Отговори
# 615
Лили Hugблагодаря  за пояснението ,но аз продължавам  да се  чудя защо точно там са му го връчили и къде е Фахрие  за тази награда. Sad

Някък съм обидена за отношението към сериала и тези прекрасни актьори.

# 616

Започнаха страшно да ми липсват Фериде и Кямран.

И това момче е приятно но го няма .......магнетизма ,разбиващия чар на Бу.

# 617
Себи, благодаря за клипчето с мустаци и без мустаци  bouquet  bouquet  bouquet
Лили, благодаря за информацията  bouquet  bouquet  bouquet

Аз определено предпочитам този Бурак с мустаците и Фахрие Laughing

Браво на този, който е направил клипа. Така се вижда разликата и в играта на Б, определено има напредък, поне според мен Embarassed
В "Чучулигата" вече е мъж, излъчва мъжественост, докато в Малки тайни малко ми е още дечко. Пък и честно казано не харесвам Мерве, и това допълнително накланя везните.
Определено обаче знае как да използва чара си и мъжкото си излъчване, и особено ОЧИТЕ И ПОГЛЕДА СИ, вижда се и в двата филма.
Браво на него, бива го!!! newsm10

# 618

И прекрасната ни Фахрие

Жижи Hug

# 619
  • Враца
Здравейте, момичета!  Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичкото инфо днес   bouquet  bouquet

Има новини, но незадоволителни  Laughing Laughing Laughing Laughing
Очаквахме общи снимки от връчването на наградата, а то какво - едно голямо нищо. По отделно ги гледахме, гледахме .....  Laughing Laughing

И малко снимки зад кадър

# 620
  • Враца

Превода на статията за наградата, но на руски

БУРАК ОЗЧИВИТ ПОЛУЧИЛ НАГРАДУ!!!

На картинке подписано: Самая лучшая идеальная пара сериалов-2014.

Для Вас (читателей и зрителей) мы специально размещаем награды, которые получили актеры сериала Чалыкушу Фахрие Эвджен и Бурак Озчивит как победители анкет на лучшую сериальную пару 2014 года.

Одна очень серьезная фан-группа, имеющая большое количество поклонников сериала, справедливости ради в течение нескольких дней просила представить на обзор (то есть показать) награды и подарки победителей.

Прежде всего, следует отметить, что от этого есть выгода. К сожалению, на сете, в день съемки последней серии, пара не смогла получить награду, так как нам не удалось туда войти. Однако, Бурак Озчивит поблагодарил нас, и представил Вам награду. Награда и подарок Фахрие Эвджен же остались у Бурак бея. При первой же возможности собраться вместе они представят Вам свои награды и подарки. Поэтому успокоемся...

Поддержка, которую Вы даете, показывает насколько сильно Вы их любите, и они об этом знают!!! Таким образом, пара стала самой лучшей сериальной парой 2014 года!!! В связи с этим, и с тем, что они остались незабываемыми для Вас, они также передают свои слова благодарности и говорят "Спасибо!"

В ближайшее время мы покажем для Вас и фотографии Фахрие Эвджен с наградой и подарком (если ей будет удобно, то и рядом (вместе) с Бурак беем), где они будут представлять свои награды и подарки как победители по результатам анкеты на выявление лучшей пары года.

# 621

Аз си лягам и май, колкото и да ми и е мъчно   за сериала ще спра да се интересувам от събитията свързани с него  Sad
 и награждаването....

Това тук ми говори много , а аз не обичам такива неща.

Лека нощ Hug

# 622
Чучулиги Hug  bouquet Hug  bouquet
Благодаря ви Hug Толкова много новини,супер сте HugАз съм тук,но нямам време за писане.
Честито на Бу за новото начинание. Пожелавам му успех. Инициативен мъж, който иска да се развива! Евала!Дано само не се е ''оженил'' за семейство Чапа с този проект,но и така да е щом го е направил значи знае какво означава и не  му пречи bowuu
На нас феновете може и да не ни харесва Чапа,но в крайна сметка това е негов избор. Аз все още съм озадачена от липсата на общи снимки / освен онази със сладоледа, за която така и не разбрх монтаж ли е newsm78/ Както и да е ooooh!
Чакам с нетърпение общото интервю с Фахрие за Домашний Heart Eyes Ще се надявам и на обща фотка  с наградата в ръсете им. Все пак те бяха НАЙ - УНИКАЛНАТА за мен двойка този сезон, а за мен са и за всички времена  Mr. GreenХубав ден!

# 623

">#t=103[/video]
 Heart Eyes Laughing Embarassed

# 624

Бурак Озчивит получил награду за лучшую сериальную пару в сериале "Королек- птичка певчая"

# 625

Честито на Бу за новото начинание. Пожелавам му успех. Инициативен мъж, който иска да се развива! Евала!Дано само не се е ''оженил'' за семейство Чапа с този проект,но и така да е щом го е направил значи знае какво означава и не  му пречи bowuu
На нас феновете може и да не ни харесва Чапа,но в крайна сметка това е негов избор.
Чакам с нетърпение общото интервю с Фахрие за Домашний Heart Eyes Ще се надявам и на обща фотка  с наградата в ръсете им. Все пак те бяха НАЙ - УНИКАЛНАТА за мен двойка този сезон, а за мен са и за всички времена  Mr. GreenХубав ден!

Литъл, благодаря за хубавите клипчета  bouquet
Заслужават си наградите нашите чучулиги.  love001
И аз поддържам твоето мнение за Бурак и го адмирирам.
За такова отговорно начинание си трябва солидна помощ,
не вярвам условието за оказаната подкрепа от Иззет Чапа
да е връзката или женитбата им с Джейлян  Чапа.
Вижда се, че Бурак не е глупаво момче, тъкмо обратното..
Желая му само напред и нагоре! newsm10

P.S.Това, че ние ги харесваме в сериала, не означава, че химията
извън снимките им е същата..Може пък Фериде да не иска
да я виждат с Бурак, може да е била заета и затова не е отишла
за наградата..Явно не иска да се щрака, няма нищо лощо в това.

Спокоен петък! bye

# 626
Нахълтвам в темата,която харесвам и следя,с малко обяснения Laughing
Големите,официални награди като "Златната пеперуда" и др.се връчват на грандиозни тържества в Анталия и други места. За тази година още не се е състояла (за 23 май беше насрочена,но я отложиха заради трагедията с миньорите )
Награди освен това организират сайтове,университети и т. н.. Те се раздават на по-скромни места.
Бурак  получи ролята в "Чучулигата",защото бе харесан от милионите зрители на най-рейтинговия
сериал от 4 години - "ВВ" с ролята на Бали Бей.  А "Чучулигата" се снима от продуцента на Века Тимур Савджъ и неговия екип. Peace
А Фехрие е първата актриса,която беше спрягана за ролята на Хюррем Султан.
Така че, съвсем не е случайно събирането на двамата в тази красива двойка.
От сърце им желая да получат още много и по-престижни награди! Hug

# 627
" Продуцентството е интердисциплинарна област,която съчетава ПОЗНАНИЯ и УМЕНИЯ  за управление на процеси в медийните изкуства , финансиране и управление на медийни проекти, медиа-планиране  и предприемачество ,  както  и  познания за техниката на работа ,свързани със създаването  на различните  медийни продукти: филми, ,предавания ,музикални и театрални продукти....
Да бъдеш филмов продуцент се оказва изключително доходоносен бизнес !!!
Професията ФИЛМОВ ПРОДУЦЕНТ  не е академична наука.За нея са нужни  ХЪС, ЖЕЛАНИЕ , АДСКИ МНОГО НЕРВИ  и  СТАБИЛЕН ФИНАНСОВ ГРЪБ.Необходими са качества като КРЕАТИВНОСТ , ДАЛНОВИДНОСТ,ПСИХОЛОГИЯ  и ХАРАКТЕР НА РЪКОВОДИТЕЛ. Той е ДИРИГЕНТ  НА ОРКЕСТЪР  ,т е той не може да свири на всеки един инструмент, НО ЗНАЕ ТОЧНИЯ ЗВУК<КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕДЕ !!! ТОЙ СИНХРОНИЗИРА В РИТЪМ ЦЯЛОТО ЗВУЧЕНЕ !!! "

ИЗВАДКИ ОТ ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК И СТАТИЯ.
 След новината - изненада, реших да си сверя познанията за тази дейност ,а защо не и да я споделя с вас.

Освен това се сещам и друго.===Нали очаквахме нещо да се случи до 3 месеца,нещо за което Бурак щеше сам да ни каже!!! Аз мисля,че това е НЕЩОТО!!!

Да не забравяме,че той е юбиляр в края на годината,навършва 30 г !!Какъв хубав подарък ,нали!

# 628

sebilMM
, и Шукрю е много добър актьор. Той е още в началото си /р. 1989 г./С повече роли ще се изучи. В "Надежда за обич" много добре се справя.

# 629
Тига Hug аз също харесвам и то много Шукрю ,но като мъж и много малко като актьор ,защото просто го зарвам за първи път в *Чучулигата*

Ако бяха развили образа му  на Мурат  - да , да поспорим!

Но с участие 18м  и 39 сек.  ми е трудно Wink Wink Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт