MANGO online магазин - 3

• 69 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Има ли начин да се премести темата в подфорума където си беше?

# 16
  • София
geryaleksandrova, от втория бях поръчала цвят мента № 42, но ми беше голям и го подарих на сестра ми.
Ако те интересуват мерки за този р-р мога да й се обадя за да измери.
Ако не те затруднявам ,ще съм благодарна !

талия - 42-43
ханш - 56
Благодаря!

Аз също се възползвах от намалението и пуснах една поръчка ,когато пристигнат ще докладвам  Simple Smile .

# 17
Записвам се. Скоро не съм поръчвала нищо. Нещо напоследък не мога да си харесам.

# 18
  • Варна
Записвам и аз да следя отзиви за по-големи неща, в които бих се пъхнала   Laughing
chokolina   bouquet

# 19
  • Пловдив
Чоки,   bouquet за новата тема.
Не съм поръчвала скоро, но да не изпусна нещо важно  Mr. Green

# 20
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/top-topito/?id=632 … ;ts=1399784443379 a от тези потници някой да е взимал? струват ми се уголемени...  Rolling Eyes

# 21
  • Варна
Има ли начин да се премести темата в подфорума където си беше?

Аз не мога да я преместя, писах на модератор. Peace

# 22
  • Пловдив
Какво е това намаление, в аутлета ли е?!  newsm78

# 23
# 24
Записвам и аз да следя отзиви за по-големи неща, в които бих се пъхнала   Laughing
chokolina   bouquet
+1 Hug

# 25
  • София
Аз вече купих всичко което ми харесва и има моя номер и сега се чудя, кога ще има нови неща  newsm78

# 26
# 27
Не се стърпях. Снощи пуснах една поръчка, но кога ще имам възможност да нося нещата е отделен въпрос Laughing Имаше два панталона, които с отстъпката идваха малко над 20 лева, но не се престраших да ги поръчам, че съм с неизяснени мерки. Днес Манго са ми пуснали имейл, че при следваща поръчка ще ми изпратят подарък-шал.

# 28
  • на брега
Не се стърпях. Снощи пуснах една поръчка, но кога ще имам възможност да нося нещата е отделен въпрос Laughing Имаше два панталона, които с отстъпката идваха малко над 20 лева, но не се престраших да ги поръчам, че съм с неизяснени мерки. Днес Манго са ми пуснали имейл, че при следваща поръчка ще ми изпратят подарък-шал.

Офертата за подарък - шал важи за поръчки от 12 до 18 май, или до изчерпване на количествата.  Peace

# 29

Офертата за подарък - шал важи за поръчки от 12 до 18 май, или до изчерпване на количествата.  Peace
Не съм го чела подробно. Като subject само го видях и до там. Е, за този период със сигурност няма да пусна поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт