Модни консултации - 7

• 67 322
  • 737
  •   1
Отговори

Добре дошли в новата ни 7-ма - пролетно-лятна тема
flower   grinning039

За какво си говорим тук,
как и с какво сме си полезни -
моля, вижте в скрития текст...

Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда от това някой да ви каже дали дадена дреха ви стои добре и да нямате подходящата приятелка на разположение, за да ви помогне с отгoвора?

Или колко пъти сте си купували щура дреха или аксесоар, ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението - неща, които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите ... ?

Аз до ден днешен имам дрехи, които само съм купила и никога не съм обличала ... все не им намирам повод и място ...

Видях подобна "услуга" в една женска страница, та се замислих защо да не си заформим подобна тема, където вместо един "специалист" да дава идеи, всеки, който има мнение по въпроса да се включи и така, този, който търси помощ какво да облече и кое с кое да съчетае, да получи максимално много различни предложения, от които да отсее подходящите за себе си.

И НЕ, НЕ съм моден консултант, нито специалист, може би ми е нещо като хоби, затова в повечето случаи имам какво да кажа по въпроса (абсолютно личен поглед над нещата, в никакъв случай не съм мерило за каквото и да е!!!) ... и ДА, в интернет има много информация, но съм сигурна, че не всеки път всеки има време и знае къде и как да търси, а и друго си е някой лично да ти помогне.

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно - само с описание - "имам една лилава блузка..." малко трудно става, предвид нюансите на лилаво, които съществуват  Wink Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди на вашето тяло кое би стояло най-добре или да знае кои цветове харесвате, ако държите да НЕ ви бъдат давани идеи например за черни дрехи, уточнете и това в питането си - общо взето: колкото повече информация има в питането, толкова по-подробни ще са и отговорите Peace
Най-важното: Идеята НЕ е да си натрапваме мненията или да се критикуваме и оборваме кое "става" и кое "не става" - всеки има различен вкус и той тряба да бъде уважаван Peace !!! Дори някой тук да е специалист стилист, това няма как да ни накара да харесваме предложенията му - както отваряте едно списание и виждате вътре разни вдъхновяващи идеи (които, разбира се, е крайно невъзможно да бъдат съобразени индивидуално с всяка една жена, която ги чете), така и тук - за всяко запитване, останалите ще предлагаме своите общи/лични виждания за нещата, а този, който търси помощ сам за себе си отсява каквото най-много му допада.

Молба към всички, които влизат тук за съвет и идеи: Моля, ако имате възможност, елате и пуснете по някоя снимка след даденото събитие или случай, да се порадваме и видим какво сте избрали и как сте съчетали накрая нещата, особено ако сме успели да допринесем за хубавия краен резултат.  Praynig bouquet

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Моля, нека си спестим : "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - благодарностите, букетчета, усмивки и целувки и всички техни производни ... - ако няма с какво да се включите, а искате да следите темата, използвайте бутона (точно до бутона , когато започвате нов коментар), така няма да изтървете нищо и ще получавате винаги известия при нов отговор Hug  bouquet

Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 13:04 от Moringa

# 1
  • Пловдив
Благодаря за темата   bouquet

# 2
  • Варна
Благодаря за темата!

Ако решите да се облечете така, но в това променливо време не ви се тръгва с бос крак, какво ще сложите на крачетата?
Скрит текст:

# 3
Непрекъснато в това никакво време (ни е лято, ни е пролет), за такива отворени обувки, слагам фин 3/4 чорап, телесен цвят (по-често с ликра) - от онези по 60-70ст   Mr. Green

# 4
  • Варна
И аз тъй правих, ама какъв - телесен или черен или зависи от цвета на обувките?

Има едни изрязани чорапки, терлици ли, как им викат - мисля да пробвам, дано не се изхлузват.

# 5
  • София
Аз съм за телесният чорап  Laughing Peace. Изрязаните, тип терилици....са ми много странно-ужасни. Но за мен най-добрият вариат е босо краче в такава хубава обувка  Peace.

Благодаря за темата   bouquet.

# 6
Аз мислех, че търсиш вариант за по-хладно време, с тези терлички, кракът отгоре остава открит  Rolling Eyes честно казано, никога не съм носила такива, а дали телесен или черен - абсолютно телесен  Peace

# 7
  • Варна
Аз мислех, че търсиш вариант за по-хладно време, с тези терлички, кракът отгоре остава открит  Rolling Eyes честно казано, никога не съм носила такива, а дали телесен или черен - абсолютно телесен  Peace

Тъй де, като за днешното време, да речем - едно такова никакво. Пък и краката ми вечно мръзнат.  Sunglasses

# 8
Благодаря за темата  bouquet
Киса-аз слагам къси чорапки с ликра телесен цвят или 3/4 ,ако е по студеничко.

# 9
  • Пловдив
За такъв тип обувка слагамам телесен /vision/ къс чорап, терлици съм слагала...по-ужасно нещо няма.

# 10
  • Където си поискам:)
Kиса, благодаря, че ми напомни за boyfriend дънките. Истината е, че много харесвам този стил, стои ми някак спортно-елегантен в същото време много секси. Аз бих обула обувките на босо.
Как мислите дали този стил би стоял на по-дребни, ниски и не ужасно слаби девойки newsm78
И да не е само празни размишления ето и още няколко идеи, които страшно ми харесват.

Скрит текст:
Скрит текст:
Ако сте ги обсъждали вече, ще прегледам темите назад.

И другият ми въпрос е за този тип бельо:
Скрит текст:
Скрит текст:

Какво мислите? Аз вече попитах в предната тема, но не получих отговор. Явно всички сте големи мацки и нямате нужда от бабешки гащи Mr. Green
Дали ще се врязва в д.... или в краката? Как мислите?
Благодаря Ви  bouquet
Moringa,  Heart Eyesза темата

# 11
  • sofia
Moringa, мерси за темата!   bouquet
И аз много ги заглеждам boyfriend дънките напоследък. Нямам такива, нося само скини. Но имам едни стари дънки от преди бременноста(когато бях с 4 кг по-тежка), които бяха скини, а сега ми седят бойфренд.  Laughing Та, харесвам се с тях, но не съм ги пробвала със стилетос. Ще взема да пробвам.  Grinning

# 12
Хич не се чувствам мацка, просто лично аз нищо не разбирам от бельо и освен традиционните модели, не съм експериментирала с различни такива, които имат и специално предназначение - затова избягвам да се включвам, когато се говори за това (освен ако не се търси съвет за цветова комбинация)  Blush

Иначе гадже-дънките  Mr. Green ... мисля, че съм виждала разни блогърки, които не са с манекенски мерки и на които този стил също стои добре (то като се сложи високо токче и май няма как да не стане добре) ...

# 13
  • Варна
Според мен бойфренд дънките подхождат на слаба фигура, с малко дупе, без корем и слаби бедра. Не съм носила, за да съм напълно убедена, но ми се струва, че при друго телосложение, "качват" килограми.

Носила съм оформящо бельо. Там, където свършва, се впива доста грозно в плътта. Може би в темата, която е около Коледа и Нова година съм писала, ако ти се търси. Като се гледах в огледалото, не ми правеше особено впечатление, докато не се видях на снимка "прищипана" и захвърлих всички стягащи гащи Simple Smile

# 14
Дънкова риза( модел и материя като на класическата), но в пастелен лимонено жълт цвят с какво бихте комбинирали?

Общи условия

Активация на акаунт