Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 414
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас

Аз също припомням на Маричка Булут! Naughty

# 421

Неееее
Тук сме и двамата с Булута. Simple Smile
Подобрявам вече 27-и еп. Simple Smile)) На финала съм...

# 422
Нека сложа и този красавец.      

# 423

Само този мечтател липсва.

# 424
И нещо старо.Когато само феновете вярваха в успеха на екранната двойка Туба и Енгин.       

# 425

Ето го и самият виновник за нашето пристрастяване.

# 426

Да ги съберем... Simple Smile

# 427

Smile Един красавец и още някои.

# 428

Слагайте си снимките на когото искате, но не забравяйте кой е актуалния - това Ви казва Йомер. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 429
Момичета желая ви приятна вечер,аз отивам да работя.Оставям ви в компанията на всички екранни превъплащения на Енгин.        Heart Eyes Hug 

# 430
Здравейте момичета отново

Не съм много наясно какво стана - писах няколко отговора последователно, но ми изчезнаха - незнайно къде.
След това имах и работа - та сега съм пак при Вас.
Марица, Бебо, Милка Радева, Комет, Марта, АниМариани - благодаря и на Вас за топлото посрещане.
Почувствах се за кратко като звезда,  че чак и си се притесних.
Комет - ще го изгледам АБО !
Ани Мариани -благодаря за линка. Много е неприятно, когато Ви чета и стигна до някой клип и да не мога да го отворя.Но затова не мога да се сърдя на Вас. Мястото ми е такова.
Милка Радева - наистина е прекрасно при Вас, затова акостирах и тук
Бебо - ще се постарая да коментирам, въпреки, че Вие такива коментари излагате, че аз чак се и прехласвам. Аз нямам такава дарба, но ще се постарая.
А и за уменията на доста от момичетата тук - мога само да мечтая
И ....
Скрит текст:
Сериалът е повече от прекрасен - говоря за моите усещания.
Актьорите си се справят отлично. Е, има и някои, които го карат по-яваш, но и ролите им са такива.
За Енгин - само мога да се радвам, че съм попаднала на такава находка - като талантът, който той притежава. Невероятно излъчване и игра / аз съм още и под въздействието на Керим - явно скоро няма да ме остави /. Енгин Акюрек  играе с тяло, лице, ръце - невероятен. Имам чувството, че и най-незначителната роля да му поверят - той ще я направи значима. На това се казва талант.
Сценаристките на сериала ни проправиха няколко пътечки по които да вървим, но и много храсталак ни посадиха покрай тях, че трудно се оправяме . /майтапче/
Наистина доста сюжетни линии отвориха, но аз не се оплаквам, само дето не мога да предвидя напред случките /то ако можех, трябваше до сега да съм улучила я, 5-ца,  я-6-ца от тотото/.
За култувата целувка от края на 8-ми епизод мога само да кажа, че според мен Елиф избърза, но погледнато от друг ъгъл, коя ли пък друга би се въздържала и толкова.....
Майтапа настрана, но Йомер на този етап - изобщо не е в кондиция за нова любов. Е, мъжкото си го носи и няма начин да не е поласкан и погъделичкано неговото мъжко его, но на нас до сега ни го представиха като принципен, добър, влюбен в годеницата си, смазан както от смъртта й, така и от  неизвестните около тази смърт. Едва ли на този етап му е до нови любовни емоции. Разбира се, те с Елиф прекараха известно време близо един до друг - но, всеки преследвайки своята цел. Той  видя пред себе си една млада, оправна, оперена, дръзка жена - нещо непривично за неговата среда. Естествено е да бъде привлечен, но за отдаване на чувства - мисля, че е рано.

Спирам, защото аз веднъж да не почна....
За другите персонажи - друг път

Скрит текст:
Марица благодаря

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 06:08 от dorina2

# 431
Дорина,

И ако някой ме светне как го правите този номер със скрития текст - ще го поздравя
Натискаш  петата иконка от първия ред (отзад -напред)  "Т" пресечено с диагонална черта и пишеш между двете думички "спойлер"

# 432
Дорина,

И ако някой ме светне как го правите този номер със скрития текст - ще го поздравя
Натискаш  петата иконка от първия ред (отзад -напред) и пишеш двете думички "спойлер"

Благодаря Милка Радева

# 433
Здравей dorina ,aз също съм нова  тук, не се включвам редовно. но ми е приятно всеки път.Последното ,което си написала все едно са мои думи-толкова ме препокриваш -да не си другото ми "Аз"!?Открий Булут  тази среща ще е ...интересно ще ми бъде мнението  ти   след това.Беше ми приятно до скоро!

# 434

Здравейте МОМИЧЕТА!
 smile3518
От вчера гледам кадрите от ТУРЦИЯ и буца е заседнала в гърлото ми.
Присъединявам се и аз към вашите съболезнования към близките на загиналите.
Мир на душите на починалите.

........................................................................................

ДОРИНА,  Hug добре дошла и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт