Отговори
# 420
# 421
# 422
Себи,убийствени снимки от 23.38 ч!!!Леле...как да заспиш..!.всъщност ти правиш много често такива приятни сюрпризи,имаш си някакво фотоизворче и много уместно ,навреме ги вмъкваш!

# 423
Добро утро. Hug Hug Hug

Не съм се отказала от темата, просто много задачи в края на май. ooooh! А пък утре е 24 май, после съм заета с избори - ще се появя във вторник-сряда, евентуално. Hug И... да не забравите да пуснете гласа си, няма значение за кого. Wink

Благодаря ви за снимките, колажите и новостите.   bouquet  Чакам с нетърпение интервюто. Wink

Хубав ден.  bouquet

# 424
Добро утро Laughing Hug

Снеже Heart Eyes  bouquet

Ще гласувам разбира се  Peace Аз съм отговорна и за себе си и за другите. Hug

Дано се поздравим с успух Party Party Party

Пиша отличен и на стилистите и шивачите на сериала.
Тоалетите  на всички бяха перфектни особено но ношите маникени    Фахрие и Бу като даденост.

# 425
# 426
Момичета една клюкина:

Скрит текст:

Бурак липсва на семейната вечеря, не го бройкат, а може пък да е бил зает  Wink - например с едно  ново интервю с Фахрие  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 15:19 от lilitoKoleva

# 427
Момичета, Hug къде сте? Има и нови снимки..., поне така мисля newsm78

# 428
Страхотни са!

# 429

Лили Hug тук съм но мисля  как да накарам повече приятели непременно да гласуват в неделя , Laughing Laughing Laughing но вече  съм тук.

Мисля ,че е поредната  истинска
Момичета, Hug къде сте? Има и нови снимки..., поне така мисля newsm78

снимка и за мен няма лошо.

Отдавна съм казала ,че много искам да остана истински приятели и когато се срещтнат на събития да се поздравят гушнат по *чучулигски* дори и всеки да е с половинката си.

# 430
Разбира се, че няма лошо Hug. Докато си мислехме, че нямат общи снимки, те си имат май много  bowuu bowuu bowuu Не е лошо да ни ги покажат Heart Eyes Ако ги бяхме видели преди щяхме да си спестим много негативни изказвания.

Странно беше да нямат общи снимки, а да имат е логично и мен ме прави щастлива- много съм доволна, красота....

# 431

Сега преди да намеря нещо ново да ви питам .

Тази снимка я нямаше в 30 серия ,но я видяхме много преди ..... Пак ли сънуваха newsm78

Абе тия хора   само в сънищата си виждаха нещо хубаво и приятно за нас Shocked

# 432

Да .... ама Не Бесимие Sad

Би могло всички  около ния ,които наистина обичаше  да са щастливи и тя също , ако беше малко по - мъдра каквато е била майка ти newsm78 но не би!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 19:52 от sebilMM

# 433
Себи,  Фериде в 30 епизод:

# 434

Прекрасна и стилна булка !

Две мнения просто няма само , че не можа да изживее събитието  както заслужаваше любовта им.

Общи условия

Активация на акаунт