Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 320
  • 724
  •   1
Отговори
# 540

Това, със снимките... много трудна задача, Миле. Simple Smile Аз уж имам някакъв ред (заради стоп-кадрите), но има папки, в които е пълен хаос. Simple Smile) И май така ще си остане. Simple Smile

# 541
Здравейте и от мен  Hug
Аз се захванах с пролетно почистване и цяла сутрин бърша прах, вместо да рисувам сърчица в него  Joy Joy Joy
Супер се кефя, че нашият сериал е номер 1. За Енгин това е ясно, както и за всеки сериал с него Simple Smile Така ще бъде и занапред!
Марта, честит празник на града! Много веселие Ви желая и танци до зори!
Поздрав с най-обичания сладур  Hug Hug Hug

# 542
  • Пловдив

Нова снимка на Йомер от епизод 9. В туитър предполагат, че е на гроба на Сибел.

# 543

Нова снимка на Йомер от епизод 9. В туитър предполагат, че е на гроба на Сибел.

Няма как след признанието на Елиф, че целувката е истинска ... ще има душевни терзания Йомер. Къде ще излее душата си - естествено, че "пред" Сибел.

Тази зеленина зад него няма как да бъде сбъркана.

# 544

https://www.youtube.com/watch?v=VDKzm7qkAW8
Толкова силно ми напомни за Тек и неговия красив дом  Hug Hug Hug

# 545
  • Пловдив

http://m.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/05/17/sahte-hesap-acanlardan-davaci-olacak

От днес:
Ще търсят сметка на фалшиви профили
Излъчваният в сряда вечер от АТВ сериал "Мръсни пари и любов", с участието на Енгин Акюрек, са много смутени от използваните фалшиви/измамни профили в социалните мрежи. Ще се търси правото по законов път на фалшиво отворени акаунти във ФБ, Туитър и Инстаграм. Напоследък се засалиха фалшиви акаунти на името на Акюрек във ФБ и Инстаграм. Ще започнат съдебни процедури за ограничаване на  този растеж.....

.......................
Само дето не разбрах кой ще започне тези процедури... Вероятно визират канал АТВ.

Нова снимка от зад кадър с Нилюфер - Бестемсу Йоздемир.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 15:10 от mariana51

# 546

Правят ви снимка. Усмихнете се на ТЕК.

# 547

Как връчваха наградите за най-добър актьор, актриса, дизи ? Имаше ли някаква официална церемония ?

EAUFC  продължават да със черни снимки на профила си в знак на съпричастност със загиналите миньори, също така изказват подкрепа и на засегнатите от невижданите наводнения в Сърбия и Босна.

Въобще тежки моменти ... То и при нас положението едно никакво с тия дъждове ...  Навън едно студено такова - нито за разходки, нито за гости ... чудя се къде сте ?

Я, малко да ви тонизирам с едно кафе / с уникален чаромат / и една тематична петифура, че после да не кажете, че не съм ви почерпила  newsm47  въпреки, че сутринта хапнахте бисквитка  newsm53

Скрит текст:

# 548

Отново сравняват.
Марта,ти започна като Йомер- "Нали яде вафла". Само ни броите хапките.

# 549

Съсредоточи се... и улови мига...

# 550

Щом видя почерпки и се появявам. Взимам си две петифури при това тематични и кафенце. Grinning

Как се раздават наградите , обаче няма да кажа, защото не знам, но вероятно има церемония. Grinning

# 551
  • София
Никаква церемония няма за тези награди. Дават се или на снимачната площадка или в офиса на дизито. А са престижни. Браво на Енгин и Туба.
Тя Туба и сериала и 20 минути взеха същите награди, че и Илкер Аксум.  #Crazy Ама така, феновете гласуват, куцо и кьораво Crazy Crazy Crazy

# 552
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/engin-akyurek-sitemizi … im-aldi/42734/31/

Няма церемонии. Канят си ги самостоятелно - в удобно, двустранно уговорено време на наградената звезда, връчват им плакетите и правят снимки, които качват в сайта си.

# 553

Ето го и батко Хюсеин.

# 554
ENGIN AKYUREK ПРИВЫКАЮ...

">#t=95[/video]

Общи условия

Активация на акаунт