Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 409
  • 724
  •   1
Отговори
# 375

Момичета, спокойно. Трагедията е голяма. Всички актьори и екипът на "Мръсни пари и любов" са взели това решение - да не се излъчва нова серия тази вечер. Който има достъп до туитър - може да прочете.

Добро решение!Правилно!  thumbsup

# 376
Скрит текст:

Момичета, спокойно. Трагедията е голяма. Всички актьори и екипът на "Мръсни пари и любов" са взели това решение - да не се излъчва нова серия тази вечер. Който има достъп до туитър - може да прочете.

Добро решение!Правилно!  thumbsup

И аз мисля така.
Кадрите от Турция са покъртителни.

Скрит текст:

# 377
Туит от "Арда":

Скрит текст:

Ahmet Tansu Taşanlar ‏@nineteen0seven 31m

#Soma da yaşanan üzücü olaydan (cinayetten) dolayı #KaraParaAşk bu akşam yayınlanmayacaktır. Anlayışınız için teşekkürler..

Поради тъжния инцидент # karaparaaşk тази вечер няма да бъде излъчен. Благодарим ви за разбирането ..

# 378
  • София
Здравейте!  wavey
Сега научавам, че тази вечер няма да има серия заради траура в Турция.   За съжаление такива трагедии се случват. Бог за прости загиналите и да помага на близките им и на оцелелите.  Да уважим решението на артистите и телевизията.

Така е ,момичета,обичам всички образи на Енгин,но винаги когато ми се гледа нещо си отварям серия от КВФ.Керим е моята първа любов,който ме върна в моята младост и не мога да скъсам пъпната връв с този герой. Иначе всичко, в което Енгин е вложил част от душата си и таланта си гледам с удоволствие. За съжаление трудно гледам други продукции. Нищо не може да ме грабне и да задържи вниманието ми. Отчитам го като болестно състояние и даже се ненавиждам за това,защото по принцип не съм склонна към пристрастяване,но.....това е положението.

Абсолютно същото изпитвам.  Hug Това е първият турски сериал, който съм гледала от край до край.  Много пъти...  ooooh! Харесвам не само образът, пресъздаден от Енгин, но и филмът като цяло. Няма друг сериал, който така да ме е впечатлил и вълнувал. И все още ме вълнува....  Naughty

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 21:19 от Dilemi

# 379

Положението наистина е страшно. Толкова много загинали хора и съсипани семейства. Трагедиите както по света, така и при нас всеки ден се увеличават. Толкова е тъжно като факт.

Ами ще си чакаме новата серия другата седмица.

# 380

Така е, трагедията е огромна. Хората просто са си вършили работата... Бог да ги прости.
Уважавам решението на екипа и си пускам някоя стара серия. Лека вечер, момичета!!!  Hug

# 381
  • Пловдив

Поне се научихме на търпение.

И Ръсел Кроу тутна:
"Преди малко научих за трагедията в Турция. Толкова съжалявам за засегнатите близки."

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 07:04 от mariana51

# 382
Колкото и да ми неприятно,че няма да има серия,съм възхитена от жеста,който правят актьорите.  Да имаш сърце за чуждата болка означава,  че си човек.
Ето и любимеца на Ками.

# 383
Днес определено е шантав ден...

# 384
Здравейте момичета.И на мен днес не ми върви.Отидох на работа и те ме върнаха,че няма да се работи.Цял ден се ядосвам с бавен НЕТ,нон-стоп правят профилактика и е някакъв ужас.Екипа на филма са взели най-доброто човешко решение-да не излъчват серия днес и да бъдат съпричастни с трагедията на пострадалите.Бог да прости загиналите,а на живите да даде сила да се справят с последствията.Ние търпеливо ще си изчакаме следващата сряда за поредния епизод на нашия сериал.Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ.Сънувайте розови сънища и усмивката на един комисар.     

# 385

Двамата приятели още от АБО ви пожелават ЛЕКА НОЩ.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 01:39 от milkaradeva

# 386

https://cdn.bg-mamma.com/LTla/2d1d53b0.jpg

https://cdn.bg-mamma.com/LTla/efd436f1.jpg

Hug Добро утро!

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 05:27 от AureliaFelix

# 387

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Аурелия  Two Hearts вече е усмихнала утрото с нова снимка !

Слънчев и усмихнат ден на всички !

# 388
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да гледаме напред.

Аурелия, благодаря за снимката на Енгин. Прекрасен е. Дано имаме нови и нови такива.

http://televizyongazetesi.com/rusyada-tuba-buyukustun-ve-farah-z … ri-esiyor_6_85709

Публикувана днес: След пополярността на турските сериали в Близкия изток и на Балканите, в Русия вече също са запленени от тях. Туба и Фарах са станали любимки на руснаците.

# 389
Добро утро, мили мои  Hug
Ужасна трагедия е сполетяла семействата на загиналите. Нека Бог ги прости и даде сили на близките им.
Животът е гаден и пълен с изненади  Sad
Вчера тук в Русе беше потоп, отново ни удави и градушка валя... Беше страшно за 30 мин. направо се изсипа толкова дъжд. Края на света може и да не дойде, но времето се е побъркало, а и всички тези трагедии по света с толкова много жертви  Cry
Желая ви приятен ден и повече поводи за усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт