Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-86

• 80 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Vera, страхотен клип с Халит! Hug Hug Hug

По случай празника Рамазан, Халит е направил реклама за арабската телекомуникационна компания Zain. Peace
Имам чувството, че другите участници в клипчето остават изумени от присъствието на Султан Сюлейман, когато си сваля качулката... Joy Joy Joy

# 676
deyzi,...не зная какви са предпочитанията ти,но аз харесах "Черна роза" по ТВ7 всеки делник от 19:30 ч. Grinning
Други гледат по БТВ "Една любовна история" newsm78

Благодаря много. Истината е,че "Великолепният век" е великолепна продукция. Гледам го от самото начало.Четях всички постове с най-голямо нетърпение.Научих толкова много от всички ,които допринасяха с преводи и коментари по темата.Гледала съм "1001 нощ " и "Готова на всичко". Но ....този филм беше невероятен.
Още веднъж благодаря на всички ,които бяхте тук през тези години.   bouquet  bouquet  bouquet

# 677
Добро утро в последния ден на юни!На всички желая щастлива седмица!

дейзи, това са и моите любими филми! (с изключение на "Готова на всичко" Grinning

# 678
Vera, страхотен клип с Халит! Hug Hug Hug

По случай празника Рамазан, Халит е направил реклама за арабската телекомуникационна компания Zain. Peace
Имам чувството, че другите участници в клипчето остават изумени от присъствието на Султан Сюлейман, когато си сваля качулката... Joy Joy Joy

Какво си подават?  Rolling Eyes Whistling

# 679

дейзи, това са и моите любими филми! (с изключение на "Готова на всичко" Grinning

Заради Халит го гледах. Пък и като започна нещо искам да го видя докрай.  Wink

# 680
deyzi,...не зная какви са предпочитанията ти,но аз харесах "Черна роза" по ТВ7 всеки делник от 19:30 ч. Grinning
Други гледат по БТВ "Една любовна история" newsm78

Благодаря много. Истината е,че "Великолепният век" е великолепна продукция. Гледам го от самото начало.Четях всички постове с най-голямо нетърпение.Научих толкова много от всички ,които допринасяха с преводи и коментари по темата.Гледала съм "1001 нощ " и "Готова на всичко". Но ....този филм беше невероятен.
Още веднъж благодаря на всички ,които бяхте тук през тези години.   bouquet  bouquet  bouquet

Горещо препоръчвам "Любов и наказание" ......Режисьора е Кудрет Сабанджъ /1001 нощи/ .....Един изключителен сериал по моето скромно мнение !!!!!!!!!!!!!!
  bouquet
Препоръчвам го с турско аудио и бг субтитри , защото нашите с превода естествено са го осакатили  Hug Peace

# 681

Заради Халит го гледах. Пък и като започна нещо искам да го видя докрай.  Wink
[/quote

Ама,разбира се,че и аз го гледах,даже и предварително по нета. Само,дето  не ми е "любим".  Heart Eyes Hug

# 682
# 683
Добър ден на всички в първия ден на месец юли. Няколко седмици след финала на "Великолепният век" искам да благодаря на всички, които публикуват информация, снимки и колажи и всичко останало за този великолепен сериал. Нямам думи да опиша благодарността си. Наистина  newsm51 smile3525

# 684
''Muhtesem Yuzyil''....150 actors-characters THANK YOU ALL !!!!!!
We missed you all....especially our PADISAH !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cUvV3QFCHRI

Ако някой не е видял тази красота! Hug Hug Hug

# 685
Халит с фенове

# 686
# 687
  • София
Здравейте, момичета.
За първи път влизам, дано не ви досаждам. В четвъртък ще отида в Истанбул с моя братовчедка за няколко дни. Тя е луда фенка на ВВ и разбира се се интересува от всичко свързано с филма. Чула или прочела, че в Истанбул има изложение на бижутата снимани във филма и други бижута, изработени от същата фирма, която е правила тези за снимките.
Можете ли да намерите информация за това и да ми я изпратите? Много ще съм ви благодарна. Ако можем ще отидем да видим красотите. Аз също много харесвам бижутата. Като не можем да ги имаме, поне да им се насладимгледайки ги.
Оставам с надежда някой да ми пише.   Аз съм Кет.

# 688
 http://www.mundofox.com/show/suleiman-el-gran-sultan-19730

От днес започва излъчването на "Великолепният век" по MUNDOFOX в САЩ.По улиците на Лос Анджелис и Ню Йорк има билбордове. Тази ТВ е за испаноговорящите американци. Peace Peace Peace Grinning

# 689
Да повдигна малко темата с познато,но приятно: Grinning Peace

ჰალიტი!..
https://www.youtube.com/watch?v=VT3wj4oIVIo

Общи условия

Активация на акаунт