Модни консултации - 7

• 67 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, и аз тук.

За дънките гадже - все още не съм пробвала такова чудо, може да взема да опитам. Simple Smile

За сутиени се връщам да чета старата тема, че имаше интересни линкове, искам сутиен без метални шини, с тънки презрамки нюд. Thinking Simple Smile

# 46
съпружка , и аз харесах много първата рокля (тази т.е.) , както и тази на цветята в комбинация със сакото (тази рокля + това сакоHeart Eyes  - мисля, че е много свежо и младежко, някакси много харесах и тази тунико рокля - представям си я с тъмни скини дънки отдолу, може би някакъв фин колан и хубаво цветно бижу на врата ...

milcky - една идея и от мен - ето как бижуто обединява ризата с палтото  Heart Eyes - снимката

...
Наградиха ли хубавото 14-годишно момиче? Искаме снимки Simple Smile Може и без главата, за да се избегнат притеснения.

Май всички искаме снимка, обаче никой никога не ни отразява след даденото събитие - затова снощи вмъкнах това като молба в първия пост към темата  Crossing Arms

# 47
  • Варна

Май всички искаме снимка, обаче никой никога не ни отразява след даденото събитие

Я пак?  Sunglasses

# 48
  • София-Младост
Добре де, по повод затворените обувки с или без чорап - не ви ли е студено  newsm78
Например като не е над 20 градуса на мен ще ми е студено без чорап ...

На мен ми е студено. И излиза, че трябва да продължавам да си ходя с ботите, пък ми се иска вече малко по-така, на токчета.  Flutter
Абстрахирайки се от времето, на мен пък подобна обувка и то на висок ток на босо винаги ми е неудобна  Sad Прибирам се с мазоли по пръстите...

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 14:55 от Ала-Бала

# 49
  • Варна
Киса беше първата, която искаше съвет и след като мина повода, тя показа снимки какво е облякла  Peace

Киса   bouquet

# 50
  • В полите на Пирин планина
Абстрахирайки се от времето, на мен пък подобна обувка и то на висок ток на босо винаги ми е неудобна  Sad Прибирам се с мазоли по пръстите...

А да, това го пропуснах. Аз си слагам тънък чорап, даже повечето пъти четен или сив, защото повечето панталони са ми тъмни и обувките, също.

# 51

Май всички искаме снимка, обаче никой никога не ни отразява след даденото събитие

Я пак?  Sunglasses

Една птичка пролет не прави  Crazy - говоря по принцип, в 99% от случаите  Crossing Arms

# 52
  • Варна
Киса беше първата, която искаше съвет и след като мина повода, тя показа снимки какво е облякла  Peace

Киса   bouquet

bouquet

Една птичка пролет не прави  Crazy - говоря по принцип, в 99% от случаите  Crossing Arms

А така, скастрИ малко народа. ЗаплашИ, че ще спреш да даваш съвети и консултации.  Mr. Green

# 53
  • София
Момичета, влизам да ви следя след днешната ми обиколка по магазините.  Shocked Излезнах с нагласата да си купя няколко горни части (тениска, риза, блузка), защото нямам много налични. Огледах доста подробно, не харесах нищо подходящо за работа. Нямам наложен дрескод, но ми се иска да си допълня гардероба с изчистени, но младежки дрехи. Нямам нищо конкретно на ум, но докато обикалях Зара, Страдивариус, НМ - ами почти нищо не харесах! Харесах няколко тениски, но надписите и щампите не бяха много подходящи, страшно много неща от изкуствени материи... Или просто не бях в настроение  Mr. Green

# 54
Като в два магазина вляза и не си купя нищо ... значи не ми е ден за шопинг и в колкото и магазина да вляза нищо няма да си харесам. Обаче има дни ...в които по-добре да си стоя в къщи  Laughing
В H&M има част, която е само офисно облекло. В ZARA също са много стилни нещата. Ако искаш хубав памук и изчистени тениски има разнообразие в lc waikiki .  bouquet

Случвало ли ви се е да искате да си смените целия гардероб и да си оставите дрехите, които най-много харесвате?

# 55
За последния въпрос-непрекъснато имам такова желание.

# 56
  • Варна
Случвало ми се е да тръгна за нещо определено и да не намеря. Пък някой път, ей-така, случайно, без да ми трябва, изскачат готини нещица, ама нямам тогава пари, примерно.  Mr. Green

# 57
съпружка, не знам къде съм бляла, видя ми се, че не е дълга, а до коляното  Crazy  В такъв случай съм за черната до коляното (тя има и дантела на гърба, ако не се лъжа?) със светло сако и обувки, които да си отиват със сакото.

Десиссслава, цветовото положение в моя гардероб е както описваш твоя - цветове да иска човек  Crazy  Имам от класически неща до бохо шарении; обичам си ги всичките. Цветната чанта обаче я търся за съчетания с класическите дрехи, както и за color block комбинации.

късметче, благодаря за идеите.

Случвало ли ви се е да искате да си смените целия гардероб и да си оставите дрехите, които най-много харесвате?
Да  Peace  Даже съм го правила 2 пъти. Обаче ако решиш да правиш такава здрава чистка, гледай да не е под влияние на някакво настроение от рода на тъга или твърде силна еуфория, защото първия път това ми беше мотивацията и съжалявах после за някои дрехи. Движи се от практични подбуди: да махнеш всичко, което се е поизносило, станало ти е малко/голямо, което пазиш незнайно защо и което не си обличала много време.

# 58
  • Варна

Веднъж съм сменяла гардероб, но лека-полека. Нямам любими дрехи. Ако има такива, които предпочитам да нося,  то е в рамките на 1-2 години и после нямам търпение да се оттърва от тях. Всичко това, при положение, че имам малко дрехи и не съм шопинг маниачка.

# 59
  • Пловдив
Amazing Amazing значи както съм предложила - червена или жълта; крещящи цветова като цяло, лесно се съчетават с класически дрехи и подходящи за color block комбинации.

Искало ми е да си сменя гардероба, но няма как да стане от раз...като цяло съм много трудна с разделянето на дрехи /обичам си ги/  Shocked отскоро открих една група във фейсбук и постепенно започвам да пускам за подаряване дрехите и обувките, които няма да нося или са ми малки. Така хем някой ще ги носи, хем освобождавам място.

Общи условия

Активация на акаунт