Модни консултации - 7

• 67 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • В полите на Пирин планина
Зависи с какъв цветови диапазон смяташ да ги носиш. Ако дрехите ти са по-тъмни, клоня към черните. Ако са в пастелната гама - бежовите.
Макар че много хора твърдят, че кремавото/бежовото може да се съчетае с всичко  newsm78

# 631
  • София-Младост
Киса, аз бих те посъветлава да ги видиш на място в магазина. За дрехите в Лидл съм забелзала, че на картинка стоят много добре, а на място...никак. Иначе съм за златисти или бежови.

# 632
  • Варна
Киса, аз бих те посъветлава да ги видиш на място в магазина. За дрехите в Лидл съм забелзала, че на картинка стоят много добре, а на място...никак. Иначе съм за златисти или бежови.

Да, и това го има. Ще ги видя на място. По принцип не харесвам черен цвят за лятото, но като се замисля с какви поли/дънки/шорти смятам да ги нося и ми се струва, че с черното ще стои по-стилно.  Laughing
Имаше наскоро в Лидл кафеникави сандали с кремава каишка, та това кремавото стоеше леко като лачено и не ми хареса.

# 633
Киса на мен страшно много ми харесаха златистите сандали и другите които бих взела са черните.Изглеждат много сладурски а дали ще са такива на живо ти ще прецениш на място .

Kalitea благодаря за предложенията допаднаха ми , но за съжаление нямам такъв тип поли.Имам подобна на втората.Стои по същия начин но ми е над коляното Simple Smile.

# 634
DqVoLsKi_ChArOvNa, елечето е много сладко, а анимационните герои са си хит - бих го носила с тези твои черни скорт-ки  Crazy  (пола-панталонки) , но разкопчано и отдолу с едноцветен потник или тениска, също бих го добавила и към ленен панталон, ако се носи с кецове (лятото вечерта) или с друг вид панталон (не и дънки) ...

Говорейки за ленения панталон - този не е ленен, но така си представях цялостното облекло ...

Намерих и тази идея с рокля, мисле, че вече сме я пускали в темата, но много ми харесва и затова пак прикачвам ...  Wink

# 635
  • Варна
Киса, аз съм за бежовите.

# 636
  • до вятърните мелници
Киса, и аз съм за бежовите!

# 637
И от мен глас за бежовите сандали (и златните  BlushSimple Smile

# 638
Киса-глас за бежовите Peace
Още ли не си ги купила ooooh! Толкова дълго не мога да издържам на изкушението hahaha

# 639
Лу благодаря з апредложението наистина има голямо разнообразие в ибей. Hug

pancake Ох, много хубаво и просто изглежда, но като знам какви умения имам. Ще пробвам определено, така или иначе имам толкова шалове.  bouquet

Другата ми надежда е да намеря нещо в Истанбул, оказа се, че уикенда ще съм там  Heart Eyes

# 640
  • Варна
Киса-глас за бежовите Peace
Още ли не си ги купила ooooh! Толкова дълго не мога да издържам на изкушението hahaha

Хехе. Те са чак от четвъртък, промоция от Лидл.  Laughing

# 641
О, от Лидл значи!Ми да ги погледна и аз ,значи Joy

# 642
  • София
Дами, моля за спешна помощ. Praynig
Забравила съм за РД на племенника ми-13 г. Току-що ми се обадиха за да ми напомнят.
РД ще бъде в боулинг зала. И с повече "дърти". Laughing
Мога ли да облека това сако/или както и да се казва/? Или е демоде?Не идват ли в повече воланчетата?
Към него имам тясна разтегателна пола в същия цвят. Т.е. те са комплект. Praynig
Скрит текст:

Скрит текст:

# 643
  • Варна
Не го обличай, моля те !

# 644
И двете снимки са еднакви. Аз не бих облякла пола и подобна блуза за боулинг. Бих заложила на нещо по-удобно с панталон. А и още нещо - недей да изглеждаш като "дърта" само защото ще преобладават.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт