Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 405
  • 724
  •   1
Отговори
# 285

КОМЕТ,  Hug нямам нищо против клипа - върха е. Grinning
Но, точно по този начин или по-точно края,
ще си останеш само с пожеланията си за нашия сериал.  Simple SmileJoy

# 286
Tanusha, сигурна съм, че ако феновете го искат и много мечтаят за това, то ще стане истина  Hug Hug Hug
В КВФГ имаше доста сцени в леглото (гъдели и т.н.) накрая! Че тук ли ...
Аз си мечтая  Hug

# 287

КОМЕТ,  Hug нямам нищо против клипа - върха е. Grinning
Но, точно по този начин или по-точно края,
ще си останеш само с пожеланията си за нашия сериал.  Simple SmileJoy

Защо  така Танюша ? Точно затова го пожелах, защото нищо не показват, само се подразбира. Те гледащите имат фантазия. Достатъчно е да загатнат за какво иде реч.

# 288
Вярвайте... Hug Hug Hug
Аз вярвам и си мечтая  Praynig

# 289

КОМЕТ, МИРАНДА,
Скрит текст:
вижте края на клипа - там правят "кекс". Joy

МОМИЧЕТА, от мен ЛЕКА НОЩ!
  sleepuu  sleepuu
Скрит текст:

# 290
Е, за кекс говорим! Хубав, топъл, добре поднесен! Такъв какъвто трябва да опитаме, приготвен от Енгин - с много любов за нас  Hug Hug Hug

# 291

Момичета лека нощ и да сънувате нещо красиво !

Скрит текст:

# 292

Лека Танюшка. Какво да правят двама  млади и влюбени. Естествено, че
това ще правят. Ти пък сега.............

Скрит текст:

Едно дете питало дядо си от къде е дошъл. Той отговорил, че го е донесъл щъркела.
Детето попитало, ами баща ти ?. Дядото казал и него щъркела го донесе. Ами неговия баща ?
Дядото пак казал - щъркела.
Детето възкликнало - Е, га си чудото -  възможно ли е три поколения да не са правили секс.

# 293
  • Пловдив

За спокойна вечер с този красив колаж.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 00:03 от mariana51

# 294
Изпуснах ви от контрол и вие сте се размечтали и развихрили фантазиите си.  И аз веднага се сещам за оня виц-филмът не бил сексуален , а социален,та и вашата работа. Хората ви казаха да очаквате романтична,необикновена любов преплетена с криминална история. Думата  "необикновена" най-много ме плаши и се мъча да обуздая фантазиите си,защото за разлика от вашите ,моите са в друга посока.

# 295

Моите фантазии пък приеха по-практична насока. Simple Smile) Можете да си вземете - има за всички. Simple Smile)

# 296

Моите фантазии пък приеха по-практична насока. Simple Smile) Можете да си вземете - има за всички. Simple Smile)
МАРИЧКЕ,   bouquet    bouquet     bouquet

Както винаги страхотна работа! Благодаря за това произведение на изкуството  Hug

# 297
Ще конкурирам Елиф. Simple Smile) Wink

Впрочем, ако някой изпълни нещо такова на бижу, най-вероятно ще реализира бум в продажбите. Simple Smile))  Joy Joy Joy

# 298
Страхотно е! Уникално! Толкова добре се връзва с тематиката на сериала! А аз от колко време чакам да се вдъхновиш  ooooh!
Радвам се, че вече твориш по сериалчето  Laughing

# 299

Маришка,много е готино.Веднага си го записвам в папката.
На всички будни  ЛЕКА НОЩ

Общи условия

Активация на акаунт