Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 540
  • 358
  •   1
Отговори
# 180
А според мен е озлобен и побъркан на тема "размери" мъж, който има сериозна нужда от професионална помощ, а не от съвети във форум.

# 181
Не го познавам лично, но усещането ми за хората, което съм възпитавала в себе си през годините, не ми говори абсолютно нищо такова. Ти го описа така, сякаш си му правила дисекция и пълен спектрален анализ, освен че си го видяла гол, и си правила секс с него. А поставянето на диагнози тук е широко известно отклонение. Мога и аз, но ще се въздържа.

# 182
  • София
Ами на мен пещерите и банята с бабите, на които изучавал пещерите също ми дойде малко изненадващо и в повече.
Бих го дефинирала като дискриминиращо и вулгарно изказване.
Освен това съм го чела и в други теми имам същото впечатление като Яаначек.
И на мен не ми липсва усещане за хората, по принцип.

# 183
Ами очевидно са ни различни усещанията. Както с него пък са ни различни фетишите, вече споменах.

# 184
  • София
Може би не са толкова различни критериите, по-скоро е различен обемът информация, на базата на който сме градили усещанията си по отношение на един и същ обект.

Може и да греша за обекта, но честно да ти кажа, изобщо не ме интересува много този въпрос.
В крайна сметка той се извини по някое време, което все пак не е за пренебрегване, защото се изисква някаква форма на ценностна система и емпатия, за да успееш да дефинираш нещо като грешка и да се извиниш.

# 185
Въпросният момък е тъпо парче, мога да се подпиша с две ръце.

# 186
Aз не твърдя, че е тъпо парче, но мога най-уверено да заключа от изказванията му, че не е о.к. с размера си и с жените и неудовлетворението, което трупа, прераства в озлобление към женската част. Нормален мъж не нарича жените"пещери и шахти" и не им предлага да си мерят дълбочината с вибратор, за да е спокоен, че няма да му хлопа вътре.

# 187
Нормален мъж със самочувствие не се оплаква от женските размери и няма претенции Sunglasses

Тия, дето нямат претенции, обикновено нямат и самочувствие. А и женските размери не се ограничават само до половите ви органи. Ти изкарай няк'ъв плосък задник и циците ти да са като 5 стотинки под балатум, пък хич няма да ми дреме к'во имаш между краката, ако ще и райски плод да е. Чисто визуално говоря.

И това, че нападаш някого по такъв начин и правиш такива генерални заключения, та чак пращаш и на психолози хората, само защото не са съгласни с това, което пишеш, аз пък съдя, че колкото и да му е голям на мъжа ти, не го ползва по предназначение, защото една задоволена(във всяко отношение) и със самочувствие жена, няма да седне и да пише такива работи.

Нищо лично, просто дразниш :]

# 188
  • София
Така, де.
На същия принцип и на мен не ми дреме какъв пълнеж има в гащите, ако останалото е празно.
Ако ще и бенгалски тигър да крие там.

Иначе виждам, че и ти се изявяваш като анализатор.
И само да ти кажа, че колко и задоволена да съм във всяко отношение, пак може някой да ме дразни.
Това за секцията с анализите.

# 189
  • София
Моля, не опорочавайте хубавата тема.  Mr. Green

# 190

Не знам какво ти стана днес, но nofelet прояви завидно търпение и добро възпитание...

Ха, ха, Бижу, не му се връзвай, провокатор си е той и то - от най-хлъзгав вид.  Twisted Evil  Първо с пасторска кротост ръси провокации, после с девича свенливост бяга от отговорите. Mr. Green

# 191
  • Tам през Атлантическия океан
Ами на мен пещерите и банята с бабите, на които изучавал пещерите също ми дойде малко изненадващо и в повече.
Бих го дефинирала като дискриминиращо и вулгарно изказване.
Освен това съм го чела и в други теми имам същото впечатление като Яаначек.
И на мен не ми липсва усещане за хората, по принцип.

Споделям  Wink
или па че жената е пуловер ,
а да и шахта , май бе в тази тема  Crazy ooooh!

# 192
Ха, ха, Бижу, не му се връзвай, провокатор си е той и то - от най-хлъзгав вид.  Twisted Evil  Първо с пасторска кротост ръси провокации, после с девича свенливост бяга от отговорите. Mr. Green
О, забелязах аз как някои от коментарите ми ги подминава като малка гара, не съм вчерашна, но не държа да ми отговаря.

# 193
  • Канада
 Grinning
Размерът има значение само дотолкова, доколкото се вписва в някакви норми - 12.5 - 17.5.
Все пак от съществено значение е и кой носи въпросният пенис - мъж със самочувствие и умения е много по важен от един 20+ см пенис.
Разбира се споделям лично мнение.
И разбира се имам в предвид и моите размери, които са съвсем скромни. Simple Smile

# 194
Докато хората се обиждат, когато ги посъветваш да отидат на психолог, все ще дълбаят в проблемите си, вместо да ги решават. Първо мислех, че темата е бъзик и затова се включих в тона, но виждам, че не е никак забавно, а става дума за истински проблем, който очевидно се отрича. Защо да е срамно да се търси помощта на специалистите, когато е очевидно, че сами не се справяме?

Общи условия

Активация на акаунт