Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 322
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
Страхотна тема! Ще ви следя и ще черпя идеи от вас. Надявам се скоро и аз да се похваля със снимки на моята тераска.  bouquet

# 136
  • Пловдив
Включвам се и аз да следя темата  Hug
И за да не е празен поста, ето едно много релаксиращо балконче, което ми направи силно впечатление.
http://www.plumdeluxe.com/how-to-makeover-a-boring-balcony

# 137
  • Русе, у дома
Май не съм се записала в новата тема... С тези дъждове изтървахме месеца, за да сме в дългите светли вечери, на терасата...

# 138
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нямам търпение да си залеся терасата, избрала съм и цветятат вече, но изчаквам да приключат майсторите. Вероятно чак след месец ще мога да сложа цветя. Ще ги купя готови - роза, бръшлян и лавандула, да видим какво ще излезе от тази комбинация  Laughing

# 139
  • Варна
Привет!

Ето я и нашата тераска Simple Smile

и дребосъкът прави компания понякога...

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10274234 … 07100488721_n.jpg

# 140
  • Пловдив
lili_vanili Чудесна е!!!!! А дървото при дъжд не ти ли се мокри?

# 141
  • Балчик
Привет!

Ето я и нашата тераска Simple Smile

и дребосъкът прави компания понякога...

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10274234 … 07100488721_n.jpg

То по-скоро изгледът от нея се вижда, не самата тераса. newsm78

# 142
  • В полите на Пирин планина
lili дай повече снимки  Simple Smile

# 143
И на мен дървения плот ми е интересен.

# 144
  • Варна
Здравейте, утре на светло ще снимам, съответно и другата ни грозна тераса, за да се види разликата. Аз живея от 25 г. в този блок, мъжът ми от 3. Веднага реши, че тази гледка не е за изпускане и ще се получи приятно местенце.  Тоталът е около 1500 лв. 200 лв. плот доста е тежък, качваха го на ръце. Няколко ръце датско масло и сега дъжда стои нола капки. Отрязаха парапета и завариха метална конструкция за плота, 300 лв. Тента 350 лв, бар столове не помня колко,  сменихме плочките,  старата мозайка сега имитира тиково дърво.  Специално поръчахме дървени сандъчета за райграс, които да сложим по ръба, но не стои добре.  Сега имаме малки кашпички с райграс. Утре и снимките!

# 145
.........  старата мозайка сега имитира тиково дърво.......... 

Сигурно избързвам, но.......как постигнахте тоя ефект с мозайката? newsm78  bouquet

# 146
  • Варна
Залепихме плочки, имитиращи дърво върху мозайката Simple Smile това имах предвид.

# 147
Залепихме плочки, имитиращи дърво върху мозайката Simple Smile това имах предвид.

Аха, така е, като бързам и не внимавам, пише си го. Embarassed Но имам проблем с мозайка, т.е. тя си е добре, но ми е омръзнала и ми се иска да я променя някак. В чуденка съм плочки ли, нещо друго ли, но имам време да мисля и избирам, съпружието нещо не бърза, той ми се чуди какво сега пък мозайката ми пречи, ама....ще я сменям. Laughing

# 148

Аха, така е, като бързам и не внимавам, пише си го. Embarassed Но имам проблем с мозайка, т.е. тя си е добре, но ми е омръзнала и ми се иска да я променя някак. В чуденка съм плочки ли, нещо друго ли, но имам време да мисля и избирам, съпружието нещо не бърза, той ми се чуди какво сега пък мозайката ми пречи, ама....ще я сменям. Laughing
Защо не сложите отгоре изкуствена трева или нещо подобно, за да може, ако искате пак да я ползвате? Въпреки че е грозна, мозайката е най-нехлъзгавата външна подова настилка.

# 149

Защо не сложите отгоре изкуствена трева или нещо подобно, за да може, ако искате пак да я ползвате? Въпреки че е грозна, мозайката е най-нехлъзгавата външна подова настилка.

papi6 , как ще го чистя това? newsm78 Куче имам, пепелища, южен балкон, пък и е изкуствено.....не знам, всякакви други варианти мислих, но изкуствена трева не ми е била вариант. Всъщност, освен дето мозайката е скучна една такава и ми е омръзнала, не мога да се оплача, мия я, когато ми скимне, съхне за нула време лятото, не се пързаля, прав/а си.  Peace Малко разнообразие ми се иска, моят мъж, като направи нещо, да има как да не го сменя цял живот, аз пък само се чудя кое къде да преместя, какво да сменя...... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт