мисля, че съм с нормална дължина на ръцете (в никакъв случай дълги) и ръкавите на якето, което дадох са ми малко над кокалчетата, от където почват пръстите. Също и ми е по-дълго, а размера е ХС. Аз мисля, че моделите им са с поне 10 см по-високи от мен и носят С и ХС и всичко им е късо.  hahaha

# 670
Днес получих

Това пуловерче - страхотно М - отговаря си плътно е !
форумските от 9лв и те много ми харесаха М  в млечно розово и черно- отговарят си! Материята е фина
жилетките от по 5 лв. поръчах си от трите цвята  Mr. Green  зеленото , което най- ми хареса е дефектно (има бримка)и сега ще трябва да се уча и да връщам  ooooh! а и тези са много странни с паднал ръкав и широки по тялото (определено от тях бих заложила на S) ако реша да си поръчвам пак Simple Smile

# 671
  • sofia
Днес взех тези обувки:

http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/suede-s … ;ts=1411966997566

Хубави са, отговарят си и са удобни. Simple Smile

И тези дънки:

http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jeans/super-slim … ;ts=1411966997566

Отговарят си точно, много са меки и удобни, доволна съм! Grinning

# 672
  • София-Младост
Всичките ви линкове водят към началната страница, явно пак нещо правят, дано е намаление +БД  Mr. Green

# 673
  • sofia
Всичките ви линкове водят към началната страница, явно пак нещо правят, дано е намаление +БД  Mr. Green
Дано!!! Някак напоследък във вторник пускат намаления! Laughing

# 674
  • На земята, която е всъщност звезда.
Днес взех тези обувки:

http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/suede-s … ;ts=1411966997566

Хубави са, отговарят си и са удобни. Simple Smile

Наистина са хубави, класически. С каква височина са?

Общи условия

Активация на акаунт