Леле беше голяма еуфория и прекраснонда бременеем задно. Дано не съм изпуснала традиционната снимка.Кръстева, Елефтерия Явно има нещо в това баене. Вероятно и мойто е било орчасвано, но ...
Дечицата ни наистина са правени с любов и наистина са прекрасни!
, започна доста чай или вода да пие, от жегите предполагам, но около 300 мл си ги изпива, то си е наполовина на млякото.
, и моето маймунче се научи да ме хваща за тила и да си издърпва кичур коса и да си у подърпва. 

аз очаквах някой и друг ранен домат, ама тц... Ами това е, отивам да спретна закусчица за мен, че Портокалчо ( от няколко дни има друг прякор - Орангутанго) заспа преди 10 минути. хахахахахахаха ... Само да вметна как на ММ снощи не му провървя с първия мач от световното... първо Орангутанго заспа чак към 11:30, после аз повръщах (заради преяждане с китайско) Ужас!!! Повече никога няма да ям пиле в сладко кисел сос... И така мачът свърши, а той дори бирата не можа да си допие... Малко ми е кофти, ама случва се:) ще му се реванширахме за следващите мачове
то и На мен ми се гледа... Ама едва ли ще я бъде. хайде, до после

.
.
. Уж успяхме с една снимка
.

а иначе това с доставката само го пробваме този месец от semka.org, да видим струва ли си и какво точно пристига. Поръчала съм си от майка ми пюрета плодови за зимата от круши, ябълки и праскови, да си имам за киселчета и десерти
а аз ще пробвам да направя от дюля понеже имам в двора. Ще видя и дали ще пусне нещо синята слива, която друга година е отрупана, но си и отиват на вятъра плодовете... Все ме е мързяло да я обера, а е и много червива... Ама сега заради бебо ще бера и червеи ще махам