Elefteria
Аз цял живот твърдя, че не вярвам на такива работи, но в последно време осъзнавам колко много вярвам, просто не искам да си го призная Very Happy, от кучета да не бяхам и се засмя дори за насекомите /имам ужас от пчели и оси/. Та така бабката позна /или видя не знам/ най-големите ми страхове. Повярвах ѝ, нямаше как.
След като се роди Мони обаче повярвах и в уроките. Мои близки дойдоха да го видят когато беше на 10 дена и като си тръгнаха у дома настъпи малък ад. Зълва ми взе едно гащеризонче на Мони и го занеси бабата да го обае. Еми момичета Мони ми заспа в ръцете, а в този момент Женя /зълва ми/ ме набира по телефона и вика "Заспа нали, айде остави го в кошарата вече".
От къде знаеше, че е заспал, а и че е в ръцете ми. Това се повтори още веднъж. И вчера беше третия път.
Съжалявам, че бях малко дълга, но исках да ти кажа как аз повярвах.
А иначе яйцето се чуква в купичка с вода и двете трябва да са държани на стайна температъра на хладно, но не в хладилник. И бабата приказва нещо не мога да чуя и хвана какво, но приказва докато почуква яйчето в 4те посоки на купичката. След това яйцето се чупи във водата и ако излязат мехурчета значи има уроки. Случвало ми се е да ида на място и да му чукне яйце - нямаше, но вчера каза, че купичката е била пълна, а уроките са от близки хора, от несдържана радост.
И пак веднага вчера се успокои и заспа. Имам и свидетел мама Cveti88 беше с нас, остана със зяпнала уста
Феичке 36,6 е нормална температура при бебетата - дори направо си е идеалната

Ние се оправяме и излизаме на разходка. Хубав ден от нас момичета
И ние сме фини
Преди 2-3 седмици беше 5 кг. ... сега да е най-много 5400-5500
... уф 

моето дете се е скубало косичката , защото го е сърбяло , поразрових се и видях че най вероятно го е ухапало комар , намазах го с фенистил . Надявам се да го облекчи , че иначе без коса ще остане 
Казах им,че ще откажа поръчката и повече не само нищо няма да поръчвам,ами и ще се постарая всичките ми познати да разберат как си лъжат клиентите.На другия ден сутринта доставката беше направена,но въпреки това едва ли вече ще купя нещо от тях 
Има още бебоци за добавяне, което прави колажа още по-прекрасем.
Ей февруарчетата освен, че са правени с много мерак и любов са и най-красивите деца.