Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 406
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Добро утро момичета Hug
Отново се доближаваме с един ден до сряда  LaughingНямаше как на фона  на ужасната трагедия да дават серията ,кой би мислил да въздиша за целувки и любов като хиляди са почернени.Бог да прости загиналите и да дава сили на стотиците почернени семейства Praynig
А и форумът вчера не беше най-гостоприемното място,ако имаше серия как щяхме да се конущисваме  ooooh!
Аз лично смятам тази седмица да си гледам Керим ,който винаги ще си е на първо място в личната ми класация ,че покрай Йомер съм го позарязала Blush
 Успешен ден  bouquet ,нека е изпълнен с оптимизъм, любов и красота. Hug
Скрит текст:

# 391
   Привет, момичета! smile3525
   Открадвам си малко нет набързо от византийците, само за да напомня, че съм жива и съм с вас. newsm10 Тук всички телевизии също говорят само за трагедията в Турция, да не дава Господ такъв ужас! Лека им пръст на загиналите и мир в душите на семействата им! smile3518
   Разбрах, че не е имало серия, нищо, другата вече се надявам да има.
   Доста неща ми се насъбраха в главата, които искам да ви кажа относно Керим, Йомер и останалите Енгинови деца, но... като се върна.
    Hug Hug Hug Прегръщам ви! Хубав ден!

# 392
Добро утро момичета.И в днешния ден ви желая много усмивки,добро настроение и много положителни емоции.Дано днес нямаме проблеми с НЕТ-а и всичко да е наред.Обичам ви и ви прегръщам силно.Днес ви подарявам очарователната усмивка на Керим.     Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 393
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=wV6tca_FS08

Момичета, с много любов - Engin Akyurek with fans 2014. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/336768

# 394

Добър ден мили момичета !

Здравейте Аурелия, Марта, Марианка, Бебо, Хаяско, Барисеа, Ками.

Не стигат проблемите с БГ Мама, ами от сутринта нямах телевизия и интернет. Какво нещо са

навиците, като откъсната от света се чувствах.

Но на фона на станалата трагедия в Турция и на природните стихии у нас си е бял кахър.

Мир на душите им. На близките, каквото и да пожелаем ще бъде малко, защото мъката им е

неизмерима.

Затова трябва да благодарим за всеки подарен ни ден и да му се радваме. Пак ще дойде сряда и

пак ще гледаме сериала, стига да сме живи и здрави.

Желая лек, успешен и усмихнат ден на всички, все пак живота продължава.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 12:26 от komet

# 395
  • Пловдив

Свикнахме да правим обратно броене. Като начало - дните. А до сряда - героите на Енгин са наши.

# 396

Здравейте,момичета. Лошото време ме лиши от НЕТ,но слава богу,бързо го оправиха и ето ме при вас.

# 397
  • Пловдив

Още една снимка с Туба. Елиф в Италия....

# 398
Здравейте, момичета! Явявам се и при Вас.

Започнах да следя сериала, защото първо - гледала съм "Каква е вината на Фатмагюл?",
след това и заради самите Вас! Други сериали с Енгин Акюрек, не съм гледала, въпреки,
че ми се иска. Но това не ми пречи да си се "влюбя" в образа на Керим, който той пресъздаде.
Прекрасна игра, прекрасен образ, прекрасен Човек и Керим и Енгин.
Изчетох всичко от първа страница на тази тема и съм повече от увлечена от  Енгин!
Досега се явявах като гост, но се надявам да бъда приета в прекрасната Ви компания,
/най-накрая се престарших и да се регистрирам и включа/ макар,
че моите възможности са на кота нула. Но сте приятни, винаги в час с новините.
Харесва ми и преговора, който правите и обстойните анализи, които излагате.
Аз пак ще си се кротна на балкона, но когато емоциите ми прелеят - може и пак да се включа.
Чета Ви с интерес и съм благодарна за всичко , което правите.

# 399
Добре дошла в нашата компания dorina2.Специално за теб един хубав и усмихнат Керим.   Heart Eyes Hug    

# 400
Добре дошла в нашата компания dorina2.Специално за теб един хубав и усмихнат Керим.   Heart Eyes Hug    

Благодаря  Ками за посрещането и най-вече за усмивката на Керим. Запомнила съм те най-вече с това, че всеки ден ни раздаваш усмивки! Пожелавам ти и ти винаги да си усмихната.
А, за Керим - какво да напиша - там оставам без думи. Сега Йомер ми доставя също огромно удоволствие.
 Следя сериала и чакам и аз с нетърпение като Вас следващата серия.
Но и трагедията, която настигна комшиите не е малка - така, че трябва да сведем глави
и да помълчим. Сериала ще си върви, но има хора, които няма да се върнат при близките си.
Мир за душите им!

# 401
  • Пловдив

dorina2, за теб Керим. Всичко към момента от творчеството на Енгин е преведено и се намира на 1 стр. на темата. Дано намериш време да изгледаш и другите му проекти. Всички негови герои заслужават това. newsm51

# 402
  • Бургас

dorina2   bouquetдобре дошла! Hug

# 403
Привет.

dorina2, добре се обадила. Simple Smile

# 404
Мариана 51, Хаяско - благодаря и на Вас за милото приобщаване към компанията.
Изчела съм всичко от първа страница, но за съжаление не съм изгледала всичко.
Заемам се в свободното си време и това да направя. Първо ще се захвана с АБО,
защото доста суперлативи прочетох тук за сериала, а за образа, в който се превъплъщава
Енгин - там вече тотално ме зарибихте! Ще, ще!
Но, момичета имам една голяма молба. Там от където се включвам в темата - не всичко,
което пускате като клипове ми се отваря. Не само VBoxa.  Молбата ми е, когато пускате клип,
ако не Ви представлява трудност да пускате и съответния линк  под клипа.
Предварително съм Ви благодарна и то много.

Общи условия

Активация на акаунт