Топло слънце вече грее, ФЕВРУАРЧЕ сладко ни се смее!

• 21 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета....разбрах за вашия форум от ta4i74...деляхме една реанимация в АГ...зачетох ви и ми стана интересно....и на мен ми е първо бебче ....Карина....За първи път ми е да пиша, но ще се радвам да споделям майчинския си опит с вас... Simple Smile

# 91
Polinka, добре дошла! Simple Smile Hug

Кръстева, искам да ти благодаря за съвета ти за шишетата на доктор Браун. Поръчах едно, днес пристигна и го ползвах два пъти. Направо е вълшебно! А колко се измъчих с авентските, само аз си знам. Преди малко поръчах още няколко, за да пълня само един път стерилизатора за деня. Simple Smile

Ето една идея за фитнес вкъщи с бебето. Бонус - чистене! Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=M-cogRpyoX8

Или пък това:
http://www.youtube.com/watch?v=1987GVyGHko

# 92
  • NE
Полинка Добре дошла при нас.
Д ти е жива и здрава Карина.  bouquet
Би ли споделила дата на раждане и размери на бебка за да те включим в списъка на 1 стр.?

П.П. И аз поддържам близка връзка със съквартирантката ми от родилното, още повече че бебчетата ни са в един ден родени и си ревахме и се подкрепяхме докато бяхме там.

# 93
Добро утро момичета. Ние изпихме на вън сутрешното си кафе, но времето е ужасно  Sad
Fraust радвам се, че съм помогнала, макар че не е кой знае какво, но аз пък ти благодаря за прекрасните упражнения. Започвам  Hug
Добре дошла на Полинка, да е жива и здрава малката Карина. На мама Поли пожелавам приятен и забавен престой тук с нас  Hug  welcome
Днес мислихме да излизаме, дори уговорка си направихме с мамите, но... май няма да я бъде  newsm50

# 94
Благодаря за топлото посрещане.....много сте мили!!  Нека и вашите дечица бъдат живи и здрави... Heart Eyes   Карина е родена на 14.02. 2800гр 48см.  

# 95
Извинявам се на Кръстева, погрешно изпратих съобщението си лично на нея......все още съм неорентирана  Embarassed

# 96
Поли Няма защо да се извиняваш  Hug щях да препратя информацията на нашата прекрасница Почти безобидна, която се е ангажирала с нашата красива тема   bouquet

# 97
  • Varna
Здравейте, момичета!
Polinka, добре дошла при нас! Надявам се, да се чувстваш приятно и уютно в тази компания на весели мами и страхотни бебета!
Лек ден на всички и дано успеем днес да излезем на разходка!  Simple Smile

# 98
Ауууу, момичета, каква е тази неприятна тема дето сте захванали Rolling Eyes С първото ми дете качих 36кг, но за година ги свалих. Сега с второто качих по-малко, 34кг  Laughing , но в момента имам само 8 излишни. Като първия път с раждането свалих 10кг и 26 си останаха на моя задник, а сега само 7кг с раждането, но ми се струва, че по-бързо свалям, а мислех, че ще е обратното заради ЕГН-то. Все пак тогава бях с 10г по-млада Embarassed Иначе нормалните ми килограми са 55-56кг

Polinka, добре дошла сред нас Hug

Понеже в моето семейство билките са на особена почит, бих искала да споделя нещо, което може да е полезно на мамите кърмачки

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8057

Билките, които са посочени в публикацията са известни и лесно се намират, няма някакви екзотични сред тях Peace

Момичета, искам да ви попитам вие как се справяте с рязането на нокти? При нас борбата е безмилостно жестока ooooh!

# 99
  • NE
Elefteria Имам една бебешка нокторизачка и с нея режа ноктите. Доста е остра и внимавам много, но пък бързо става. Като беше малък режех докато спи, но сега издебвам някой спокоен момент. На краката само на големите пръсчета режа, но там е мисията невъзможна и ми е много трудно.
Поли Безобидна ще те включи. Hug
FrauSt Авентските са ужасни, но Браун са мекички. Peace

По морето е лято, но много духа. Tired

# 100
Аз някак успявам да режа ноктите, но винаги докато спи. Обаче не винаги успявам да ги изрежа хубаво и понякога остават малки ръбчета, с които малкия пак успява да се надере. Sad Ползвам ножичка за бебета. Абе, не е от приятните занимания.

# 101
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Polinka Mandarinka, добре дошли с Карина  Hug Вече сте на първа страничка  Wink

Аз вече съм в старите си кг.+2 Simple Smile Доволна съм Simple Smile Все пак не съм на 20 Simple Smile 64-5 за мен са си идеални Simple Smile

...

Момичета, искам да ви попитам вие как се справяте с рязането на нокти? При нас борбата е безмилостно жестока ooooh!

И при нас  Joy Трудно, трудно и с много страх и упорство от моя страна, и много дърпане и рев от нейна Simple Smile

# 102
  • София
добра дошла на Полинка с малката Карина  Hug.

Аз ноктите на ръцете ги режа докато го кърмя. Тогава най успявам, иначе не се получава. В началото веднъж леко го кръцнах даже, но слава богу нищо му нямаше  ooooh!. На краката още не съм рязала, не са му порастнали още, но там вече идея си нямам как ще успея.
elefteria  това за кърмата е доста интересно . мерси много  Hug
вчера ме накарахте да се замисля с тия килограми и се измерих. За мое голямо учудване съм свалила 2кг  Party. Мерих и малчо и ми излезе 7,2кг  Shocked. А аз се чудя защо така ми тежи.
Вашите бонбони "приказват" ли ви . Нашия не млъква по цял ден, освен като спи де. Дори докато яде и си мърмори. В зависимост от настроението звуците са различни.

# 103
  • NE
A Вили ми говори и ме гледа в утните и ме имитира, после аз него и става голяма веселба. Joy Научи се да казва "Ауууу", че кучето бе разгонено и само виеше. hahaha Казва и "Агу", но толкова тихо все едно го е срам. Laughing

# 104
  • София
Добре дошли на Полинка и малката Карина!

И аз като guerry успявам да режа нокти докато кърмя, но не всичките, на порции. На крачетата само на двете палчета съм рязала, другите са супер мънички.

Георги казва "абууу", "агууу" понякога, а от вчера и нещо като "бррррр" без р-то- издиша въздух и устичката му трепери.

elefteria, мерси за линка, метнах му едно око за сега, със сигурност ще чета подробно.

Така ми се излиза, но прогнозата е за дъжд следобяд... Sad

Общи условия

Активация на акаунт