Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 375
  • 724
  •   1
Отговори
# 165

Ако човек предварително знае...

# 166

МАРИЧКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕHug Hug Hug  МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!
  love001  newsm51  love001
С него вече нещата си дойдоха на мястото си.

Grinning Grinning Grinning

# 167
Маричка, благодаря сърдечно за превода. Докато го прочета цялото,
може вече да си легнала.

# 168

Исторя, която ще помня...

# 169

Марица  Two Hearts Благодаря !

# 170
  • Пловдив

Оооо, страхотно е с превод. Енгин направо може да ни довърши с неговите роли.... Скоро като направим филм и превод - ще е божествено. Да идва юли за DVD-то. Това си е направо европейски филм...

# 171

ЛЕКА НОЩ МОМИЧЕТА!
Скрит текст:

# 172
Маришка,голямо удоволствие ми достави.Щом сега ревем,какво ли ще бъде като гледаме филма с превод.

# 173

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Почти не остана време - утре е сряда и ще разберем някои отговори на поставените много въпроси.

Днес отново ще направим  "пътуване" с Елиф и Йомер в търсене на нови следи за спасяването на Нилюфер.
Дали обаче ще се доближат нашите спасители до целта си ...

Допуснатата грешка от Елиф ще породи ли нещо друго, повече от подкрепа и съчувствие.

Или за краткото време заедно Елиф и Йомер ще поставят отношението което имат един към друг на друго ниво. Единствено общата цел ли ги обединява или има и още нещо, което неминуемо ще се случи между тях. Сами ли ще го "видят" или някой ще им помогне да прозрат случващото се.

# 174
Добро утро. Simple Smile

Веднъж вече споделях с вас, че понякога лицето на Енгин в определени кадри ми напомня картина на Рембранд. Оказва се, че не само аз имам такова усещане... Simple Smile

Скрит текст:
If Rembrandt was alive and had seen him, probably he wouldn't want to miss this feast and he would want to paint his picture, too.

EAUFC

И оригиналният кадър от 3-и еп.

# 175
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. С Текин ви пожелаваме успешен вторник.

Йомер напомня - остават 36 часа до новата ни среща. А днес да направим кратък обзор на епизод 7:

https://docs.google.com/presentation/d/15ZpBz-lmNOj_xyWEprrvj5KX … resent#slide=id.p

# 176

Добро утро, прекрасни!  newsm51

Днес е СРЯДААААААА  newsm44

# 177
  • Бургас
Добро утро с пожелание за успешен ден изпълнен с красиви изненади,добро настроение,слънчеви усмивки,много оптимизъм и късмет!
Споделям си кафето с вас  Heart Eyes
Скрит текст:
Дива -ойка  Hugмного бързо си отпратила вторника LaughingДнес е  вторниииииик SadНо утре е нашата сряда  Laughing

# 178

Добро утро мили момичета !  

Здравейте  Марта, Марица, Марианка, Дива-ойка, Хаяско.

Вече сме на крачка от очакваният ден. Утре търпението ни трябва да бъде възнаградено. Поне

да разберем как ще реагира  комисар Йомер на истинската целувка на Елиф.   Друга  "завръзка"

може и да има, но за развръзки не съм убедена. Днес обаче да си спомним какво стана в така

харесваната седма серия.

Желая лек, успешен и усмихнат ден на всички.

П.П.  Дива-ойка, голяма си шегаджийка. Ти още вчера ме учуди, като написа, че остава 1 ден и четири часа, та се питах, как ги изчисли. Явно за теб вчера е било
вторник, щом днес е вече сряда. Леле, какво прави нетърпението.  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 09:15 от komet

# 179
  • Пловдив

Началотона епизод 7. Елиф изпада в шок. Йомер стабилен, последователен. Хюсейн обещал да пази брат си, взе решение.

Общи условия

Активация на акаунт