Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 380
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

Прослушвайки записа, откриват следи. Приятни моменти на заяждане и обещания. Дали ще запомни Йомер - да направи курбана.

# 196
# 197
  • Пловдив

Моменти които ги сближават. Тук Йомер е прекрасен.

# 198

Всичко му навява  болезнени спомени.

# 199
  • Пловдив

Направо да откачи човек от нахалната Фатма. Дали знае коя е Елиф? Какви игри играе? Не чувства ли тя вина за смъртта на Сибел, може би да, и затова е такава. Интересно ми е какво крие Фатма и как ще го разберем.

# 200
ENGİN AKYÜREK_ Ben Sende Tutuklu Kaldım

# 201

На бизнес-парти-снимки,журналисти  и отново проблеми.

# 202
  • Пловдив

Откриха къде държат отвлечената Нилюфер. Това е един кратък преглед на 7 епизод.

# 203
Engin Akyürek ~ I'll be watching you

# 204

Ние имаме поговорка за такива, като Фатма - ане : " Гузен не гонен бяга."

Това според мен е изпреварващ ход от нейна страна. За нея случая със снимката е добре дошло.
Да каже Йомер повече да не стъпва у тях и да ги забрави. Тя няма интерес от разкрития.

Невъзможно е след, като си знае делата, /които ние все още  не знаем/  да  не иска да отдалечи комисаря, за да не се разбере истината за тях.  Публикацията във вестника и дойде, като подходящ
подарък и тя веднага влезе в нападателна акция. Действа на принципа   -  нападението е най
доброто средство за защита.

Мисля си обаче с оглед на нахалството й, че и когато я разкрият, пак ще се държи нагло и ще
търси оправдание за постъпките си. Такива хора са безочливи.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 12:30 от komet

# 205
Една твърде динамична серия, в която се случиха много и различни събития. Елиф беше наказана за прибързаните си и необмислени действия с емоционален срив. В същото време разбра,колко важно е в такъв момент да имаш до себе си човек,на когото можеш да се довериш напълно. Усети топлата атмосфера в семейството на Йомер. Ние пък видяхме  колко различни могат да бъдат майките - Едните скрити под лустрото на парвенющината, други - алчни и задкулисни,заложили на карта живота на детето си  и трети естествени,скромни,всеотдайни и разбиращи. Станахме свидетели на  искрени,приятелски  разговори. Йомер най-после попадна на вярна следа и заедно с Пелин и Арда тръгнаха по нея,но преди това минахме без бизнес -парти,за да станем свидетели на фалшивия блясък,който диамантите са оставили върху своите притежатели/.

# 206
  • Бургас
Офф ,Фатмата е толкова нагла ,но нали най-добрата защита е нападението.Гузна е тя и сигурно и олеква като  хвърля вина и върху другите хора. ooooh!Кога ли ще видим какви ги е вършила,няма да е скоро ,след като снощи я видяхме с ,,официалната ''забрадка пак е намислила  Thinkingнещо,кого ли и къде ли ще злепоставя и клевети? Thinking

Комет Hugписали сме почти едно и също ,сега видях,че си се редактирала  Hug

# 207

Спомняте ли си, че много харесахме седми епизод. Питам се защо ? Сякаш, защото беше по динамичен и имаше много и интересни моменти.  Но някои от тях бяха запомнящи се.

Сцената с успокояването на Елиф и галенето й с мокрите Йомерови ръце беше върховна. Много нежен и мил момент.

После у комисаря. Майка Елван как я утешаваше , целуваше и милваше. Елиф видя комисаря в друга светлина и сякаш различията вече не я впечатляваха толкова много. Посрещането у тях и отношението към нея, определено  и хареса.

Всичко беше простичко, но истинско  и това не може да те остави безразличен.

# 208
  • Пловдив

И малко гифчета към епизод 7. Време за чай с Йомер и айрян с Елиф.
..............
И аз мисля, че Фатма е много хитра. Иска да скъса отношенията с Йомер и семейството му, но няма да и мине номера. Направо с удоволствие чакам как ще я разобличи Йомер.

# 209
  • Бургас
Може би и това нежно обгрижване от Йомер беше причината Елиф да го сравни с баща си.Не само,че и помага,че е винаги до нея ,но той се грижи с толкова нежност и внимание.Докосна и сърчицето.Мама Зерин допълнително внесе спокойствие в нея.

Много я обичам тази сцена и не знам вече в колко варианта я направих на колажи,не мога да се запра дето се казва Crazy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт