Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 414
  • 724
  •   1
Отговори
# 345

Днес имам чувството,че форумът не е в най-дружелюбния си период.

Бавно зарежда, после  публикува след повторна заявка. Пак ли правят някакви профилактики. Явно  и вие май имате проблеми ...

# 346

Днес имам чувството,че форумът не е в най-дружелюбния си период.

Бавно зарежда, после  публикува след повторна заявка. Пак ли правят някакви профилактики. Явно  и вие май имате проблеми ...

Чувството не те лъже. Направо е жива мъка. Нито може да пишеш, нито да четеш.
Докато зареди и минават минути. Дано за вечерта да се оправи.

# 347
Знаете ли,мисля,че след катоЕлиф призна пред себе си,че е влюбена в Йомер,а в следващата серия ще го направи и пред Бахар и може открито да говори за чувствата си имам усещането,че тя ще признае пред Йомер съвсем скоро,че е прала пари в Италия и че Метин я кара да му направи бижута.Мисля,че оттук насетне тя ще споделя с него всичко,което се случва с нея за да е по-близо до  Йомер.Тя е влюбена и ще търси по-близък контакт с него за всичко,дори може да започне да посещава мама Елван по-често отколкото на него ще му се иска и мисля,че мама ще помогне на Елиф за по-нататъшните и отношения с Йомер.       

# 348
  • Пловдив

http://www.atv.com.tr/yayin-akisi

Май ще се разминем тази вечер с нов епизод. Само сменят програмата. Но оставаме в очакване. Да не се отчайваме. Ще чакаме до последно.

# 349

ЕЕЕЕееееееееееее, най- после. А дано нямаме проблеми довечера. Комисар Йомер се усмихна,

усмихнах се и аз, щом профилактиката свърши. Joy Joy Joy

# 350

Май ще се разминем тази вечер с нов епизод. Само сменят програмата. Но оставаме в очакване. Да не се отчайваме. Ще чакаме до последно.

Ние хубаво ще чакаме, но не разбирам защо осми епизод да може да се излъчи в ден за траур,

а девети - не.  newsm78

# 351
  • Пловдив

Не знам каква е логиката. Каква е разликата - игрален филм или пореден епизод? Да пускат само симфонична музика.... Чакаме.... Много ни се събра обаче.
.................
Всички фейсове са в очакване, пускат си каналите за гледане...

# 352

Марианка, само за рекламите няма траур.

В случай, че и този път не го излъчат от колко епизода ще бъде първи сезон. До края на юни да излъчват, повече от 14-15 не могат излъчи.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 18:35 от komet

# 353
  • Пловдив

Само чрез серията ли ще бъде съпричастна с траура АТВ-то. Оффф. Аман.

# 354

Разбирам, че трагедията в нашите съседи е огромна и не им е до кино. Не разбирам само
програмната политика на АТВ.

Каквато и съпричастност да се прояви, никой не може да им влезе в положението на потърпевшите, защото там където падне, там гори. Само те знаят какво им е и в следващите седмици няма да им
е до телевизия.

# 355
Не мога да повярвам, че няма да пуснат новия епизод!
Комет е права - 8ми може, а 9ти - не?!?!

И какво общо има филма с траура им - и без това пускат Гладиатор от 20ч. Сигурно има проблеми с рейтинга и затова така го дават. И АБО го даваха от 22,30 преди години, защото не бил касов. Дано не е това обаче!  Crossing Arms

# 356
И тук съобщават за промяна в програмата.
Май ще чакаме още една седмица.

http://favoriforumum.net/threads/kara-para-a%C5%9Fk-bu-hafta-da- … anmayacak.220848/

Hug дива-ойка, не мисля, че е проблем с рейтинга, а израз на съпричастност, много странен, но това е според мен.

# 357
В рекламата подават кадри от 8-и еп. Мислех, че може да е грешка, т.е. от 22,25 да дадат все пак 9-и, а не 8-и, защото снимката в програмата е от 9-и.
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 358
Права си, Маричке!
Сайта на АТВ е пълна обърквация.
Който може да се ориентира, браво!
http://www.atv.com.tr/
от 20ч.      - Гладиатор
от 22.25ч. - МПЛ - 8 епизод, но снимката е от 9 епизод
Явно този, който прави промените, не е в час със сериала.

# 359

Последно дали ще има серия - остава да няма и тази седмица. Всъщност ако сериала беше комедиен е редно да бъде отменен, но той не е !

Общи условия

Активация на акаунт