С тези дето са 0-3 месеца така мисля да направя, а другите или ще ги раздам, или ще ги даря някъде.sunny:*kiss честита 3-месечинка на малката принцеса

Thea не се притеснявай, Вики ми го правеше редовно този номер до скоро. Час-два след като яде ми връща нещо като водичка. Личната каза, че това е от преработката на кърмата, връща излишна вода, нищо притеснително. Тук от седмица не го е правила но преди това поне веднъж на ден

guerry щом ти е отдаде възможност положи глава на възглавницата, а аз ще ти завиждам тайно
Ние много лошо спахме тази нощ. Буди се на всеки кръгъл час, а като спи си помрънква, за да ме държи на щрек, да не взема да заспя случайно. През деня е същата работа. Като задрема малко и започва да реве. Как ме усеща не знам, да не би да съм почнала да хъркам

Сега татко му го изведе, дано поспи поне.
). По принцип я храня и от двете, но първо и давам дясната, тя основно от нея си яде и после малко хапва от лявата, само силната струя, но заставам на челна стойка, за да я захапе.

, доде да заспя и малчо се събуди. Но после излязохме на разходка и нашия пак го удари на спане

Сега спи дълбоооооко..дано да спи тази нощ,че вчера след критичния ни ден си хапваше на три часа цяла нощ