Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 501
  • 358
  •   1
Отговори
# 195
  • Galaxy 13197853088
Преди години имаше един проект  за замерването на
половите органи и на мъже и на жени.Като си имаше
приложена методика и показан инструментариум,има
мисля и таблици със синтезирана информация ето.

# 196

nofelet,  doh ода е това, човече, ода! rotfImbo

# 197
  • София
нофелет, признала съм те - голем тарикат си!  Laughing

# 198
  • с/у ОколоМръсТното
Вие го разкостихте нофелет.
А той само с добро се опитва да обясни и мъжката част от отговора.
Евалла, нофелет, че прояви истински стоицизъм.  Hug

П.П: От години си мечтая да съм собственик на мъжки инструмент... Ама знам, че няма как да стане, пък гледай тук някои го могат. Брех..., но в други теми искрено се защитават тези за ничията собственост и пълната свобода. Мъж и атрибут - две коренно различни неща...   Tired

# 199
# 200
  • София
Вие го разкостихте нофелет.
А той само с добро се опитва да обясни и мъжката част от отговора.
Евалла, нофелет, че прояви истински стоицизъм.  Hug

П.П: От години си мечтая да съм собственик на мъжки инструмент... Ама знам, че няма как да стане, пък гледай тук някои го могат. Брех..., но в други теми искрено се защитават тези за ничията собственост и пълната свобода. Мъж и атрибут - две коренно различни неща...   Tired

За съжаление животът не е справедлив.
За някои и свобода и собственост, за други- мечти.
Но те, пък, за сметка на другото са безплатни.

# 201
и размерът има значение, но и твърдината  Flutter

# 202
Vanko89, размерът на мъжкото достойнство е малко като размера на дамския бюст - винаги ще има хора, за които това е най-важното и ще си падат по чалга-силиконки, но ти надали ще искаш да имаш нещо общо с тях. Хич да не ти пука.
Не се впечатлявай чак толкова много от мненията на взискателните дами - те са като мненията на мъже в мъжки форум, чийто дами са уж с бомби като от рекламата на мастика. Ти би ли написал, че жена с дини под ххх размер не  заслужава да я погледнеш и никога не би спал с нея? И как би приел мъж, който пише подобни глупости?
Ами същото е с жените, защото трябва да се връзваш. 

# 203
Vanko89, размерът на мъжкото достойнство е малко като размера на дамския бюст - винаги ще има хора, за които това е най-важното и ще си падат по чалга-силиконки, но ти надали ще искаш да имаш нещо общо с тях. Хич да не ти пука.
Не се впечатлявай чак толкова много от мненията на взискателните дами - те са като мненията на мъже в мъжки форум, чийто дами са уж с бомби като от рекламата на мастика. Ти би ли написал, че жена с дини под ххх размер не  заслужава да я погледнеш и никога не би спал с нея? И как би приел мъж, който пише подобни глупости?
Ами същото е с жените, защото трябва да се връзваш. 

Ако много важничи  бързо ще я разкарам колкото и да е красива.Жени колкото искаш.

# 204
Абе, жени колкото искаш! На 25 може и да има достатъчно, но само след някоя и друго година теб ще пробират. Или както писах на една потребителка преди време- мъжето до 40 чукат всико, което им падне, а след 40, което им пусне.

# 205
8,5 см - това е размерът, задоволяващ всяка жена.
Често е кръщаван с разни имена, но най-често с Visa, MasterCard ...

# 206

Чак пък всяка.

# 207
  • Насред хаоса

Ако много важничи  бързо ще я разкарам колкото и да е красива.Жени колкото искаш.
Каква категоричност само! То щото са "колкото искаш", затова обикаляш из женски форум и бълваш сексуални теми една след друга като машина за тенис топки.  Laughing

# 208

Чак пък всяка.

Не съм автор на сентенцията Simple Smile То ако беше толкова лесно за един мъж да се справи с жените...

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 12:30 от mariposa de noche

# 209
Ако дължината е малка, не могат да се правят бавни движения навътре-навън, които особено се ценят от някои жени и всеки опит за такова нещо води до нещо като шиене на машина - тъка-тъка-тъка  Tired  Да не говорим, че няма как да ти липсва дължина, а ширината да о.к. Преди време Дона направи една шеговита класификация на видовете любовници и не случайно въпросният къс член беше наречен "телбод".

Общи условия

Активация на акаунт