Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 561
  • 358
  •   1
Отговори
# 165
Дължина 15 см и фи 13 сантиметра.
Нещо като футболна топка.
Иначе може и над 20 сантима целия да влезе в най-малкия размер вагина.
Колкото и да те учудва.
Всъщност е опасно ако жена поеме много голям член.Има рискове да се наранят вътрешните и органи и да се получат кисти.Затова бях чел ,че много жени ги е страх да пробват с много голям в някакъв форум на английски.Другото нещо ,което е възможно е да се счупи пениса в ерекция под натиска на партноьорката.Даже имаше такъв случай на известен спортист в Америка.Редки са случаите,но ги има.
Ползвай "дебел" и "дълъг" в тая тема, защото "голям" е много относително понятие. Повечето жени нямат никакъв проблем да получат дебел шланг. Даже се молят за това. Виж, с дължината нещата стоят доста по-различно. Не искам да си представям какво се случва след като главичката достигне шийката на матката, отвън остават още 5 см пенис и онзи реши да продължи да натиска докато влезе изцяло....
А това за счупването на пениса - не е проблем. Получава се хематом, минава за една две седмици. Но това не е кост, че "счупването" да представлява сериозен проблем.

# 166
Не си хаби мислите по проблеми, които никога няма да ти дойдат до главата. Остави тези с големите да се притесняват  Laughing
А между другото темата дава светлина в полза на малките пишки - по-полезни били за здравето! Ти да видиш  Laughing

# 167
и пак опираме до размера, ако е малък, няма какво да се счупи hahaha

# 168
Що бе - има, помпата им ги чупи. А за какво им е помпа, те си знаят.

# 169

И какъв е смисъла от помпа? Rolling Eyes

# 170
Никакъв! Най-много да прихне момата като види подобно "оборудване" и как се помпаш, и хептен да разтури работата...

# 171
малчото му бил тънък, щото той бил слаб. Жумръ!

# 172
Който няма пари за операция, си слага парафин.

# 173
И какъв е смисълка от помпа? Rolling Eyes
Ми, ако фито ти е малко и искаш да порасне за 10-20 минути... И ако не ти пука, че може 1-2 седмици след това да имаш малки хематоми по пениса.... Дългосрочният ефект е никакъв. Т.е. смисълът от нея е нулев. Така че, не се занимавай. И ако в някой секс шоп ти обясняват, че е "голяма работа", не им се вързвай и си спести парите.

# 174
И какъв е смисъла от помпа? Rolling Eyes

Те си знаят, аз на такива с помпи не налитам. А, гледам, че са ти обяснили  Laughing

# 175
малчото му бил тънък, щото той бил слаб. Жумръ!
Има шанс да се оправи. Влиза в женски форум, разпитва, учи се. Не е за подигравка.

# 176
Вместо да иде на психолог, който ще му помогне да приеме себе си и да не се озлобява срещу женското съсловие  Peace

# 177
Е, той като мине от тук и две-три заумират иронизирайки го, ако е достатъчно податлив, и от психиатър ще има нужда скоро. ooooh!
Не ви ли е малко съвестно така да говорите на момчето? Ако не можете нищо да му обясните, поне не го обърквайте повече! Имам синове и ако една такава се избъзика с тях, ще и извия врата, ако мога да я докопам.  Crossing Arms
Добре че съм ги научила на кого и в какво да вярват.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 19:28 от Бижy

# 178
Имам синове и ако една такава се избъзика с тях, ще и извия врата, ако мога да я докопам.  Crossing Arms
Добре че съм ги научила на кого и в какво да вярват.

A на мен ще ми е притеснено синовете ми да се чувстват несигурни в себе си заради размерите на пишките си, да са изчели всичко по темата, да са си ги премерили и на дължина, и на ширина, да са си правили хематоми с помпа, да са проучили методите за увеличаване на члена и да наричат жените "шахти, кофи и пещери". Тогава лично аз ще им запиша час психолог. Иначе да, само на мама трябва да се вярва.

# 179
A на мен ще ми е притеснено синовете ми да се чувстват несигурни в себе си заради размерите на пишките си, да са изчели всичко по темата, да са си ги премерили и на дължина, и на ширина, да са си правили хематоми с помпа, да са проучили методите за увеличаване на члена и да наричат жените "шахти, кофи и пещери". Тогава лично аз ще им запиша час психолог. Иначе да, само на мама трябва да се вярва.
Ако синовете ти се чувстват несигурни в себе си, трябва да ти е притеснено за теб на първо място!
Не знам какво ти стана днес, но nofelet прояви завидно търпение и добро възпитание...

Общи условия

Активация на акаунт