MANGO online магазин - 3

• 69 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, вчера спретнахме с колежките една бърза поръчка за около 400 лв и днес вече получихме писмо on it's way, но още не излиза тракинг номера. Преди когато съм поръчвала от аутлета винаги нещата ми идаха след една седмица. Искам да попитам някой дали получавал пратката по-бързо? При нас пише 2-7 работни дни, дали е възможно да се организират толкова бързо, в смисъл по-малко от седмица? Thinking

# 616
  • Sofia
Никога не е идвала за по-малко от седмица при мен.

# 617
  • София
Никога не е идвала за по-малко от седмица при мен.
Благодаря Simple Smile Така си мисля и аз.

# 618
  • София
Здравейте! Кода до кога е?

# 619
как мога да откажа поръчката

# 620
как мога да откажа поръчката от аутлета

# 621
как мога да откажа поръчката от аутлета
без да изкам пуснах поръчката с наложен платеж как се процедира на доставчика ли се плаща

# 622
KIRACHENA Защо задаваш един и същ въпрос 6 пъти?  Tired
Не може да я откажеш... мисля, че единствения вариант е да откажеш да получиш пратката от куриерите и да се върне обратно към сайта...
И няма опция за плащане с наложен платеж от аутлета, парите са изтеглени от картата ти... ако си направила поръчка.

# 623
  • София-Младост
Някой да има този тренч и да сподели впечатления:
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/coats/puffed-sho … ;ts=1411102932606
И този цвят camel vigor какъв точно трабва да е?

# 624
  • Сливен
вече може и от аутлета да се плаща с наложен,аз чакам две такива поръчки,кода важи и днес,вижте си мейлите,там пращат уведомление.

# 625
Здравейте, момичета. Днес си получих поредната поръчка, дрехите са страхотни, но този панталон ми е големичък, размер 34  Peace
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/sale/trousers/special-pri … ;ts=1406611089768
Ако някой проявява интерес, моля на лични.  Hug
Напомням, че този панталон ми е излишен  Peace

# 626
ЗдРАвейте, за първи път ще пускм поръчка от сайта и ме интересува, срещат ли се кодове за някакви отстъпки за този сайт ? мерси

# 627
  • Sofia
Кодовете си ги пише в самия сайт, до вчера имаше -15% при поръчки от аутлета, кодът беше написан на първата страница в сайта. Сега май е изтекъл.

# 628
Момичета да се похваля   Blush не зная помните ли, моя случай дето вместо клина ми изпратиха някаква блуза, ами получих много вежливо писмо, и в четвъртък ми преведоха 42 лева и някакви стотинки, което е странно, тъй като клина струваше 35 лева, но все пак съм доволна тъй като бях много, ама много ядосана  Blush та така че не се отказвайте  smile3525

# 629
Върнали са ти и парите за доставката вероятно, ако си имала. Такова е изискването. А ако поръчката ти е била над 100лв - може и да са ''почерпили''  Grinning. Това, без да връщаш сбърканата блуза, ли се случи...

Общи условия

Активация на акаунт