MANGO online магазин - 3

• 69 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Получих тази блузка: http://www-n.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/blouses-and-sh … ;ts=1410411688014
Много ми харесва, но е уголемена и добре, че поръчах по-малкия номер.

# 571
И аз изтеглих късата клечка този път - даже 2.
Това момчешко яке е с надраскано от химикал отпред, а и е невъобразимо малко за размер 4-5. Иначе прекрасно. Започвам с кореспонденцията и обясненията  Sick
Детски кецове - големи ще са, мога да меря стелка, ако някой има интерес за 29номер. Доста приятни.
Ластик за коса - дойде разлепен.
Момчешка риза - единственото ми попадение, отлична.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 11:16 от anitsa

# 572
В петък си поръчах две рокли от аутлета, а днес не мога да видя в Orders до къде са стигнали  Crossing Arms Препраща ме на начална страница.
Имате ли идея, кога да си чакам доставката?

# 573
  • София-Младост
В петък си поръчах две рокли от аутлета, а днес не мога да видя в Orders до къде са стигнали  Crossing Arms Препраща ме на начална страница.
Имате ли идея, кога да си чакам доставката?
Вторник/сряда според мен...провери по-късно, явно правят нещо по сайта.

# 574
Някой питаше за детските дрешки. Поръчах на сина ми, 6г., дънки и една блузка, размер 7-8. Блузката ще остане за догодина. Дънките ще ги носи, но ще трябва колан. Дълги са, но и това е поносимо. Как да поръчам предният размер 5-6? Whistling

И аз така  Sunglasses. Дъщеря ми след месец навършва 6 и си викам - естествено, ще поръчам по-големия размер 7-8. Е, за догодина ще отлежават 3 клина и 3 поли - не само че са дъъълги, но и широки в кръста и ханша. От едната пола имаше само 5-6 и й стои перфектно, дори дълго ще я поноси. На пуловера навихме ръкавите 2 пъти и някак ще го ползваме.
Дъщеря ми е съвсем стандартна - ни слаба, ни дебела, дори леко височка за възрастта си. Значи детските им дрехи им са леко уголемени, в което всъщност няма нищо лошо, стига да го знаеш предварително  Simple Smile.

# 575
И аз така  Sunglasses. Дъщеря ми след месец навършва 6 и си викам - естествено, ще поръчам по-големия размер 7-8. Е, за догодина ще отлежават 3 клина и 3 поли - не само че са дъъълги, но и широки в кръста и ханша. От едната пола имаше само 5-6 и й стои перфектно, дори дълго ще я поноси. На пуловера навихме ръкавите 2 пъти и някак ще го ползваме.
Дъщеря ми е съвсем стандартна - ни слаба, ни дебела, дори леко височка за възрастта си. Значи детските им дрехи им са леко уголемени, в което всъщност няма нищо лошо, стига да го знаеш предварително  Simple Smile.

И аз се подлъгах по това, че синът ми е по-висок спрямо връстниците си. Ще направи 6 след две седмици. А и от бг сайтове все му поръчвам за осемгодишно. Обикновено дънки и панталони са на кантар да са му къси. Whistling Все пак не ми се рискува с размер за 5-6 годишни. Rolling Eyes Ще прекратя засега пазаруването за него от тук.
За проследяването - не винаги има тази опция. Но до десетина дни си идват поръчките. Много са точни.

# 576
Аз направих поръчка на 03.09 и от три дена не мога да влезна в ордерите да видя какво става.Пробвах и от работата и от вкъщи от трита компютъра и все ме връща на първоначалната страница.

# 577

И аз се подлъгах по това, че синът ми е по-висок спрямо връстниците си. Ще направи 6 след две седмици. А и от бг сайтове все му поръчвам за осемгодишно. Обикновено дънки и панталони са на кантар да са му къси. Whistling Все пак не ми се рискува с размер за 5-6 годишни. Rolling Eyes Ще прекратя засега пазаруването за него от тук.
За проследяването - не винаги има тази опция. Но до десетина дни си идват поръчките. Много са точни.

Можете ли да кажете височината на вашите дечица, че да си правя аз сметките за моята дъщеря на 6г. и няколко месеца.

# 578
Дрехите, които по принцип купувам за сина ми са за ръст 128, което според повечето таблици отговаря на 7-8 години. Колко точно е висок, не мога да кажа. Но все пак е момче. Майката на момиченцето може да ти бъде от полза повече от мен. Peace

# 579
Можете ли да кажете височината на вашите дечица, че да си правя аз сметките за моята дъщеря на 6г. и няколко месеца.
През април на последната консултация беше 116 см. Сега не знам, предстои да разбера след месец. Купувам дрехи 122 см (ако има в номерацията) или 128. Но с Манго ударих на камък  Laughing.

# 580
  • sofia
Аз имам момченце на 2г и половина, 90 см, слабичък. Чудя се, ако взема 3-4 на Манго дали няма да са мн големи...Моля, ако някой има дрешки този размер, да ми измери една блузка и панталонче. Simple Smile

# 581
Моята дъщеря е на 6 г и 2 месеца, 128 см, купувам 7-8 г, от Манго всичко и става точно, даже без резерва с изключение на 1 поля, която е малка.

# 582
128см си е точно 7-8г.

# 583
Моята дъщеря е на 6 г и 2 месеца, 128 см, купувам 7-8 г, от Манго всичко и става точно, даже без резерва с изключение на 1 поля, която е малка.

Благодаря ви! Моята дъщеря няма още 116см, въпреки че е на 6г и 4 месеца. Ще заложа на 5-6г и ще давам отзиви Flutter

# 584
Здравейте, може ли малко информация как става връщането на продукти, от няколко дена не мога да вляза в сайта на Mango в my orders.
С поръчката, която получих има бланка, на която може  да се отбележи какво връщам, но на самата бланка не пише че е return form. Въпроса ми е, мога ли да използвам тази бланка за връщането на продуктите, и трябва ли  писменно (на е-мейл) да  уведомя какво връщам.

Общи условия

Активация на акаунт