Топло слънце вече грее, ФЕВРУАРЧЕ сладко ни се смее!

• 21 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Снимките от лято 2014 ще бъдат пръсти на крака, леко заровени в пясъка...
Joy Joy Joy
И аз се присъединявам към тази графа!!!  Laughing Ще дадем на Почти безобидна да ни ги направи на колаж!!!  Laughing

# 76
Е направо ме закопахте с вашите уж големи килограми  Laughing Shocked От сега ви казвам няма да участвам в колажа с краката,може би само с пръст smile3521   261uu Ама вие всички на моя фон сте си гаджета та дрънкате  Hug Аз когато отидох да раждам сестрите не скриваха разочарованието си от гледката им насреща  Joy
Забременях 97 стигнах до 113 и в момента съм 90кг

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 17:51 от k_balu

# 77
  • NE
Хаха аз като отивах да раждам не можех да се преоблека дори с нощницата. hahaha

# 78
Оххх не знам ама искам вече да си влизам в дънките Crossing Arms
За 60 килограмова изглеждам потресаващо  newsm45 Когато забременях 63-64 изглеждах много по-добре от сега, просто защото бях стегната и прибрана.
Да сме здрави и дечицата ни също, а килограмите и формите се коригират  Praynig

# 79
  • София
аз за това не се и меря   Grinning, не ми трябва да се депресирам.
Аз сутринта на секциото като бях в предродилно имах кантар в стаята и се измерих чисто тегло нали 64кг (гладна, жадна и по нощница). После 4 дена след като родих се мерих и бях 63кг. Интересно защо, може би защото отекох зверски, краката ми бяха станали като топузи. НА прегледа ми 1 месец след секциото се мерих при лекарката 60кг и от тогава на кантар не се качвам  Laughing.

fraust  и аз си ходя още с бременните дънки Simple Smile.
за плуването идеята ти е страхотна. Във Франция имат такива курсове, казват им бебета плувци. Казват че бебетата можели да плуват в началото. Ако намериш такъв курс казвай, ще е интересно и според хубаво да водим бебоците.

Flower Fairy  тъкмо мислех да питам дали някой иска да пусне темата за новите февруарки . Аз незнам как , но се сетих че тук някъде почнахме всички. И  моят последен цикъл беше днес , но ние сме ин витро и аз си знам всичко кое кога е станало Simple Smile и си знам че на 28 май се е създало малкото зайче Simple Smile.

# 80
  • NE
guerry И нашия принц сме го направили на 28 май, след сватбата на неговите орисници. Heart Eyes
Пуснах тема за новите феврурки тук. Peace

# 81
Браво, че се сетихте момичета. Моят последен Мѝ беше на 6ти май, а бебчо е направен на 18ти май.
 Hug

# 82
Привет  Hug Днес времето е още по -ужасно и от вчера и Бобка продължава да е кисела  Sad Единствено вчера вечерта за първи път се смя с глас,докато я люшках силно на ръце .Аз щях да ревна от щастие  newsm68

Елефтериа, и аз първия път като бебка спа по -дълго скочих от леглото от ужас,че може нещо да и е станало и толкова силно дръпнах юрганчето, че я събудих...голяма шматка съм  Naughty
Тачи, честита месечинка  Hug
Кръстева, много сте готини    Sunglasses И аз 60 кг бях чирус преди,сега 67 не си влизам в старите дрехи,а и се чуствам ужасно.
Килограми аз качих 22   Embarassed имам да свалям още 7, лошото обаче е, че не се разминах със стрии.Имам и на двата крака отстрани,а след като родих и на двете гърди, тъй като имах сравнително малък бюст преди това  Sad коремче също още си имам.Упражнения все се каня да правя, но не ми остава време, а и с тоя моя кръст не се виждам да подскачам и клякам много -много   Laughing Хапвам и аз стабилно хляб и особено сладко...  Crazy

# 83
Една приятелка, с която обикаляме парка ми даде идеята за плуването. Нейното бебе е на годинка.
Ето това погледнете:
http://www.estestveni-idei.com/prod/center/babies-children/baby-swimming.html
Нямаме вана вкъщи, но ми се струва, че и в корито ще се оправяме. Трябва да проверя какви са условията за провеждане на курса, защото ще трябва да пътуваме до София. Плуването е страхотен спорт и много любимо хоби. Наистина съжалявам, че го открих толкова късно.  А сега би било супер да ходим заедно с детето. Е, да поотрастне малко де... Има закрит и открит басейн в непосредствена близост до апартамента ни.
Послепис:
Не се виждам като амбициозна майка, която записва детето си на цигулка, балет, спорт и други сто неща преди да е проходило още. Просто не смятам, че трябва да има драстична промяна в начина на живот след появата на детето. Затова продължаваме да пътуваме много и с бебето, както правехме преди нея. А за хобитата - искам да ги споделяме, а не да се чудя на кой да я оставя за наглеждане. Както си го направиш, нали?Wink

# 84
  • NE
FrauSt Аз съм на мнение, че детето трябва да е около мама и татко колкото може повече и да споделя всичко което обичат да правя. Ние също обичаме да пътуваме и Вили също му харесва. Явно спомен от обикалянето докато бе в коремчето ми. Simple Smile
Много е хубава идеята за плуването. Ние пълним понякога догоре ваничката и пътуваме с бебето. Blush

Упражненията ги правим по интуиция. Четох в книгата, която имам за развитието до първата годинка и там препоръчват обръщане с моя помощ от гръб по корем, летене, плуване и стъпване на краченца. Аз го слагам и да седи с възглавница под гърба му. Пада, но се и задържа.

Благодаря на момичетата, които отправиха пожелания за нашите наследнички. Peace

# 85
Fraust ти си го измислила... айде сега измисли и за моето хоби - фитнеса Grinning
нямам на кой да го оставя, а така искам да ходя  Sad
Ако ми измислите вариант голямо черпене ще ви черпя  Hug

# 86
  • София
кръстева тук в София има една девойка дето прави гимнастика за бременни и родили и родилите знам че ходят с бебетата. Виж дали няма нещо подобно и при вас.
Аз съм се пазарила с татккото да го гледа 1-2 пъти седмично за да ходя аз на фитнес, но чакам да мине малко време от секциото , а и да разбера мога ли докато кърмя.  И аз преди си спортувах редовно, но малкия поне се постара да ми върне мусколите по ръцете Simple Smile. Освен да почна да клякам с него и скоро и дупето ще оправим Simple Smile.
И аз съм на мнение че трябва да са си с нас. Аз го слагам в кенгуруто или слинга и го разнасм на всякъде с нас. Коша в колата и вече дори и сама си ходя с него на вилата и където решим.

# 87
  • Varna
Момичета, благодаря ви, че споделихте деня си с нас!  Hug В това време, както вали през час, излязохме точно за половин час да напазаруваме и се прибрахме!
Да си кажа и аз за кг- само за тях- за стриите съм абонирана още отпреди и няма оттърване, те са ми доживотно! Иначе през бременността качих 20 кг, свалих след раждането около 14 кг и понеже не можах да кърмя, го ударих на ограничение от сладко и хляб. Оф, има ефект, ама мноооого бавно се случват нещата! Сигурно ще е от годинките! Wink

# 88
  • София
за кг...аз лично се взех в ръце Simple Smile
Забременях 55, влязох да раждам 78..сега съм 60. От един месец съм на хранителен режим с ограничен прием на калории и тренировки 5 дни в седмица (домашни и ми отнемат 1 час). За този един месец свалих 4кг и стегнах сланинките.
Вече се чувствам като бял човек, а най-хубавото е, че няма никакво отражение върху кърмата и кърменето. Беба яде без проблем дори и веднага след тренировка, когато уж "накиселявало" млякото и не го искали бебетата...и количеството не е намаляло...митове...митове

И ние смятаме да запишем беба на плуване, но се чудим кога. Сега имат вроден рефлекс на поведение във водата, който скоро ще изчезне, а благодарение на него не се нагълтват с вода и други такива работи. От друга страна ми се вижда малка да я мъкна по басейни, като знам каква "смрад" е във водата (извинявам се за грозната дума)...

# 89
Ау, ужасно време. Но все пак излезнахме по семейно за 1 час из квартала.

За мой късмет нямам "последствия" по тялото и излишни килограми след раждането, освен линията на корема, но и тя ще изчезне. Никога не съм спортувала усилено, но сега се чувствам много обездвижена. До последно преди раждането правех йога за раздвижване. Преди да се роди бебо си фантазирах, че 1-2 пъти в седмицата ще го гледа таткото вечерта, а аз ще ходя на танци или зумба. Таткото го гледа, но в това време само мога да свърша домакинска работа. А и от това недоспиване съм тоооооолкова уморена и нямам никакви сили  Confused

При нас курсовете за плуване с бебето са толкова популярни, че почти задължителни стават. И тях си фантазирах, че ще посещаваме с малкия. Но с това торнадо..... За съжаление лятото ще сме в БГ и не ми се рискува с мръсните басейни  Confused

FrauSt, говори ми за интернет пазаруване. Вече съм за терапия  Laughing  От както съм вкъщи в майчинство през ден поръчвам нещо. Ужас. Но с това лошо време няма друго занимание  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт