Избор на училище за първокласник-Бургас-прием 2014 г.

• 72 478
  • 483
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря Горгона!
Голяма доза истина има в това
Истината е, че е най-важен учителят - да е добър педагог и свестен човек, за да им даде основа, на която да надграждат после.Има училища, които лежат на стари лаври и изостават с материала , има и такива за които няма истерия, но имат качествени преподаватели.Това е всъщност, от което децата имат нужда, останалото е суета.
И последно да попитам, за записване в 1 клас, пак ли трябва бележка за платени данъци?

# 301
Момичета, относно записването в съответното училище ми изникна едно питане. 
Дали има значение кога (в обявения срок)ще се подадат документите и самото разпределение по паралелки по реда на записване ли става, нужно ли е пак да бързаме?

# 302

И последно да попитам, за записване в 1 клас, пак ли трябва бележка за платени данъци?
Ne.

Дали има значение кога (в обявения срок)ще се подадат документите и самото разпределение по паралелки по реда на записване ли става, нужно ли е пак да бързаме?
Ne.

# 303

За мен това бързане и чакане от 6 сутринта е лудост - срока за записване е от днес до 9.06.
По-късно ще мина с бъдещата ученичка, но ако има опашка, не смятам да чакам...тежи ми вече корема...

По темата за училищата - аз съм от първите възпитаници на Базовото училище, сестра ми също учеше там...сега детето ми ще учи в ''Антон Страшимиров''

# 304
Здравейте, мами!

Извинявам се, ако се повтарям, но не можах да открия актуална информация.

Дъщеря ми е приета в ОУ "Княз Борис I". Някоя от вас знае ли нещо повече за учителките, които ще водят първи клас тази есен: Росица Мирчева, Тянка Вълчанова, Светла Орешкова, Олга Данданова- Стоянова?

# 305
И ние сме приети в ОУ Княз Борис.  Simple Smile Аз бях на представянето на госпожите, но защо Светла Орешкова не ми е позната. Мисля, че бяха Мирчева, Вълчанова, Данданова и Гълъбова.

# 306
И ние сме приети в ОУ Княз Борис.  Simple Smile Аз бях на представянето на госпожите, но защо Светла Орешкова не ми е позната. Мисля, че бяха Мирчева, Вълчанова, Данданова и Гълъбова.

Възможно е да не е Орешкова, не се сетих коя е четвъртата госпожа и затова писах това име... ooooh!

Някакви отзиви?

# 307
Здравейте, мами!

Дъщеря ми е приета в ОУ "Княз Борис I". Някоя от вас знае ли нещо повече за учителките, които ще водят първи клас тази есен: Росица Мирчева, Тянка Вълчанова, Светла Орешкова, Олга Данданова- Стоянова?

Моята дъщеря сега завършва 4-ти клас при госпожа Орешкова / Гълъбова/ и съм много доволна.Мисля, че е  добър преподавател и определено си разбира от работата.Достатъчно строга е и децата имат нужния респект.

# 308
  • На морето!
Здравейте, мами!

Моята дъщеря сега завършва 4-ти клас при госпожа Орешкова / Гълъбова/ и съм много доволна.Мисля, че е  добър преподавател и определено си разбира от работата.Достатъчно строга е и децата имат нужния респект.
И племенникът ми е при нея, доволни са и той, и майка му.

# 309
Момичета, търся отзиви за учителите на бъдещите първокласници в ОУ В.Априлов. bouquet

# 310
Пак за тези учителки - когато подавате документите, пишете ли някъде при коя класна искате да бъде детето?

# 311
  • Пловдив
Пак за тези учителки - когато подавате документите, пишете ли някъде при коя класна искате да бъде детето?

По-назад беше коментирано, че в декларацията при записване може да се посочи желан преподавател, но подчертават, че не са длъжни да се съобразят с това желание.Аз в понеделник ще го записвам.

# 312
Моля мами дайте инфо за училищата в Меден рудник или по точно за у-ще Найден Геров.За началните учители там.Не мога да намеря информация а съм нова тук и нямам много познати които да питам.

# 313
Здравейте,

Детето ми ще е в първи клас догодина и няколко майки в градината ме информираха, че вече съм закъсняла с избора на училище и учител  Rolling Eyes Искам да помоля за мнения майките на четвъртокласници в Славейков? Колебая се между Базовото, което по-близо до нас и "Антон Страшимиров".
Възможно ли е да се срещна отсега с учители, трябва ли да си "запазим място" и въобще закъсняла ли съм наистина за "първа класа"? Grinning
Малко пресилено ми изглежда цялото това суетене, но пък си мисля, че учителите в първи клас са много важни и не ми се иска да разчитам на "където остане място".
И всъщност колко учители има в първи клас? Аз имах две учителки едно време - по български език и по математика. А сега как е?

# 314
На предната страница съм писала подробно за Базовото. Не си закъсняла, кандидатстването за училищата е с точки по електронен път, както за детските градини и е някъде към май месец.
Първокласниците във всички училища, освен Базовото, имат по един учител, който води всички /или почти/ предмети на децата. Само в Базовото различните предмети се водят от различни преподаватели.

Общи условия

Активация на акаунт