Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 361
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас

Тануша ме изпреварила  Hug,нищо няма да я махам  Crazy

# 256
В перспектива погледнато, аз предполагам, че през целия 9-и еп. Елиф ще я оставят да си се чуди какво има да и каже Йомер. Simple Smile)) Хич и не се надявам да им дадат шенс да останат насаме, за да си изясняват отношенията. Или поне... Йомер ще се постарае да не остават насаме. Simple Smile
А сега да видим, кой ще е отгатнал сценаристките замисли. Simple Smile  Joy

Тануша ме изпреварила  Hug,нищо няма да я махам  Crazy

Браво, Хаяско... сега ако кажеш, че ти е написал СМС с инфо за 9-и... Simple Smile))

Тануша,  newsm10 продължавай да ги ловиш във въздуха. Simple Smile)

# 257
  • Бургас
Скрит текст:
В перспектива погледнато, аз предполагам, че през целия 9-и еп. Елиф ще я оставят да си се чуди какво има да и каже Йомер. Simple Smile)) Хич и не се надявам да им дадат шенс да останат насаме, за да си изясняват отношенията. Или поне... Йомер ще се постарае да не остават насаме. Simple Smile
А сега да видим, кой ще е отгатнал сценаристките замисли. Simple Smile  Joy

Тануша ме изпреварила  Hug,нищо няма да я махам  Crazy

Браво, Хаяско... сега ако кажеш, че ти е написал СМС с инфо за 9-и... Simple Smile))
newsm03край разкрита съм  Laughing

# 258
Здравейте, момичета!

Не мислите ли, че думите на майка Елван " ...станали сте спътници в живота..." в конкретния случай са леко пресилени?  Йомер и Елиф  определено си сътрудничат в една обща кауза за разкриване на истината, но за да си станал "спътник в живота" на някого,  това предполага един по-дълъг период на познанство от десетина дена и разбира се, едни по-задълбочени отношения между хората. Но едва ли случайно сценаристките са използвали този израз. Вероятно това е прелюдия и подготовка на зрителите към така дългоочакваните романтични отношения. Затварянето на Елиф в тоалетната на мен лично не ми допадна. Можеха да я изолират на някое друго място, но може и целенасочено да е търсен някакъв комичен ефект за разведряване. Не помня точно къде из нета прочетох саркастичен коментар, че тоалетните били често споменавани в сериала и явно били слабост на тези сценаристки  Grinning
Благодаря на Марица за текста на "Малкия проблем", всичко си дойде на мястото.

# 259
Комет, това е сериозно признание от страна на Елиф. За краткото време заедно тя го опозна и след като той спаси сестра и се превърна вече и в  неин герой.

Всъщност ми се струва, че сега и двамата ще се избягват на първо време, защото ще има някаква неловкост помежду им. Нито ще има онова непринудено държане  / макар, че си разменяха доста ... цветущи изрази/ бяха естествени. Сега ще прецизират всичко - най-вече поведението си един спрямо друг.

А сега да видим, кой ще е отгатнал сценаристките замисли. Simple Smile  Joy

[/quote

Излиза, че и двете предполагате долу горе едно и също. Ще ги гледаме индивидуално, но не и заедно, дали защото ще се избягват или ще се чудят. Да видим дали ще познаем нещо.  Grinning

# 260

МАРТИЧКА,  Hug и на мен много ми "хареса" образователната лекция на ТАЙЙАР.
 Взела съм решение да се възползвам...  Grinning Joy

Скрит текст:

Веднъж Учителят задал следната гатанка на своите ученици:
- На брега седели три жаби. Една от тях решила да скочи във водата.
 Колко жаби останали на брега?
Учениците се спогледали, готови да прихнат пред очевидно лесния отговор.
Но един от тях изпреварил всички:
- Три… - казал неуверено той за изненада на всички останали.
- Точно така! – усмихнал се доволен Учителят.
Да, едната жаба решила да скочи, но нищо повече не направила.
Никога не бъркайте действието с вземането на решение.

# 261
  • Пловдив

Tanusha_, haqsko, ами страхотна снимка.  Вероятно на Марта докладва международно.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 21:29 от mariana51

# 262
# 263

Снимката наистина е страхотна. Забелязвате ли обаче, колко елегантен е станал Енгин

сравнен с времето, когато снимаше като Керим.  Много изтъня момчето. Е, харесва ми естествено,

но просто ми прави впечатление.

# 264
  • Пловдив

Страхотна е отново Реем.
..............
Комет, фин мъж. Много е важно човек от тази възраст нагоре да не изпусне килограмите. Браво на Енгин.

# 265

ХАЯСКОHug по-чевръста излязох...  Kissing Heart
МАРИЧКЕ,
  Hug летя си аз, като голяма бяла птица, Joy
 и се рея във въздуха белким нещо уловя... Joy

# 266
  • Бургас

Ама как са го заградили тези дами  Laughing
Той Керим напълня във втори сезон ,когато стана обичан женен мъж WinkПреди това си беше пак слабичък  Laughing

# 267
Здравейте, момичета!

Не мислите ли, че думите на майка Елван " ...станали сте спътници в живота..." в конкретния случай са леко пресилени?  Йомер и Елиф  определено си сътрудничат в една обща кауза за разкриване на истината, но за да си станал "спътник в живота" на някого,  това предполага един по-дълъг период на познанство от десетина дена и разбира се, едни по-задълбочени отношения между хората. Но едва ли случайно сценаристките са използвали този израз. Вероятно това е прелюдия и подготовка на зрителите към така дългоочакваните романтични отношения. Затварянето на Елиф в тоалетната на мен лично не ми допадна. Можеха да я изолират на някое друго място, но може и целенасочено да е търсен някакъв комичен ефект за разведряване. Не помня точно къде из нета прочетох саркастичен коментар, че тоалетните били често споменавани в сериала и явно били слабост на тези сценаристки  Grinning
Благодаря на Марица за текста на "Малкия проблем", всичко си дойде на мястото.

Лично на мен ми хареса моментът и се смях. Постигнаха ефекта, който искаха. Е, не и беше много конфортно на Елифче там, но поне тоалетна имаше (няма да се стиска Wink)) пък и имаше възможност многократно да си измие лицето, за да премахне беса. Simple Smile) Т.е. - имаше възможност да се сафиряса и пречисти. Simple Smile) :-Р

Я един хубав Булут за разтуха! Simple Smile Нарязах и 21-и.

# 268
  • Пловдив

От туитър - да не им сложим и нашите декстопи.

# 269
Когато Йомер и Елиф бяха в Рим, в кафенето до Колизеума, той й каза, че за него времето е спряло. Да, той харесва Елиф, тя е хубава и интригуваща жена, която го привлича.  Йомер не отговори на целувката, но също така не се отдръпна, обаче той още не е готов да продължи живота с друга. Още е рано. Затова и аз мисля, че той на този етап няма да й даде никакъв отговор. По възможност ще я избягва, доколкото може. Обяснения между двамата няма да има в следващия епизод. По-скоро те ще си изясняват сами на себе си своите чувства.

Общи условия

Активация на акаунт