Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

Как може да е толкова хубаво "грозното" момче Тек.
....................
 haqsko, майстор си.....
newsm51

# 211

Един прекрасен ТЕК,дръгия ни любимец

# 212

Така, както не обичам риба, ако този готвач ме покани, няма да откажа. Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 13:47 от komet

# 213

Според видяното  ощетиха образа на Тек във филма, че  чак се чудя, защо са снимали, снимали кадри с него, пък после не са ги използвали.

# 214
  • Пловдив

Ами ето как ни се усмихва....

# 215

Но понякога е много замислен милия.

# 216

Аз пък умирам за тази усмивка.

# 217
  • Пловдив

От сета.

# 218

Здравейте момичета Енгинки !  Two Hearts

Марица  Two Hearts тази седмица сме от ранобудните смени с теб !

Дива-ойка  Two Hearts  направо си за номинация със срядата !!! Само ако знаеш обаче как ми се искаше да си права !

Хаяско  Two Hearts  благодаря за цветното кафе, прекрасните колажи  и включването в преговора ! Аз като съм  плътно вече на работа сутрин и ми е трудно да се включвам.

Комет  Two Hearts въпреки силно драматичните моменти, седма серия остава наистина една от най-харесваните именно защото видяхме както Елиф, така и Йомер откъм чисто  човешката им страна. Показаха ни лицата си без грим - както при колибата и чешмата, така и при мама Елван. Бяха си те самите.

Мариянка   Two Hearts Милка   Two Hearts - направихте съвместно днешния преговор, добре подплатен със снимков  материал.

Ками  Two Hearts благодаря за усмивката ! Щом е Керимова - още повече !

Бебо  Two Hearts  знаеш, че ще те чакаме с нетърпение утре, но когато успееш ! Първо работата, после домашните сладури и след това ние ...

# 219

Колко е хубаво,когато ти домъчнее,да надникнеш в старите албуми.

# 220

"А нашата Сибел наскоро почина" - Тук ми идва да подметна - А как умря дъщеря ти, защо умря, къде беше   Crossing Arms smile3516

# 221

Колко е хубаво,когато ти домъчнее,да надникнеш в старите албуми.

Не само тук, но и на профилната ти снимка е чу-де-сен  newsm03

# 222

Понеже вече си припомнихме най-важните неща от 7 серия, аз ще поразсъждавам върху нещо друго.

Както каза мама Елван на Йомер - вие сте "станали спътници в живота" . Тя безпогрешно усети онази невидима нишка която вече ги е свързала. Поводът е болезнен и за двамата, намеси се и отвличането на Нилюфер. Колкото и да си "нямат" доверие един на друг - всъщност дълбоко в себе си те си вярват.

"Нека всичко приключи и ще ти обясня. Съвсем подробно."
"Помагате си и сте станали спътници в живота? Така ли е?"
"Не знам. Може би станахме. "
"Станали сте, станали. Нейните тревоги са станали и твои, сине. Да цениш и да даваш подкрепа на някого е най-важното, синко !
Не се притеснявай! До днес не съм се съмнявала в теб и няма да го направя."

"Мила майко, бог да те пази !
- Амин! "

Връзката им започна не с цел да се харесат един на друг. Дори напротив - казваха си открито доста нелицеприятни неща, караха се, дърляха се за всевъзможни и невъзможни работи, но ... когато когато идваше момента да разчитат един на друг го правеха. Е, сега-засега повече Елиф разчиташе на Йомер, но съм убедена, че ако и той има нужда от приятелска ръка - ще я получи. Дано не греша.

Мисля, че точно тук съчувствието и подкрепата към един нуждаещ се човек отстъпиха място и на нещо друго. Тук Йомер се "пропука" - показа нещо повече. Точно с това "освежаване" на лицето. Ами можеше да го направи по много по-друг начин. Там при колибата беше полицая - пак я успокояваше, но така както би го направил всеки добър професионалист, проявяващ чисто и просто човечност.
Но тук може да е било за минутка видяхме Йомер -мъжът. Ами то тези "освежаващи с вода"  милувки по лицето си бяха доста многозначителни.

Споделил с майка си коя всъщност е Елиф, разбрал нейното отношение към този факт - ами той сякаш стана друг. Дори започна да се шегува с тях  двете. Постави ги в една  равностойна група, макар репликата да беше доста пиперосана / като любимите му хлебни питки / - "А! Започнахте вече! Женски игри!"

Отсега нататък каквото и да правят ще разчитат един на друг.

"Ще видиш колко ни е полезно това. Хайде, да вървим."
"Сериозно ли? Преследваш нещо невъзможно."

"И аз идвам."
"Не чу ли какво казах, Елиф?"
"- Ами ако нещо ти се случи?"
"Нека първо погледна. Изчакай ме в колата."

"Йомер. Намерихме я, Йомер. Нали? Това значи, че сме открили Нилюфер. Тя е на о-в Бургаз, нали?"
"Открихме я, Елиф ! Сестра ти е там. "

# 223

Толкова е свикнал с раничката си,че според мен с лекота е снимал сцените в Рим

# 224

Като е казал Енгин чай,не мога да му откажа.

Общи условия

Активация на акаунт