Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 328
  • 724
  •   1
Отговори
# 90

Колко е величествен тук Йомер.
...............
Тайни - едно от многото послания в анонса. Чакаме ги. Мисля, че единственият открит и честен в този сериал ще е Йомер.

newsm10

# 91

Мустафа и Йомер в действие

# 92
  • Пловдив

Някои красиви моменти в гифчета от епизод 6...

# 93
Метин каза пред Нилюфер,че не работи за никого.На него му трябват диамантите за да се почувства силен и да унищожи чиче.Но на чиче вече не му трябват диамантите(поне той така каза в една от серийте),тогава защо му беше нужно да отвлича Нилюфер-за да може да си върне всичко,което Ахмет му е дължал.Дали пък Таййар не иска да притежава семейство Денизер и всичко,което имат.И дали Таййар не е виновен по някакъв начин за фалита на холдинга.

# 94
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/kara-para-askta-bu-ha … olacak-15352.html

""Мръсни пари и любов", какво ще се случи тази седмица?"
Започнаха отново да напомнят, сряда наближава - трейлър 1 от 9 епизод.

# 95

Съжаление че така се случи, съчувствие и разбиране към Елиф....

# 96

Ако сте нервни хапнете нещо сладко

# 97
Какво ли ще разкаже Елиф когато я заведат да даде показания в полицейския участък.Отново ще премълчи за прането на пари и молбата на Метин да му направи бижута.        И Нилюфер,която ще даде невярна информация и грешно описание на Метин.     

# 98
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?v=263956747110369&set=vb. … ype=2&theater

Отворете линка! Зад кадър, кратичко....

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 15:03 от mariana51

# 99

Нилюфер подстригана ли е или косата й е прегъната?

# 100
   На мен ми излиза само къщата на Елиф отвън за много кратко време.   

# 101
  • Пловдив

Ками - това е.
..................

"Приятели, остават още 2 дни."

# 102

Много са, Марианка. Останаха 1 ден и 4 часа...

# 103

Привет момичета Енгинки !  Two Hearts

Мариянка  Two Hearts много хубаво ни припомни най-важните моменти от 6 серия !

Аз се захванах да преброя колко дни беше отвлечена Нилюфер - нагласила съм снимки и като ги подредя хронологично - ще смятаме.

Ками  Two Hearts

Скрит текст:
Честит Рожден Ден ! Да си жива и здрава, да имаш много хубави и слънчеви дни / както ти винаги ни подаряваш усмивки / - така днес приемай  пък ти ... много, много усмивки ... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Хаяско  Two Hearts

Скрит текст:
Честит празник ! Нека достойно да посрещнем още много такива дни - отдадени на професионалния си дълг  да се грижим за най-ценното на света - здравето !

И нещо от мен, че току сте си помислили, че не съм почерпила и една бонбона ... Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 104
Момичета благодаря от сърце за пожеланията.Обичам ви.Обичам ви.Обичам ви.За всички вас момичета-най-страхотния и очарователен мъж на света.         Heart Eyes Hug 

Общи условия

Активация на акаунт