Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 355
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Още гифчета от 7 епизод.

# 226

Елиф се държи по детски инатливо ... ще стои на морската гара и няма да се прибере в къщи ...

Какво  обаче виждате в този поглед ?

Аз виждам възхищение - същото когато го засече с колата / 2 серия преследването с колите /.

Тука вече "сработва" планът с Пелин. Да я "елиминират" на всяка цена. Ами като нямат друг избор... за убеждение. С добро не става, с лошо също - остава със заключване  Grinning

# 227

Нашият любим рошльо.

# 228

От днес!

# 229
  • Пловдив

Да, време беше.

# 230
Скрит текст:

Елиф се държи по детски инатливо ... ще стои на морската гара и няма да се прибере в къщи ...

Какво  обаче виждате в този поглед ?

Аз виждам възхищение - същото когато го засече с колата / 2 серия преследването с колите /.

Тука вече "сработва" планът с Пелин. Да я "елиминират" на всяка цена. Ами като нямат друг избор... за убеждение. С добро не става, с лошо също - остава със заключване  Grinning[/b][/color]

Да си призная тоя план с Пелин т.е. заключването в тоалетната ми дойде в повече, колкото и упорита да е Елиф.  Как така не успяха да я убедят с думи  -  не знам.
Да им имам полицейския метод  ....... Joy Joy Joy

# 231

Момчето си отива ...

Комет Two Hearts, по-добре заключена - отколкото да им провали операцията, защото тя предупреждавайки Нилюфер - почти успя. Мелике опака та опака, Елиф инат та инат. Подхождат си  newsm47

Аз си мисля, че дори  "направиха" нещо и на телефона и / това да няма достъп цялата нощ ? /

Докато пиша - се е  появила нова снимка ! Браво ! АниМарияни  Two Hearts Мариянка Two Hearts  

# 232
  • Пловдив

Хайде и Бърборана...

# 233

Добре свършена работа - Елиф и Нилюфер са си вкъщи.

# 234

Хубаво ни е момчето,две мнения няма.

# 235
  • Пловдив

Феновете са се постарали.

# 236
Привет.

# 237

Колкото и да беше ядосана Елиф от това, че я елиминираха от спасителната акция - това беше най-правилното  за момента решение. Видяхме колко всъщност беше рисковано положението като цяло.

Както каза и Йомер "Когато си  нервна  е най-вероятно да допуснеш грешка. 

И след няколко часа ...

Мисията е проведена успешно. Нилюфер е свободна.

# 238
  • Пловдив

Марта, преминахме към 8 епизод.
.....................
Йомер: Да предположим, че отидем заедно. Какъв ти е планът?
Елиф: Може да покажем снимка на Нилюфер на хората. Ще ги разпитваме един по един. Може някой да я е видял, може някой да знае нещо.
Йомер: По дяволите! Как не се сетих сам?

# 239

Я от време на време да слагам аз и моя любимец... Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт