Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 592
  • 358
  •   1
Отговори
# 120
На мен пък друго ми е интересно. За пениса, добре, измерили са го, но как са измерили дълбочина и обиколка на вагините, рулетката ли са напъхали вътре  newsm78  Whistling

# 121
Г-жо Янечек.... Вие сте единствната тук, която повдигна въпроса за размера на Нофелет... Нямам представа защо, но явно само Вас ви вълнува.

# 122
Не ме интересува, защото много добре знам такива като теб, които са мерили дължина, обиколка и са изследвали и женските размери, само и само да докажат пред себе си, че са си о.к., приносители на кой точно размер са. Не са на най-желания, така да се изразя.

# 123
Т.е. всички сме съгласни, че променливостта на дълбочината на вагината е пренебрежителна и по никакъв начин не може да се сравява с променливостта на широчината й? Нали? Щото на мен това ми бе тезата още отначалото. Жените не ламтят за по-дълъг, щото знаят, че там си имат граници, дори и леко променливи. И защото средностатистическата мъжка дължина, като цяло задоволява средностатистическата женска дълбочина. Докато за ширината..... ехее.......
Ами не. За мен не е пренебрежителна. Колкото до широчината и, понеже имаш предвид това, че бебе може да излезе от нея, то да - тя е най-разтегливият орган в женското тяло, заедно с матката и кожата, но е мускул! А както знаем един мускул докато се тренира, може да запази завидно добра форма до една достолепна възраст. Ами някои дами спортуваМЕ макар и да не ни личи външно! Flutter
Колкото до дължината на мъжкото достойнство, никоя жена не е лакома за прекомерна дължина, освен ако не е просто глупава и не познава собственото си тяло. Там повече от 15 см наистина са лакомия, защото най-важната точка за достигане на един чудесен оргазъм е G-точката, а тя не е скрита дълбоко в недрата на анатомията ни. Вагиналният оргазъм си се получава без никакъв проблем със средно статистическата дължина на мъжкия атрибут, но за него(този вид оргазъм), основно е нужен майсторлък и от двете страни, и пълно отдаване на заниманието, а не впечатляваща дължина.

# 124
На мен пък друго ми е интересно. За пениса, добре, измерили са го, но как са измерили дълбочина и обиколка на вагините, рулетката ли са напъхали вътре  newsm78  Whistling
Вземаш един 20 см вибратор. Пъхаш до дъно. Маркираш докъде е влязъл. После измерваш разстоянието от марката до върха на вибратора. Ей толкоз си дълбока в точно този ден и този час.

# 125
Не ме интересува, защото много добре знам такива като теб, които са мерили дължина, обиколка и са изследвали и женските размери, само и само да докажат пред себе си, че са си о.к., приносители на кой точно размер са. Не са на най-желания, така да се изразя.

+1

# 126
Вземаш един 20 см вибратор. Пъхаш до дъно. Маркираш докъде е влязъл. После измерваш разстоянието от марката до върха на вибратора. Ей толкоз си дълбока в точно този ден и този час.

А широчината?  Crazy

# 127
Всяко цилиндрично тяло с ФИ по-голямо от 4,5 см ще ти се опре. С лубрикант ще влезе, но ще те разпъва повече от необходимото, за да ти е добре.

# 128
Шублер  Joy

# 129
Всички свидетели на тази дискусия знаят, че тя е по същността си неравностойна, тъй като единственият начин да Ви опровергая е социално неприемлив. Затова няма смисъл да продължаваме. Не сте ли съгласна?

# 130
Снимай си оная работа и качи снимката. Това е социално приемливо.

# 131
Всяко цилиндрично тяло с ФИ по-голямо от 4,5 см ще ти се опре. С лубрикант ще влезе, но ще те разпъва повече от необходимото, за да ти е добре.
Строго опонирам. Освен ако не си напълно запозната с анатомията й, няма как да знаеш как ще й уплътни 4.5 см. Вагината определено е много разтегливо понятие   Joy

# 132

Не го навивайте, че имаше наистина един, който разпращаше снимки, да не започне пак  Crazy

# 133
Вагината определено е много разтегливо понятие   Joy
Да, при раждане. Писах ти по-горе. Онези рекордьорки от филмчетата за възрастни, повярвай ми, не го правят с бутилки или с две ръце, щото им е много хубаво, а защото са пердета и добре им плащат за това.

# 134
За теб може да е. За мен определено не е. Ако се изкажа ала Ази, моят пенис си има собственичка. Част от вътрешно осъзнатия ми ангажимент към нея е и да не позволявам на други жени да имат дори и визуален контакт със собствеността й Wink

Общи условия

Активация на акаунт